mette pedersen

Medlem
 • Content count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About mette pedersen

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday
 1. Vi tog min mands mellemnavn og mit efternavn. Jeg har dog selv et mellemnavn som kun jeg har beholdt. Dvs. at jeg har 2 mellemnavne og et efternavn.. Kan i ikke tage dit som et mellemnavn, og så bruge hans efternavn. Mellemnavne behøver man ikke altid at skrive i alle tilfælde, så derfor bliver det da lettere tænker jeg..
 2. Jeg sov hjemme hos mine veninde som også skulle være brudepige, hvor mine 2 andre brudepiger også sov. Min søn på 1,5 år sov der også, men syntes bestemt at det var et rent kaos. Han var syg, havde høj feber og sov ikke hele natten. Om morgenen, var han sur og tvær, imens det hele var lidt hektisk.. det var slet ikke en rar morgen både for min søn og jeg... Et vennepar til os, til deres bryllup havde manden taget sin lille datter med på 7 måneder hjem til forloveren og sove. det hele havde gået så godt. De havde masser af tid til at hygge, gøre hende klar osv. Så den dag idag, hvis jeg kunne have lavet noget om, så havde jeg klart ladt min mand tage ham med derhen hvor min mand skulle sove.. Min mand fortalte nemlig, at de også var i god tid, de kunne rigtig hygge osv.. Så hvad jeg fornemmer, så har mændende bare mere overskud på selve dagen... Nogen gange handler det bare om at vi kvinder ikke altid stoler på om de nu kan gøre dem klar til tiden osv.... Men det kan de jo altså godt, måske har de bare mere ro på selve vielsesdagen...
 3. næhh fordi fragten var includeret i den anden pris.. nå men jeg må vente og se hvad det fører til.
 4. Hej jeg har købt en kjole over ebay. Først betaler jeg, og får en kvittering fra ebay, men får også en kvittering fra paypal.. Hvor den er en smule højere end kjolens pris. Har jeg lige betalt det dobbelte eller?? Jeg er ikke helt vildt god til engelsk, plejer i også at få en kvittering fra paypal, efter at i har købt kjolen??? mvh mette pedersen
 5. Jeg brugte frederiksberg skrædder. Dog syntes jeg at det var lidt dyrt, når nu det ikke var så meget at jeg skulle have lavet på kjolen. Men fik så at vide at der var en mindste pris på 2500 kr på tilretninger..
 6. Mette Holm.. Tjaa du har sikekrt ret.. Men jeg er simpelthen en nød til makeup, og så sad jeg og læste om det. Det kunne jo være at det ville blive pænere end hvad jeg selv kunne ligge det
 7. det var godt nok billigt... der må jeg da lige ind og tjekke..
 8. Ja det er dem, men det er udenlandske sider, så jeg tror ikke at jeg kan nå at få dem hjem hvis jeg bestiller hos de sider der er vist.
 9. Hej alle sammen. Jeg skal til bryllup på lørdag, og ville gerne have en fin makeup. Jeg har hørt at man kan få sådanne nogle fine øjenskyggeklistermærker. Men kan ikke finde nogen steder hvor man kan købe dem på en dansk side, så man kan nå at få dem hjem.. Ved i hvor man kan købe dem, og evt hvad jeg skal søge efter??
 10. http://www.foto-paa-laerred.dk/19844083?i=37019583 nu er det godt nok ikke os som er på.. men det var det kort vi brugte.
 11. hahaha ja det kan jeg da godt lige se.. smiler.. jeps jeg kontakter hende via pm
 12. nu bliver jeg nysgerrig. hvad er det for nogle taler. har du en side man kan gå ind på..
 13. victorias secret:: det gør man altså heller ikke.... Og jeg har snakket med min chef, som nu syntes det var meget sjovt.. Men jeg gider bare ikke at ´det bliver til en debat om hvorvidt jeg ikke er færre over for min arbejdsplads.
 14. Hej alle. Det har bestemt ikke været min hensigt at skulle bryde nogen tavshedspligt eller hænge mit arbejde ud eller på nogen anden form skade mit job eller arbejdes ry. Beklager meget. Jeg syntes bare at det var en sjov(eller trist) historie som jeg gerne ville give videre til bryllupsklar... Jeg har haft prøvet at få emnet slettet, uden held. Det var ikke min mening at der var nogen som helst som skulle hænges ud på nogen måder. Og havde ikke selv overvejet at der måske er en her inde, som ikke syntes at det her emne er særlig sjovt, da det Måske er personen selv..