piaadamsen

Medlem
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About piaadamsen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  20.08.2011
 1. Vi gav 1725 for brudebuket og tre knaphulsblomster. Buketten er lavet af meget mørke-lilla kalaliljer Og det samme er knaphulsblomsterne selvfølgelig. Vi købte blomsterne i Reberbahns blomster i Aalborg
 2. Jeg vil da også gerne lige vise min drøm af en kjole frem Den er forresten til salg NU ;)
 3. Vi har beholdt vores forlovelsesringe, som "bare" var 8 karats vielsesringe.. Jeg har dog fået en diamant sat i som morgengave, og så har vi fået indgraveret dato og navn i dem her til brylluppet
 4. Jeg havde en veninde med hver gang.. Men hvis jeg virkelig skulle selv, kunne jeg nok også det.. Det er bare at hive godt op i al stoffet og så sidder man ellers der i et bjerg af tyl
 5. Så er vi ved at være klar.. Vi er i fuld gang med at pakke.. Og manden er igang med talen :P Kl 15 skal vi op og hente kagen og køre den til hotellet.. Og i aften står den på flæskesteg med hele molevitten (min livret) hos mine forældre. Det bliver skønt. ....Er desværre ikke én af de brude der mister appetitten af nervøsitet - tværtimod Håber i allesammen får en fantastisk dag med skønt vejr. Nyd den!
 6. Min mor var ved at få morgenkaffen galt i halsen da hun hørte det. Hotellet i Brønderslev hedder Phønix - ligesom Hotel Phønix i Aalborg, hvor vi skal holde vores bryllupsfest d. 20/8! Hun troede det var "vores" hotel der var lukket, så hun var helt vildt bange for at skulle ringe til mig med nyheden osv. Godt hun fandt ud af at det ikke var tilfældet.. Det er super ærgeligt med jeres overnatning! Jeg synes da også, som en anden foreslår, at i skal smide penge efter en taxa til Aalborg og få et lækkert værelse på et hotel derinde? Det er bare lidt noget andet end at tage hjem
 7. Jeg har lige modtaget mine billeder idag. Manden skal have dem om 11 dage <3 Jeg var meget nervøs og havde ikke rigtig gjort mig de helt vilde tanker, da jeg slet ikke vidste hvordan sådan noget foregik. De første 10 billeder han tog, følte jeg mig meget akavet og genert, men så begyndte jeg at løsne op. Og så var det altså bare vildt sjovt. Til sidst da vi skulle vælge billeder stod jeg der bare i undertøj. Jeg havde simpelthen glemt at jeg ikke havde andet på. Det siger lidt om hvor tilpas jeg var. Jeg er sindssygt spændt på H2Bs reaktion d.21.. Jeg håber han bliver glad. Har lavet en mappe med 6 billeder og så har jeg oveni fået forstørret et af billederne til væggen Spring ud i det - vælg en fotograf der har prøvet det mange gange før - de er jo også KUN interesserede i at give dig en god oplevelse Du fortryder det ikke!
 8. Idag skal jeg ha' taget boudoir-billeder!! :D Det bliver SÅ spændende! Ellers skal jeg ha ringet til vores fotograf og snakke om hvordan og hvorledes på dagen, og så skal jeg ha ringet til præsten (jeg kan simpelthen ikke forstå vi ikke er blevet kontaktet endnu!)... Vi har lavet bordplan og bordkort - det begynder at ligne noget nu!
 9. Jeg stemmer i koret.. Skynd dig at finde en anden kirke og en anden præst! Jeg har aldrig hørt mage! Vi må ikke tage billeder under selve vielsen, men ellers er alt tilladt. Det med at børnene ikke må komme med, er da noget af det med u-kristne jeg længe har hørt.
 10. Enig!
 11. Hej hej! Ja, vi er også mere eller mindre klar. Skal lige ha snakket med fotografen om detaljer og så skal jeg ha rettet kjolen til. Der var lidt kaos med den, men jeg når at få den! Har i andre snakket med præsten?
 12. Jubiiiiiiii!!!!!!! Lucca har lige haft ringet - brudekjolen kommer hjem senest d. 10 august (altså 10 dage før brylluppet!!). Skal op og have den rettet til d. 12, og så skulle det hele være på plads. Jeg er SÅ lykkelig. Jeg får MIN kjole! Nu skal det bare holde. Jeg tager simpelthen ikke telefonen hvis de ringer igen! :D Jubii!
 13. Tusind tak for tilbuddet, det var pænt af dig. Jeg fandt heldigvis en kjole!
 14. Jaaah.. Men det er ikke særlig realistisk 1 måned før brylluppet! Jeg fandt en kjole deroppe, som lignede den jeg havde købt. Så det var ganske okay. Og de var rigtig søde deroppe.
 15. Tak for det. Uh, det lyder da heller ikke helt godt... Men ja, jeg har nemlig også kun hørt gode ting, så det er bare rigtig ærgeligt!