yousofine

Medlem
 • Content count

  513
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

yousofine last won the day on May 5 2013

yousofine had the most liked content!

Community Reputation

42 Excellent

About yousofine

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  20.08.2011

Recent Profile Visitors

2,030 profile views
 1. Tak Nej, det er jeg ikke ;) I min verden er der ikke forskel på tøj. Der er da ikke noget af mit tøj, jeg sådan lige frem har lyst til at spilde på, men jeg går ikke og bruger energi på det/er nervøs for det. Så skulle alt blive i skabet/være pakket ind i plastik, og så kan man lige så godt lade være med at have det :D Og så har man jo slet ikke glæde af det. Jeg elsker den kjole, og den skal bare bruges (og spildes på)
 2. Så er der ENDELIG et (sølle) billede af den korte kjole uden skørtet over. (Elsker, elsker, elsker den kjole!)
 3. Hvor skønt at se kjolen færdig! Og sikke nogle smukke, smukke omgivelser og lækker mad! Tillykke med bryllup og baby.
 4. Jeg har faktisk tre forskellige farver i mit skørt Du kan jo enten have forskellige beige/hvide nuancer eller gå amok med noget med pang ;)
 5. Og vil også fungere med din! Klart. Du kan jo overveje om der skal tilføjes noget farve. i form af farvet bånd, farvede roser eller om dele/den hele skal farves. Personligt er jeg VILD med hvidt tøj.
 6. Helt fair pris. Kan ik helt huske det. Men omkring 4-5000
 7. Vil bare lige smide en hilsen. Har lige været tilbage for at se om det ikke snart var tid ;) Vil jo gerne se resultatet af DIN Høvring-drøm. Glæder mig også til at se dig i din Wang. God fornøjelse med de sidste forberedelser
 8. Ja Det har jeg ;)
 9. Nu endelig med billeder af hvad der skete med brudekjolen... http://www.bryllupsklar.dk/forum/71119/kjolen-efter-brylluppet-omsyningfarvning.html/page__view__findpost__p__1263322
 10. Jow, jow... Det er jo det mest fantastiske sæt jeg har fået -og selv fundet på. Har ikke rigtig nogle billeder af mig i dem og det er lidt synd, for man kan ikke helt se det uden en krop i ;) Meeeen, jeg har fluks her til morgen -for skønne med-zillas- taget billeder af delene, så håber jeg, I kan forestille jer det. 1) Cocktailkjolen. Kan styles med og uden bælte. Blomsterne er ført længere op end den oprindelige kjole, da blomsterskørtet ellers ville se så kort ud. Den går vel til midt på lårene. 2) Totalt yndig dansekjole. Virkelig en af favoritterne. Her er det det nederste af skørtet fra brudekjolen, der er blevet til en nederdel, som tages ud over cocktailkjolen. Som I kan fornemme er skørtet KÆMPE. Her er det ikke bredt helt ud. Det er langt over "hel sol" og så lækkert og blødt. 3) Dansekjolen kan også laves med høj talje. Sååå fint. 4) Nederdelen kan bruges med hvilken som helst top. Har brugt den til hverdag med en sort bluse og sorte læderstøvler. Kunne have lavet tonsvis af outfits her, for den kan også styles med en stroptop eller en fin bluse Nederdelen har det fineste silkebånd i samme materiale om roserne, så den kan bindes forskellige steder på kroppen og passe. 5) Nederdel kan også bruges som kort babydoll kjole. Billedet giver ikke meget indtryk. Men forestil jer den sidder over barmen. Lange stænger og høje stiletter. Det er virkelig fint! 6) Og her som babydoll med bælte. Nok min favorit. Den er blevet MEGET brugt. Elsker at danse i den, fordi den svinger sådan rundt. Læderbæltet er ikke sort, men en fantastisk støvet grå, som passer virkelig godt til.
 11. Hæ, hæ. Det er sjovt. De var også med i mine allersidste top tre over brudebuket. Lykkedes mig bare ikke at finde dem til en ordentlig pris
 12. Tak Ja, det er sjovt at se "sin" kirke i andres billeder.
 13. Jeg har brugt begge dele. Usaltet og saltet. Og jeg må indrømme, at jeg ikke kan smage forskel. Hvis jeg SKULLE vælge, så synes jeg det saltede smager en smule bedre. Prismæssigt er der forskel. Smørbart er smør blandet med olie -så det bliver blødere.
 14. Personligt synes jeg Elements fra Royal Copenhagen er rigtig flot! Men det er lidt dyrt... Kunne Liebe være noget? http://liebeshop.dk/shop/-2s.html Eller dette italienske: http://www.houseofelves.dk/group.asp?group=101