LaH

Medlem
 • Content count

  170
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About LaH

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday 09/16/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  16.04.2011
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. hvad med denne på trendsales? http://www.trendsale...=alice&status=1 edit: hvis det da er denne model?
 2. vi havde denne caketopper fra willow tree. Den står nu og pynter i stuen.
 3. Vi havde købt en flot sort paraply (ala london paraplyer). Den ville både se flot ud på billede hvis det skulle styrte ned på dagen, og vi kunne bruge den bagefter (da det ikke var en egentlig bryllupsparaply). Vi var dog så heldige at vi ikke fik brug for den på dagen.
 4. min første tanke var lav-selv bananasplit. uhmm... hm, jeg troede jeg kunne kommer i tanke´om mange flere forslag, men jeg er nok gået helt i selvsving over den bananasplit. Det tror jeg jeg vil lave når vi skal holde en fest næste gang. haha, håber der kommer en masse lækre forslag, jeg elsker dessert..
 5. Jeg synes der er et rimeligt stort spænd fra 3500 til 15000, så jeg tænker at i først skal sætte jer ned sammen og finde ud af hvad i hver synes er ok at bruge på en fotograf. Og udfra det blive enige om en pris, og finde en fotograf deres passer til jeres budget og smag. Hvis i allerede i jeres budget har afsat 15000 til en fotograf, kan jeg ikke helt forstå hvad problemet reelt er? Vi fik taget billeder af voresstoredag.dk og var overordentlig tilfredse (du kan se billeder i min beretning ), at der er flere forskellige fotografer tilknyttet firmaet er jo så en anden side af sagen. Vi var ihvertfald rigtig rigtig glad for vores fotograf. Vi havde kun bestilt den lille pakke, og jeg har derfor ingen erfaring med forberedelsesbilleder.
 6. Jeg synes det er utrolig dårlig stil at fri til sin udkårne til et andet pars bryllup. Det stjæler ligesom fokus fra det rigtige brudepar, og det synes jeg ikke man kan være bekendt.. Selvom det er kærlighedens fest, så er det altså også brudeparrets fest, og andre skal, efter min mening, ikke stjæle spotlight. Når det så er sagt er jeg selv meget konfliktsky, og jer er ikke sikker på at jeg ville fortage mig noget. Og dog, jeg ville nok have rigtig svært ved at få det ud af mit hoved, hvis det gik mig meget på.. Hvis jeg fik dårlige nerver over at en anden måske ville fri til sin kæreste til mit bryllup, ville jeg nok skrive en hurtig mail, hvori jeg fortalte hvad jeg havde set på facebook og spurgte til hvad vi skulle lægge i det. Hvis han så svarer tilbage, at han havde planglagt at fri til sin kæreste til mit bryllup. Ville jeg nok meget diplomatisk få ham fortalt at jeg ikke synes det ville være den mest geniale plan i verden. Det kan jo også være at din fætter håber at overtale sin kæreste til et giftermål? Vi besluttede os personligt selv for at "vi skal også have sådan et slags bryllup" da vi havde været til min svigerindes bryllup. MIn mand havde før ikke noget specielt forhold til krikebryllup. Men efter deres brylllup, kunne han godt se det smukke i et kirkebryllup, og ham i jakkesæt og vest. Før min svigerindes bryllup, kunne han ikke rigtig se nogen forskel på hvordan man blev gift, andet en religionen selvfølgelige, men han er ikke specilet religøs. Det var bare en tanke, jeg synes ihvertfald at han har givet hende en voldsom åbenlys ledetråd, hvis hun går og venter på et frieri.. mht. om du skal kontakte ham eller ej, så synes jeg det kommer meget an på, hvor meget det vil fylde i dine tanker her op til din store dag? Ville du kunne smile og have det ok med at han valgt at fri til sin kæreste? Hvis ikke, bliver du jo næsten nød til at gøre noget ved det, synes jeg. Du ved også bedst selv hvor meget drama din fætter vil lave, hvis du siger til ham at du ikke er så glad for hans (måske) planlagte frieri, og om du ville kunne klare det, nu her så tæt på bryllupet, Jeg synes du skal opveje fordele og ulemper ved at konfrontere ham og ved ikke at konfrontere ham, og så tage den derfra.
