piaadamsen

Medlem
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by piaadamsen

 1. Vi gav 1725 for brudebuket og tre knaphulsblomster. Buketten er lavet af meget mørke-lilla kalaliljer Og det samme er knaphulsblomsterne selvfølgelig. Vi købte blomsterne i Reberbahns blomster i Aalborg
 2. Jeg vil da også gerne lige vise min drøm af en kjole frem Den er forresten til salg NU ;)
 3. Vi har beholdt vores forlovelsesringe, som "bare" var 8 karats vielsesringe.. Jeg har dog fået en diamant sat i som morgengave, og så har vi fået indgraveret dato og navn i dem her til brylluppet
 4. Jeg havde en veninde med hver gang.. Men hvis jeg virkelig skulle selv, kunne jeg nok også det.. Det er bare at hive godt op i al stoffet og så sidder man ellers der i et bjerg af tyl
 5. Så er vi ved at være klar.. Vi er i fuld gang med at pakke.. Og manden er igang med talen :P Kl 15 skal vi op og hente kagen og køre den til hotellet.. Og i aften står den på flæskesteg med hele molevitten (min livret) hos mine forældre. Det bliver skønt. ....Er desværre ikke én af de brude der mister appetitten af nervøsitet - tværtimod Håber i allesammen får en fantastisk dag med skønt vejr. Nyd den!
 6. Min mor var ved at få morgenkaffen galt i halsen da hun hørte det. Hotellet i Brønderslev hedder Phønix - ligesom Hotel Phønix i Aalborg, hvor vi skal holde vores bryllupsfest d. 20/8! Hun troede det var "vores" hotel der var lukket, så hun var helt vildt bange for at skulle ringe til mig med nyheden osv. Godt hun fandt ud af at det ikke var tilfældet.. Det er super ærgeligt med jeres overnatning! Jeg synes da også, som en anden foreslår, at i skal smide penge efter en taxa til Aalborg og få et lækkert værelse på et hotel derinde? Det er bare lidt noget andet end at tage hjem
 7. Jeg har lige modtaget mine billeder idag. Manden skal have dem om 11 dage <3 Jeg var meget nervøs og havde ikke rigtig gjort mig de helt vilde tanker, da jeg slet ikke vidste hvordan sådan noget foregik. De første 10 billeder han tog, følte jeg mig meget akavet og genert, men så begyndte jeg at løsne op. Og så var det altså bare vildt sjovt. Til sidst da vi skulle vælge billeder stod jeg der bare i undertøj. Jeg havde simpelthen glemt at jeg ikke havde andet på. Det siger lidt om hvor tilpas jeg var. Jeg er sindssygt spændt på H2Bs reaktion d.21.. Jeg håber han bliver glad. Har lavet en mappe med 6 billeder og så har jeg oveni fået forstørret et af billederne til væggen Spring ud i det - vælg en fotograf der har prøvet det mange gange før - de er jo også KUN interesserede i at give dig en god oplevelse Du fortryder det ikke!
 8. Idag skal jeg ha' taget boudoir-billeder!! :D Det bliver SÅ spændende! Ellers skal jeg ha ringet til vores fotograf og snakke om hvordan og hvorledes på dagen, og så skal jeg ha ringet til præsten (jeg kan simpelthen ikke forstå vi ikke er blevet kontaktet endnu!)... Vi har lavet bordplan og bordkort - det begynder at ligne noget nu!
 9. Jeg stemmer i koret.. Skynd dig at finde en anden kirke og en anden præst! Jeg har aldrig hørt mage! Vi må ikke tage billeder under selve vielsen, men ellers er alt tilladt. Det med at børnene ikke må komme med, er da noget af det med u-kristne jeg længe har hørt.
 10. Enig!
 11. Hej hej! Ja, vi er også mere eller mindre klar. Skal lige ha snakket med fotografen om detaljer og så skal jeg ha rettet kjolen til. Der var lidt kaos med den, men jeg når at få den! Har i andre snakket med præsten?
