tanteette

Medlem
 • Content count

  456
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About tanteette

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 10/23/1974

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  23.06.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  sønderjylland
 1. En sækkepibespiller i kirken.
 2. 2 som elsker hinanden.
 3. Foran kirken,- hele familien. OG mine skønne drenge og mand, der sidder og venter.
 4. Et sjovt billede af os bagfra.
 5. Jeg fik da ALDRIG smidt billeder herind. Det gør jeg så nu,- næsten 2 år efter
 6. Kan ik sende dig besked:) tøm indbakke!
 7. Jeg har 2 nederdele fra Desigual! Elsker dem!! Synes dog at de hurtigt ser forvaskede ud- men om det er mig der ikke forstår at vaske rigtigt, skal jeg lade være usagt! :-)
 8. Mine brudebørn skal gå ind før mig- og efter os på vej ud. Vores præst er helt med på det!!
 9. Genkender mærket- det er jeg også ret vild med! Fedt design!
 10. Ellers send mig din mailadresse så kan jeg vist maile det til dig.
 11. Du er så smuk i dem alle, men synes da bestemt at halternecken er rigtig fin til dig! Og fedt at kunne finde en til 2400!! Det er da så fedt!!
 12. Vi var ved er sted hvor vi prøvede 6 forskellige skydeting: pusterør, bueskydning, øksekast, ... Det var ret sjovt selvom vi var gravide!! Sing Star gjorde vi også!
 13. Så er der købt undertøj! Tøj og sko til børnene er købt!! Bordkort er alle skrevet- bordplan skal laves! Doorhangers mangler! Jeg mangler: -et bælte til min dansekjole. - noget enkelt hårpynt -muligvis triumph shapeweartrusse -at lave hvem er hvem-hæfte færdig! -at sy flagvimpler med teksten "All we need is love". Stof er købt!!
 14. I disse børnetråde er jeg bare så enig med dig!!! Du er en varm og omsorgsfuld rummelig far, tror jeg!!
 15. Hvor kom det der lige fra?? For jeg må tilstå at jeg ikke forstår dit "udbrud".....!? Er så træt af alle disse fest uden børn-tråde,- hvor folk ikke forstår at det kan være et problem for nogen at få passet sit/sine børn (uanset alder i pricippet). Der kan jo være mange årsager og prioriteringer til det. Når man vælger at holde fest uden børn (hvilket jeg synes er helt fint at gøre!!), så må man jo også acceptere at nogen så fravælger festen... Man kan altså ikke generalisere og sige, at børn pr. definition SAGTENS kan undvære mor i en alder af 9 mdr. Måske har forældrene slet ikke lyst til at barnet skal passes?! Men det må man endelig ikke sige i DK for så er man frygtelig pylret. (Mine er alle blevet passet tidligt! Den ældste ved 3 mdrs-alderen) Synes vist bare det er så træls at man SKAL være imod børn ved bryllupper og alligevel blir mange skuffet når folk så melder afbud pga børn... Man skal gøre hvad man synes er rigtigt! Men det gælder jo på begge sider;-)