 7. Til vores bryllup passede hverken gom, forlover, brudens far eller gommens far sammen tøjmæssigt. Gommen havde et flot sort jakkesæt på, hvid skjorte og vest i samme farvenuance som min kjole, samt en mørkerødt slips. Forloveren havde et gråt jakkesæt på med lidt spil i, en lyseblå- og hvidstribet skjorte, samt en gråternet slips. Brudens far havde et nyt mørkegråt jakkesæt på, en hvid skjorte, samt et slips magen til gommens. Gommens far havde et sort jakkesæt på, en hvid skjorte og et sort butterfly. Så det var lidt en blandet flok. Alle 4 havde dog samme slags brystbuket i knaphullet. Og jeg synes det bandt dem helt fint sammen. Jeg synes dog også det var rigtig fint at min mand og min far havde samme slips på, men det var nærmest en sidste indskyldelse, at min mor også synes at min far skulle have samme slips på som min mand. Det kommer selvfølgelig helt an på hvilken fest man skal holde og hvordan man er som person, men jeg ville umiddelbart lade mændene vælge det jakkesæt de synes er pænest (evt. lade en lille kommentar falde om at du ikke er helt så glad for et nålestribet), og så evt. bare lade dem matche med brystbuket og evt. slips.
 8. Jeg her heller ikke den mindste dråbe rytme i mig, det er virkelig virkelig slemt! Min mand er sådan normal hvad det angår tror jeg, omend han ikke er glad for at danse. Jeg valgte, for min egen skyld at bestille en tid hos en danseskole. Jeg tror det kostede omkring 450 kr, men for mig var de penge givet rigtig godt ud. Vi havde kun købt en undervisningstime, men det var nok for os. Vi startede ud med at lære trinene, og så dansede hun med os enkeltvis, og derefter gik vi over til at danse sammen. Hun lærte os også hvordan vi gik ind på dansegulvet, så det så flot ud. Det gav en rigtig god sikkerhed for mig, at jeg vidste at det var rigtigt sådan som jeg gjorde, selvom jeg måske ikke nødvendigvis var den mest elegante brud der nogensinde havde bevæget sig rundt på et dansegulv. Efter vi havde været ved danseskolen brugte vi forholdsvis få aftener på at indøve dansen. Jeg tror vi brugte mellem 1 og 2 uger.
 9. Smuk kjole og invitationer Jeg havde lidt samme problematik mht. briller. Om jeg skulle have dem på på min bryllupsdag eller ej. Jeg synes egentlig nogengange at jeg er lidt pænere uden mine briller på, jeg går dog kun uden dem når jeg glemmer at tage dem på. (Jeg kan sagtens se uden mine briller på, der er bare mere afslappende for mig at havde dem på, og jeg ser self. også bedre med dem på ). Men jeg endte med at vælge at tage briller på, fordi jeg bruger briller til daglig, og jeg ville ligne og være mig selv på min bryllupsdag. Jeg synes at du skal beholde dine briller på på dagen, hvis du er en person der til dagligt går med briller. Hvis det er 50/50 om du bruger briller eller kontaktlinser, synes jeg du skal bestemme dig når du skal have lagt prøve make-up.
 10. Jeg må indrømme at jeg nok også ville se lidt skævt til min kjole, hvis jeg fandt ud af den også blev markedsført som konfirmationskjole. Jeg ville have det lidt mærkeligt med at en lille pige på 13-14 år rendte rundt i præcis den samme kjole som jeg skulle have på til mit bryllup. Men det kan også godt have noget at gøre med at jeg næsten altid bliver dømt som meget yngre end jeg egentlig er. Og jeg er efterhånden ved at væretræt af det og at det faktisk ikke er specielt sjovt , når det sker så ofte. Derfor ville jeg ikke være glad for at jeg vidste at jeg skulle bære en kjole til mit brylup, som en konfirmand også kunne blive bære til sin konfirmation. Jeg synes du skal høre Lillybutikken om du kan levere den tilbage, ellers ville jeg måske forsøge at sælge den. (Der må vel være et større marked for den kjole, eftersom den både kan gå for brude- og konfirmationskjole ), og så ville jeg finde pengene til at købe din oprindelige drømmekjole, af damen der er villig til at gøre en hurtig handel. mht. til at den stadig er dyr, selvom hun er villig til at gå ned i pris, så kan du jo forsøge at sælge den efterfølgende og derved få nogen af pengene ind igen. Hvis du kan få pengene tilbage for lillemodellen eller selv sælge den, ville jeg ikke tænke over at dine forældre har betalt den.
