Pingvinen

Medlem
 • Content count

  455
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Pingvinen last won the day on July 11 2012

Pingvinen had the most liked content!

Community Reputation

51 Excellent

About Pingvinen

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 12/31/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  02.06.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Næstved
 1. Er der nogen af jer som har fundet en nem metode til print af Beretning og Planlægningstråd uden reklamer og alt muligt?
 2. Jamen det var da så lidt.. Hvis du har nogle spørgsmål til priser og evt. købssteder, så bare skriv..
 3. Du er velkommen til at lure mine ideer.. Mange af de ting jeg brugte kunne genbruges.. Tæpperne er fra IKEA til 9 kr. pr. stk Lanternerne er fra Kvickly til 10 kr. pr. stk Kanderne er fra IKEA til 49 kr. pr. stk Bøgerne er købt i genbrugen til 45 kr for 18 stk og de kom også tilbage igen De små flasker er gamle orangina flasker som jeg havde gemt De store flasker er fra noget thai sauce fra Aldi til øh ca 10 pr. flaske Keramik er lavet af min onkel som er keramiker, fik ideen fra det nederste billede.. (Stearin kan købes i Panduro til 90 kr. ca. for en pakke med væger) Og alt mit hækle gejl: trekanterne bliver genbrugt til babytæppe og hjerte kom videre til en barnedåb (sammen med alle papirvindmøllerne) Flere billeder kan ses i mine tråde.. Håber det kan bruges.
 4. Ellers ku man være fræk at skrive til ham her: http://ekstrabladet.dk/biler/bil_nyheder/article1499900.ece
 5. Prøv at skrive et indlæg på Bilgalleri..
 6. Du må gerne lure i min tråd..! Jeg har nok et af de laveste regnskaber herinde med ca. 18.710 kr.
 7. Kan varmt anbefale klistermanden.dk
 8. Hvad med at bruge creme karton og så lave tekst i mint og koral..? Så bliver sådan lidt let og lyst.. Har fundet lidt billeder og også lige vedhæftet vores egen invitation til inspiration..
 9. Jeg overvejer stadig at få taget boudoir, især pga. lavt selvværd.. Jeg påtænker at skrive noget i stil med: "Du fortæller mig altid om hvor smuk jeg er, disse billeder er årsag til at jeg også selv kan se det"
 10. Ville måske finde nogle rosetter med sten, som matchede bæltet..? Men klart begge dele..
 11. Umiddelbart har vores tæpper ikke fnugget.. Og vi vaskede dem kun en gang.. De er lige blevet genbrugt i weekenden til en 60 års fødselsdag i familien.. Det er så dejligt med genbrugspynt..
 12. Jeg gjorde sådan her..
 13. Øv, måske du kunne bruge min idé med glasskåle istedet..? Jeg måtte nemlig oss droppe ideen med glas beholdere fordi jeg ikke kunne finde nogle og ellers var de for dyre.. Og dem i Bo Grønt er self. først kommet frem efter brylluppet..
 14. Tænkte nok at spørgsmålet ville komme: Mad: Svigerfar har sat telt op hos en slagter og i bytte ville slagteren lave mad til vores bryllup.. Drikkelse: Mine forældre Telt, borde, stole, anlæg og service: Min svigerfar udlejer og vi skulle ikke give noget Mht. maden gik det jo så i vasken, da slagteren fik en blodprop natten til fredag.. Men vi fik af vide at vi ikke skulle bekymre os om det..