Misamasi

Medlem
 • Content count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Misamasi

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  11.09.2010
 • Type vielse
  Grindsted Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Grindsted
 1. En anden lille version af et surprice bryllup.....min kollega inviterede til 2x30års fødselsdag og ca. 1 uge forinden sendte de ny invitation ud, hvor de inviterer til bryllup....dette gør, at gæsterne er informerede og det er ligesom begrænset hvor meget de kan nå at få lavet mht til sang og taler. Men hvis det kun er fordi I ikke er til taler og sange og andre festlige indslag, så frabed jer dem i indbydelsen. Da vi skulle giftes, ville vi meget hellere bruge tiden på at danse og snakke med gæsterne, så vi skrev at da vi hellere ville danse og hygge med gæsterne frabeder vi os alle former for indslag fra andre end den nærmeste familie. Grunden til at vi valgte at sige at den nærmeste familie var OK, var mere det at vi vidste at det ville pine vores forældre, hvis de ikke kunne få lov til at holde tale. Min mand frabad sig også polterabend, hvor jeg fortalte min nærmeste veninde hvad jeg synes ville være OK og hvad der bestemt ikke ville være OK. Jeg har så hele tiden sagt til vores venner, at jeg da selvfølgelig stolede på at de ikke gjorde noget som jeg ikke ville bryde mig om, de er jo mine venner.....og alle respekterede vores ønsker. Med hensyn til påklædning kunne I jo invitere til tema-fest f.eks. royal gallamiddag eller hvad man lige kan finde på. Ja, det var så lige et par input herfra.....men som Meggers også skriver, så er det jo vigtigt, at dagen bliver som I 100% ønsker jer og ikke hvad alle andre gerne vil
 2. Vi havde også sat vores SU dato 1 måned før. Det var meget passende, så kunne vi nå at få lavet bordkort, bordplan og givet besked til hotellet i god tid. Vi sendte også først invitationerne ud 4 måneder før og havde heller ikke udsendt STD kort....men fik alligevel ingen afbud
 3. Så har jeg også sendt en stemme på din skønne pige Nu er I så foran med 7 stemmer jeg hepper på jer.
 4. Hej Oxxo Det er absolut ikke et must at lave kirkehæfter og præsten forventer det ikke. Det var ikke meningen at vi ville lave kirkehæfter, men da vi valgte en sang som ikke var i salmebogen, valgte vi at lave kirkehæfter. Det var stadig ikke en nødvendighed, for hvis vi ikke lavede kirkehæfterne ville præsten sørge for et løst ark med sangen på.
 5. Jeg har tendens til at sige...Go for en heldagsfotograf.... Vi havde sørget for at vi havde et godt kamera herhjemme, så der kunne blive taget billeder herhjemme om morgenen og indtil jeg var kommet i kjolen og ud af døren...de eneste billeder vi fik taget var hos frisøren, men ikke et eneste af min færdige frisure Min bror skulle så tage billeder i kirken.....skal lige sige at han er meget god til at tage billeder og har masser af udstyr....men han valgte at låne et kanonstort objektiv som han ikke var vant til at bruge, så har desværre heller ikke vild mange gode billeder fra kirken heller Til gengæld har jeg rigtig gode billeder fra fotografen Fra resten af dagen har min bror taget nogle rigtig gode billeder og der er mange andre gæster som også har taget masser af billeder, som jeg så har sørget for at få. Hvis jeg kunne gøre det om, ville jeg have sørget for en i huset som ikke selv skulle ud af døren og med til bryllup....ikke nødvendigvis en prof. fotograf men en som kunne bruge vores kamera og kun var der for det. Prof. fotografen ville jeg gerne have betalt for at være i kirken...det er trods alt billeder som ikke kan tages om. Men resten af dagen, synes jeg det var fint at det "bare" var gæsterne som tog billeder. Vi har brugt vores billeder til at sætte i en elektronisk ramme hjemme i stuen, så kan vi se på dem der så længe vi vil og så skifte dem ud når vi ikke gider det mere. Derudover har vi kun fået fremkaldt 1 bryllupsbillede, brugt flere forskellige til at sætte sammen til takkekort og så er vi i gang med at lave en fotobog fra hele dagen. Ellers vil vi kun have billeder på PC´eren som vi så kan se en gang i mellem. Ups...det blev lidt langt...men er trods alt en vigtig brik på den store dag
 6. Du kan også prøve på brandos.dk
 7. STORT tillykke med dagen i går.... I er super smukke og kan rigtig godt lide det sidste billede Glæder mig til at se og høre mere...
