leziska

Medlem
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About leziska

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 03/14/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  06.08.2011
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Odense
 1. Jeg gav 500 kr. inkl. strygning i Odense
 2. Hej Det er helt op til jer, om I vil have dato i ringene! Vi lod være, da vi synes, ringene er pænere uden. Så håber, manden kan huske vores bryllupsdag, uden det står i ringene. Du skriver, du vil have noget personligt i ringene. Så mon ikke I selv skal finde på noget, i stedet for at snuppe en tekst fra dette forum? I kan måske finde inspiration i jeres yndlings film, bog eller sang? Eller noget I ofte siger til hinanden? I vores står: "Fuldkommenhedens bånd", fordi Paulus beskriver kærligheden sådan. Men håber, I finder det rigtige for jer.
 3. Vi brugte Michael fra Photo1.dk. Han tager en rimelig pris, men super dygtig! Han går meget op i detaljerne og kommer meget velforberedt. Ham kan jeg til enhver tid anbefale
 4. Hold op hvor er I hurtige til at svare. Det lyder som om, I har tænkt tingene godt igennem og valgt det rigtige for jer. Jeg er enig med hensyn til blomster. I kirken opdagede jeg slet ikke, at der var pyntet op med blomster. Brudebuket holdt vi også forholdsvis billigt. Jeg ville ikke gemme den, men kaste den efter brudevalsen, så den behøvede ikke koste 1500 kr. for min skyld. Ringene ville jeg heller ikke spare på! Diamanter skal der være nok af. De visner jo ikke ligesom blomsterne.
 5. Jeg vil gerne selv starte ud. Spender: Brug penge på en dygtig fotograf (vores var ikke engang særlig dyr, men fantastisk dygtig) Vores fotograf sikrede at vi husker den dejlige dag og alle de fine detaljer, man ikke selv kan huske. Spar: på bordkort, menukort og andet "papirpynt" på bordet. Det er alligevel hurtigt glemt, når aftenens program starter. Men hvis man synes, det er sjovt at lave og man har tid, skal man da endelig gøre noget ud af det alligevel :fløjt:
 6. Nu er dette års højsæson for bryllupper så småt ved at være forbi, og jeg synes vi som nygifte skal give vores bedste råd. Hvad er livsnødvendigt at lave? Hvad behøver man ikke bruge oceaner af penge på? Kort sagt: Hvor skal man spare, Og hvor skal man spendere?
 7. I forhold til Odense er kulturbotanisk have da en genial idé! Godt tænkt MissQ. Den er der ihvertfald ikke mange, der kender. Vi tog selv ud til Hollufgård, hvor der både er herregård, sø og marker. Der kom kun en enkelt løber og "forstyrrede" os. Tror hun slog sin løbstid, så stærkt som hun løb, da hun indså hun kom med på billederne
 8. Tak for hjælpen. Nu er vejrprognosen skiftet til tørvejr. Er vist farligt at tjekke DMI hver anden time, det giver dårlige nerver.
 9. Jeg skal giftes på lørdag, så tør ikke satse på, at en paraply fra en netbutik når at dukke op. Men tak for forslaget
 10. Vejret lover ikke for godt, så i sidste øjeblik vil jeg investere i en paraply. Hvor køber man en stor, helst sort, paraply henne? Ikke Lisbeth Dahl, men stadig god kvalitet.
 11. Kan godt forstå, du vil prøve kjoler i Panayotis. Jeg købte selv min der, og deres service er simpelthen så god! Hvis du køber en kjole hos dem, kan du til enhver tid bytte den til en anden. På den måde kan du jo købe kjole eller skifte mening alt efter om du bliver gravid eller ej
 12. Hej Sikke en historie. Flot du har mod på at skifte spor og kæmpe videre. Så du bor i Langeskov og vil anbefale dig at kontakte studievalg Fyn som ligger i Albanigade i Odense. De er rigtig gode at vende tingene med og kan vejlede om alt med praktikpladser og studie. Håber det var til lidt hjælp.
 13. ØV, øv og øv. Fik mail fra vores fotograf om, at han alligevel ikke kunne tage billeder til vores bryllup den 6. august. Hvor finder man, en god fotograf i hvad der for mig virker som sidste øjeblik? For at gøre opgaven endnu mere uoverskuelig er vores budget stramt, da vi begge er studerende. Hjælp mig brude!
 14. Hej Lilly er vel altid et godt forslag til brudekjoler, der ikke er særlig dyre. Derudover kender jeg Glamour i Odense, hvor de har kjoler i forskellige prislejer. Jeg ved ikke hvor på fyn man kan leje en, men har du overvejet at købe en kjole brugt i stedet? Der er mange fine til salg herinde og andre steder.
 15. Hej Vil bare lige tilføje, at Alfred og Kamilla tager en høj pris i proppenge. Hvis I har et stramt budget, er det måske en god idé at forhøre sig om dette.