 11. Jeg holdt mig også til den gamle tradition med ikke at holde tale. Jeg er slet slet ikke til at skulle tale for en forsamling, heller ikke selv om jeg kender gæsterne. Det ville for det første have været virkelig ubehageligt for mig, og jeg ville ikke kunne have nydt dagen på samme måde, og for det andet ville det have været så lidt mig at stille mig op og holde tale, at det ville have virket forkert på en måde at gøre det. Men hvorfor føler du at du burde holde en tale. Det er jo ikke traditionen at bruden holder tale (selvom der idag er mange brude der gør det), så jeg tænker ikke som gæst at man forventer at bruden holder en tale. Jeg tænker lidt: måske gør hun, måske ikke. Men det er måske bare mig... Hvis du gerne vi holde talen for at fortælle din mand hvad du føler for ham, kunne du måske istedet skrive et brev til ham og give ham det om morgenen eller til festen eller hvornår du synes det er passende. Du kunne også vælge at læse brevet højt, istedet for at holde en egentlig tale, det ville måske gøre det lidt nemmere for dig? Jeg synes personligt kun man skal stille sig op og synge selv, hvis man er virkelig trænet i det. Det er de færreste der synger rent når de er emotinelle, og for mig ville det nok ødelægge det budskab der var meningen med sangen. For mig ville det være lidt ligesom hvis man synger en hjemmelavet fest sang der ikke passer med melodien, det finder jeg utrolig pinligt. Så hellere hyre en sanger til at synge sangen. Men det er bare min mening, andre kan mene noget andet om at synge selv. Vi har heldivis allesammen ikke samme smag. I sidste ende synes jeg at det vigtigste er at du gør det du er mest tryg ved, om det så er at holde en tale live, eller via et brev, en indspillet tale, en sang eller slet ikke at gøre noget er lidt lige meget, så længe det er dig 100%.
 12. Jeg har ingen erfaring med diskobil, da vi havde hyret en live musiker til vores bryllup. Men jeg vil gerne knytte en kommentar til disse erfaring med XXXXX tråde og aktive annoncører herinde på BK. Jeg synes det er et problem at folk anbefaler udfra hvad de selv synes om annoncøren herindefra (det være sig annoncørens retorik, billeder mv.), uden selv at have efaring med dem. Det er sket i denne tråd, og jeg oplevede f.eks. også en anden tråd for noget tid siden, hvori en brud spurge om erfaringer på to forskellige fotografer. I den tråd kommer zillaer der endnu ikke er gift med ros til fotografer de endnu ikke selv har prøvet, blot udfra at de synes personen tager smukke billeder, er sød herinde eller andet. Jeg synes som sagt at anbefalinger skal falde af de personer der rent faktisk har haft vedkommende ude at spille eller fotografere. edit: Jeg vil lige tilføje at jeg ikke snakker om "kan i anbefale en fotograf/musiker/andet" tråde, men kun om "erfaringer med XXXX" tråde. Jeg synes der er forskel på hvad men beder om i de to eksempler på tråde
 13. Når nu i skal giftes i September, tænker jeg at det kunne være fint med lidt pynt med æbler. Alt afhængig af om man vælger grønne eller røde, synes jeg det kan give en hyggelig sommer eller efterårsstemning. Jeg har lige prøvet at samle lidt billeder, det bliver lige lagt op som en pdf, ved ikke om man kan gøre det på den anden måde, men det var sådan her jeg lige kunne finde ud af at gøre det. Håber det virker æble - september.pdf
 14. Hvad er grunden til at der skal brændes noget fra jeres exkærester? Nu har jeg lige været ved at læse Forn Siðr's vedtægter, og deri står ikke at det at brænde exkærestens ting er en del af vielsesritualet, det bliver faktisk slet ikke nævnt overhovedet. Men jeg ved ikke om din kommende mand er medlem af en anden forening (hvis der er flere), og det så derfor er en del af jeres vielsesritual? Jeg tænker bare, at hvis ikke det er en nødvendig del af vielsesritualet, så kunne man måske brænde noget andet, hvis i gerne vil have symbolikken med bålet med. Man kunne måske så brænde en ting fra før man mødtes, som en slags symbol på at i nu begynder "et nyt liv" sammen. Eller noget i den stil.
 15. Kan I ikke grave nogle gamle billeder frem af jeres exkærester, som i evt. kan bruge? Selvom min mand og jeg har været sammen i 8 ½ år, kan jeg stadig finde billeder af min exkæreste i nogle af mine forældres gamle fotoalbums, det er billeder fra forskellige ting vi har været til sammen med mine forældre. Hvis det er umuligt for jer at finde ting fra jeres exkærester, kunne i måske spørge om det var okay hvis i istedet brændte nogle ting der minder jer om dem? F.eks. en bestemt stykke tøj i brugte meget da i kom sammen med exkæresten, en cd, eller noget andet der vækker minder om jeres tidl. forhold.