 12. Hej skønne piger. Ja, så skete det jeg frygtede. Lucca Bride ringede i fredags og sagde at de var bange for at min kjole ikke når at komme hjem i tide! Jeg er simpelthen helt knust. Det var min drømmekjole! Indtil videre står den til levering i starten af august (jeg skal giftes d. 20/8), men de har udskudt leveringsdatoen tre gange, så hvis de gør det én gang mere, når den ikke at komme hjem. Jeg aftalte med dem at jeg måtte op og finde en back-up kjole i tilfælde af at min kjole ikke kommer hjem. Det skal jeg så idag. Men fandme om ikke de lige har ringet for at aflyse pga sygdom? Der er altså en måned og 6 dage til mit bryllup! Jeg sagde til hende, at jeg altså har taget fri fra arbejde for at prøve kjole og bestemt ikke er interesseret i at udskyde det mere, da jeg synes vi er lige lovlig tæt på brylluppet til at udskyde at finde en kjole! Hvad gør jeg nu? Jeg er simpelthen så stresset. Jeg tænker at jeg tager derop, prøver en masse kjoler. Og hvis jeg ikke finder én, vil jeg tage ind i Lilly for at se om jeg kan finde noget der.. Hold op hvor er det bare frustrerende at det skal være så stressende. Jeg bestilte min kjole i marts! Er der tilfældigvis nogen der har en Lucca Benedicte model i str. 46 til salg et sted derude? Mvh. Pia
 13. Jubiiiiiiii!!!!!!! Lucca har lige haft ringet - brudekjolen kommer hjem senest d. 10 august (altså 10 dage før brylluppet!!). Skal op og have den rettet til d. 12, og så skulle det hele være på plads. Jeg er SÅ lykkelig. Jeg får MIN kjole! Nu skal det bare holde. Jeg tager simpelthen ikke telefonen hvis de ringer igen! :D Jubii!
 14. Tusind tak for tilbuddet, det var pænt af dig. Jeg fandt heldigvis en kjole!
 15. Jaaah.. Men det er ikke særlig realistisk 1 måned før brylluppet! Jeg fandt en kjole deroppe, som lignede den jeg havde købt. Så det var ganske okay. Og de var rigtig søde deroppe.
 16. Tak for det. Uh, det lyder da heller ikke helt godt... Men ja, jeg har nemlig også kun hørt gode ting, så det er bare rigtig ærgeligt!
 17. Altså - hun sagde at jeg jo selvfølgelig også bare kunne få mine penge tilbage, så jeg går da stærkt ud fra at jeg får pengene tilbage hvis jeg ikke får kjolen. Andet kan vel næsten ikke være rigtigt? Må hellere tjekke idag, dog.
 18. Det håber jeg... Mine positive forventninger blev bare skudt i sænk da hun ringede for at aflyse. Den eneste der kan hjælpe mig deroppe er en praktikant.. Det SKAL bare gå i orden.. Og gerne igår!
 19. Dem jeg skal op og kigge på hos Lucca nu her, er allesammen på lager.. Det glemte jeg lige at skrive
 20. Det har jeg også tænkt på... Men er Lilly ikke nærmest den eneste butik hvor man er sikker på at kunne få kjolen nærmest med det samme? Overvejer at tage derind og kigge hvis jeg ingenting finder. Så må jeg jo reservere den hvis jeg kan. I hvert fald indtil jeg ved om jeg får den anden. Ork hvor er det altså bare træls - det er bare slet ikke det jeg har brug for lige nu! Tak for kram..
 21. Jeg er 23 og H2B er 29
 22. Hej! Jeg går selv og kigger lige nu... Dog ved jeg ikke om jeg tør bestille - hvad nu hvis jeg skal det på PA? Uhh.. Men jeg har kigget på dem her: http://www.foto-graferne.dk/. Ved ikke noget om dem, men synes de billeder der er på hjemmesiden er rigtig flotte!
 23. Hej Jeg har bestilt tid ved min sædvanlige frisør. Den hedder Eclore og ligger på Boulevarden. Ejeren, Christina er sindssygt dygtig! (det er de andre sikkert også, men det er hende jeg plejer at blive klippet af) Jeg synes dog det er lidt dyrt. Jeg skal give 1100 for hår og makeup på dagen. Prøveopsætning koster 500 ekstra. Jeg kender ikke priserne andre steder, så jeg har ikke andet at sammenligne med ;) Mvh Pia
 24. Jeg har selv tabt mig 26 kg i løbet af det sidste år (begyndte 15 marts 2010). jeg har brugt madlog.dk, som en anden bruger også nævner. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Kan anbefale det til alle, der gerne vil tabe sig ved at spise rigtig mad Mvh Pia, som nu kun mangler 7 kg inden brylluppet
 25. Jeg havde min mor og mine to gode veninder med. Veninderne kalder jeg mine brudepiger, fordi de har lovet at hjælpe mig på dagen med bl.a. at løfte kjole når jeg skal på toilet! :D hehe.. Men de er ikke brudepiger i den forstand at de skal gå op af kirkegulvet - det er KUN mig og min far! :D