Jenning

Medlem
 • Content count

  114
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jenning

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 12/02/1986

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  28.05.2011
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Jo lige netop... Tusind tak for hjælpen...
 2. Hejsa... Jeg kan huske jeg tidligere har læst en beretning, hvor bruden arbejdede ind hos Politiet, og de fik taget billeder inde fra Politigården, men jeg kan ikke finde tråden længere... Er der nogen som kan hjælpe mig, måske ved hvad hun hedder herinde?
 3. Hvor henad i landet er det?
 4. Vi har valgt ikke at oprette en ønskeseddel hos Inspiration eller lignedende steder. Vi har hørt flere dårlige historier, og så har mit spare gen det ikke for godt med at vores gæster næsten er tvunget til at handle et bestemt sted... :smilie_oster05:
 5. Du kan også prøve marco fra Odense. Han ligger ca i dit prisleje...
 6. Hvad hedder den fotograf du brugte?? Jeg overvejer også at få lavet nogle...
 7. Åh den var god fetish for toiletpapir Ja ikke mindst tosset. Synes selv det var liiiiidt skørt, især fordi gæsterne jo nok ikke bemærker det. --------------------------------------------------------------- Hvor har du købt det henad??
 8. Hvor er de alle flotte... Er specielt helt vild med det sidste...
 9. eller denne..
 10. Er der nogle som kan lave nedenstående om til stregtegninger?
 11. Der er også de tjenere som render rundt og laver mærkelige ting. Det er som regel ret sjovt. De tager fat i både gæster og brudepar og laver lidt sjov alt efter hvad man aftaler med dem. Kan ikke lige huske, hvad de hedder, men kan finde ud af det til dig.
 12. Det var så lidt. Synes det er en god løsning du har valgt.
 13. Hejsa. Synes din tale er rigtig god. jeg faldt dog over en enkel ting. Du siger et sted at du blev skilt fra en mand du ikke elskede. Jeg ved ikke om dine børn skal med, eller hvor store de er, men hvis de er med synes jeg personligt at du måske skulle slette den del, med at du ikke elskede ham, men blot nævne at du blev skilt. Ovenstående er blot min personlige mening, så håber ikke du bliver fornærmet..
 14. Stort tillykke...
 15. Ej hvorfor det? Synes den var flot til dig. Hvad gør du så med din kjole??