 8. Kirketjenere spurgte mig, da jeg aftalt alt omkring pyntning med hende, om jeg ville have blomsterne med hjem. Så ville hun sørge for at det blev pillet ned og så kunne en af gæsterne få dem med. Men vi havde jo aftalt fælles pyntning sammen med et andet par, så vi blev enige om at lade det blive i kirken, så kunne "søndags gæsterne" få lidt glæde af det også. Men tror helt bestemt I gerne må tage det med.
 9. Vi blev viet kl. 14.00, herefter tog vi ud og blev fotograferet, vi ankom ca. kl. 15.15 og var færdige kl. 16.30. Gæsterne tog hjem i vores have, hvor der stod vin, asti, cider, øl, kaffe, the, peanuts i alle mulige afskygninger, saltstænger, grisini, ristede corns, saltristede mandler, småkager, chokolade og meget mere. Hjemme i haven blev alle vores gæster fotograferet. Vi havde overvejet at tage hjem i haven til vores gæster, men valgte at blive kørt ud til hotellet hvor festen skulle holdes. Her ankom vi ca. kl. 17.00. Fik nøglen til vores suite og nød en lille time i hinandens selvskab sammen med en flaske champagne...det var guld værd, så var vi klar til at skulle være på igen kl. 17:45 hvor gæsterne begyndte at ankomme til hotellet. Her fik vi også taget billeder sammen med familie og venner. Jeg var lidt bange for at vi have for god tid, men det kan varmt anbefales at der bliver tid til at sætte sig ned, "smide" benene op på bordet og nyde tosomheden....man er jo enormt meget på sådan en dag.
 10. Vi har en pige på 5 år og hun skal selvfølgelig (for os) med hele dagen, ligesom vores store pige på 21. Vi har valgt at vores søskendes børn skal med som de eneste ud over vores egen. Der bliver så 5 børn. I tilknytning til lokalet hvor vi skal være er der et legerum og så har vi været forudseende og givet vores datter en Nintendo DS til hende fødselsdag her i juli, ved at alle fætre og kusiner har en, så det er også god underholdning. Derudover overvejer jeg at tage malebøger, papir og farver med, det er altså et hit hver gang. Vi tager så sovepose med og så kan de lægge sig i legerummet når de bliver trætte.
 11. Min holdning er helt klart at det er op til gæsterne at finde ud af hvad de vil og dermed også selv betale sig fra det de vælger. Jeg synes ikke der er forskel på om man inviterer til rund fødselsdag, bryllup, sølvbryllup eller andet, og jeg forventer ikke at der med en invitation også følger en gratis overnatningsmulighed med.... Vi har fortalt gæsterne at de kan overnatte til specialpris på hotellet hvor festen holdes. Derudover har vi været fortalt hvilke andre muligheder der, hvis de selv har spurgt ind til det.
 12. Da vi ledte efter musik til vores bryllup, havde vi følgende med i overvejelsen: Ole Gravrok Mojn musik Basic duo Brian Reinholdt De har alle en hjemmeside, hvor der også er demoer, Jeg har ikke hørt nogen af dem live, men har en kollega som har været til fest med Brian Reinholdt og co. og det skulle efter sigende være rigtig godt.
 13. Her kommer lige mit besyv også. Jeg har købt en stropløs BH (Dvs. BH´en kan bruges uden stropper, med alm. stropper eller som halterneck) Normal er stropløs Bh ikke mig da jeg ikke synes det giver det løft jeg gerne vil have (Er en str. 85D) Men sammen med den måde brudekjoler er syet omkring brystet er det simpelthen nok. Da jeg var ude og hente kjolen i sidste uge spurgte jeg lige til om det kunne være en fordel med corsage i stedet for, her var svaret nej...hun spurgte om jeg ikke synes at jeg havde rigelig med stivere og varme i kjolen i forvejen og hertil kunne jeg kun sige JOOOOO Der er så meget støtte i kjolerne i forvejen, så jeg tror ikke BH´en som sådan spiller en stor rolle.
 14. Her er så et billede af vores ringe, min er med hjerter og 3 sten og H2B er også med ruflet overflade men uden hjerter
 15. Kan simpelthen ikke sige andet end total NICE, det er bare gennemført og s....flot Der må ligge mange timer bag.... Glæder mig til at se mere.