coolrikke

Medlem
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About coolrikke

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 11/20/1975

Profile Information

 • Vielses dato
  20.08.2011
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Næstved
 1. Vi havde rosa/creme/pistacie grøn ( meget lys grøn) som farve tema, det var super fint og fandt tilmed nogle 3 farvede roser i de farver til en billig penge. Det virkede for os og alle gæsterne har rost det meget :-)
 2. For os betød det ikke så meget at have en profesionel fotograf, vi fik mandens søster og en god ven til at tage billeder og har fået den første halvdel og de er super gode, til gengæld var en af de bedste ting på hele dagen at køre i åben karet fra kirken til feststedet, det tog ca 1 time og var en virkelig stor oplevelse, plus at vi havde lidt tid for os selv, i bil havde det taget 15 min.
 3. Vi havde ikke favourbokse, men havde lavet en lille organzapose med silkepapir i de rigtige farver og lagt 6 marengskys, selvfølgelig også i de rigtige farver, i og de bragte stor lykke. Toilet kurvene var også et stort hit og der var flere der sagde at det virkede meget gennemført, det eneste der var tilbage var et par sikkerhedsnåle og og et stykke tyggegummi. Ellers fungerede det hele, men der blev godt nok drukket noget mere end vi havde regnet med. 18 liter rødvin, 12 liter hvidvin, 12 liter rosevin, 10 flasker asti, 40 liter sodavand, 1 falske cognag, 1 flaske bailey, 1 flaske rom, 1 flaske vodka,1 flake gin,1 flaske gul gajol, 1 flaske blå gajol, 3 fustager fadøl,og så selvfølgelig en del vand. vi var 50 mennesker og tror faktisk ikke der var nogen der ikke havde det super sjovt :-)En af de ting der var mere end pengene værd og som klart kan anbefales var musikken: Dj Henrik fra Diskobil var super super god, han spillede alt mellem himmel og jord og opfangede hver en lille ting der skete, så det kan klart anbefales. Vi skulle egentlig have haft helstegt pattegris, men da bilen brød sammen og vi var nødt til at købe en anden, måtte vi bruge lidt af bryllupsbudgettet og valgte i stedet at få forret og buffet fra jysk-diner og det var faktisk over al forventning, der var noget for en hver smag, det var alt sammen rigtig lækkert og så var afsindig meget mad. Bryllupskagerne fik vi fra den bager jeg arbejder i, så de var lige som de skulle være, alt i alt en helt perfekt dag, det eneste jeg ville gøre om, skulle da lige være mit 3 meter lange slør, det blæste en del så det var temmelig irriterende men det er også det eneste der ikke fungerede
 4. Vores gæster får hver en lille pose med 6 små "kys" altså marengs, i farver der passer til farvetemaet
 5. Har kun prøvet en enkelt, var slet ikke i tvivl om at det var den jeg skulle have, ekspedienten synes vist også jeg var temmelig atypisk kommende brud. Gik bare ind og sagde jeg ville prøve den og da jeg fik den på var der ingen tvivl, det tog præcis 20 min Ville stadig ikke have nogen anden
 6. Hvis de må stå i en spand eller lignende, kan du bruge cement
 7. Hos os er det egentlig gået rimelig smertefrit alle har været søde og bare sagt at hvis de kunne hjælpe med noget, skulle vi sige til, indtil for 1 uge siden. Nu skal svigermor sørme være med til at dække bord, hun er rigtig sød og vi har et rigtig godt forhold til hinanden, men hun har en tendens til at overtage, så er lidt nervøs for at det ikke bliver helt som vi vil have det. Det der fik bægeret til at flyde over, var at vi havde aftalt med papsønnens mor at vi ringede når han var ved at være træt, han er 7 år og når han bliver træt bliver han gnaven, sur og pivet, det er der ikke nogen grund til at udsætte hverken ham eller os for, men næ nej nu har svigermor aftalt med hans mor at hun har ham hele weekenden, så nu skal vi høre på en dreng der er træt,ked og gnaven hele aftenen, vi kan ikke ligge ham til at sove nogen steder, han er mørkeræd og vil ikke sove alene nogen som helst steder, hjemme sover han i vores seng, og så er der jo lige den detalje at der ikke er andre børn med, vi har en på 3 også, hun bliver hentet kl. 17, lige inden vi skal spise. Har også lidt problemer med hvem jeg skal sætte ham ved siden af, for hvem gider at skulle underholde et barn hele aftenen til et bryllup? suk suk det løser sig nok, men gid vi bare kunne få lov at gøre tingene som vi ville.
 8. denne tråd må lige frem igen, den er super
 9. Vi skal giftes lige om lidt i kirke med det helt store skrud, men festen bagefter bliver alt andet end traditionel bryllupsfest, vi vil bare have lov at hygge os og have en skæg fest med familie og venner. Så selvfølgelig kan man det, det er jer og kun jer der bestemmer hvad der skal ske, det er jeres dag
 10. Vi har ikke snakket med præsten endnu, men regner med at høre fra hende snart. Der er vist noget med at hun helst vil snakke med brudeparrene så sent som muligt.
 11. Vi har to børn på 3 og 7 år, planen er de skal gå op sammen med mig, men drengen på 7 kan godt finde på at sige at det vil han ikke, selv vi har snakket meget om hvad der skal ske. Hvis ikke han vil når vi når der til bliver han bare listet ind til farmor og farfar og så tager jeg den lille i hånden, hende bliver der ikke nogen problemer i at få til at gå med, men de er også meget forskellige.
 12. Vi er mere eller mindre klar, mangler lige at folde lidt servietter og hente min kjole, men den skal hentes på mandag. Der kom lidt stress på måtte lave om på maden og finde noget billigere, da den gamle bil stod af midt i det hele og vi måtte købe ny, men ellers tror jeg der er styr på.
 13. Jeg synes priserne er vildt overdrevne, som mange andre også siger, så er det trods alt kun en gang man skal have den på. Fandt min kjole hos Lilly til knap 6000, da de holdt udsalg sidste år blev den sat ned til det halve og jeg købte den med det samme. Det er min drømmekjole, har ikke prøvet andre end den og har heller ikke set nogen, hverken i blade eller på nettet, der bare er halvt så skøn som den. Så med skørt, kjole, sko og slør ( købt billigt af Miss-Lena)har jeg brugt knap 5000kr, og det er heldigvis noget mindre end hvad jeg havde planlagt at bruge, men ville aldrig kunne finde på at bruge 10000 på en kjole.
 14. Hvis det skal være i Herlev ville jeg uden tvivl ringe til frisør Tvernø, ved ikke hvad de tager for det, men har selv brugt dem i mange år og har altid været super tilfreds, hvis ikke jeg var flyttet, ville det uden tvivl være dem der skulle ordne hår og makeup på mig Kan ikke huske hvad vejen de ligger på, men det er ikke ret langt fra Herlev bymidte.