Bertemor

Medlem
 • Content count

  331
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bertemor last won the day on November 25 2012

Bertemor had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Bertemor

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 09/03/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  10.11.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Gundsølillehallen

Recent Profile Visitors

5,206 profile views
 1. Jeg havde min afdøde morfars blå lommetørklæde og blå stickers under skoene..
 2. Neeeej hvor har i dog fået lavet den henne?? Simonstamps.com mener det kostede 70kr med fragt.. det er lige til at overleve..
 3. Hov jeg havde slet ik set dit indlæg.. Den ene hedder scriptina den anden kan jeg ikke lige huske på stående fod..
 4. Dejligt at høre - håber det kan kæde sig gøre :)/> Jeg gider sgu ikke have nogen med på toilet ;) Jeg samlede lissom bare kjolen foran.. Altså er man iført det vildeste tylhelved med 150 lag tyl og ringskørt osv, så ka det nok ik lade sig gøre, men det er nok også de færreste som vælger sådan en giant dress! :)
 5. Her er mine sorte lak-stiletter.. De er 5 år gamle, men de bedste jeg har. Jeg kan gå i dem en hel dag'! Fantastisk sko!
 6. Jeg klarede det altså bare ved at hive godt og grundigt op og ud i skørterne og så tissede jeg ellers helt normalt.. Og alene.. ;)
 7. Jeg sys det er alt for rodet! Jeg kan godt følge din tankegang, jeg sys bare overhoved ik at du rammer "helt-tilfældigt-med-fuldt-overlæg"-stilen..
 8. Når man er sent ude, kan man jo komme ud for at ens favorit sted ikke er ledigt, men at man så må tage ens anden prioritet . eller at man må lave noget selv som man måske ik havde drømt om. men det behøver ikke blive dårligere af den grund.
 9. Vi besluttede at gifte os ca et halvt år før datoen og vi kunne fint finde sted, tøj, ringe osv. Men vi tænkte meget ud af boksen, lavede meget selv og fik rigtig meget hjælp af venner og bekendte! det kan lade sig gøre, men man blir nødt til at tænke kreativt og gå lidt på kompromis..
 10. Tusind tak! jeg elsker den kant det har, at det ikke er så "pænt". Og så vil jeg lige tilføje at de sko jeg havde på har jeg haft i 4 år, de er mine bedste stiletter og de eneste jeg kan gå i en hel dag/aften! De fik en vask og en gang shine, så var de bare perfekte!!
 11. Vi havde godt nok ikke vores unger med til vores bryllup, men de blev passet af en af pædagogerne fra deres stue i vuggestuen. Det ku være, hvis i har et godt forhold til dem/den at i ku spørge i institutionen/dagplejen?
 12. Du må købe for max 80kr når det er uden for eu. D kan via dette link beregne hvad det vil koste dig at få den hjem. Hvis du bliver taget i tolden. http://www.toldpriser.dk/toldberegner Jeg blev først snuppet med mine sidste to køb og jeg har ellers fået omkring 50 pakker hjem :)/> Bare til info for dem der er nervøse for at blive snuppet :)/> Jeg er meget nervøs for det. Har aldrig brugt det. Overvejer at sende det til en veninde i usa og så kan hun sende det hjem til mig. Jeg bestilte slik, slikposer, et slør, brudepigekjoler, diamanter, jakkesæt og et par ting mere. Det eneste der blev snuppet i tolden var jakkerne til jakkkesættene. Mht sælgerne, så er der et system på eBay hvor man kan læse hvad andre brugere har haft af erfaringer og det brugte jeg rigtig meget. Jeg brugte kun topsælgere og huskede så selv at skrive min erfaring på deres side. I starten var jeg også meget skeptisk og overbevist om at alle på eBay snød! Haha..
 13. Hov det er jo mig. hehe.. Ja jeg havde sorte stiletter i lak på. Min kjole var godt nok lang, men det var mega fedt! Vi havde sort/hvid tema og de gav bare lige lidt ekstra kant til kjolen. og som Sanne skriver, så havde jeg et smukt smukt headpiece på der matchede plus jeg havde et sort bånd om livet. Her kan man lige se mine sko.. (Billederne er taget af smukke Felixia Banck) Her kan du få fornemmelsen af det fine hårsmykke og bæltet.
 14. Lækkert, tak! :)/>/> det er netop derfra jeg håbede at bestille fra. Skulle I betale yderligere omkostninger som moms og/eller told? Desværre blev jakkerne snuppet i tolden. De gør nemlig det at de sender tøjet efterhånden som det er færdigt. Altså blir det ikke sendt samlet. Det gjorde så at vi kun sku betale 200noget i told for jakkerne. :)/> Nårh okay, så det er ikke noget vildt og voldsomt? :)/> Hvad gav I for hhv jakkerne og skjorterne? Jeg har nemlig læst noget om, at hvis man bestiller noget fra et land ude fra EU, der er betalt mere end 1180,- (eller deromkring), så skal der betales told, mens hvis det har kostet mellem dét beløb og 80, skal der 'kun' betales moms?! :blink:/> Åha.. Vi gav omkring 4000 for 2 jakkesæt, med veste, bukser og jakker og så 3 skjorter.