yousofine

Medlem
 • Content count

  513
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by yousofine

 1. Er der mon nogle brude her, der har beholdt deres kjole og fået lavet den om? Personligt er det den løsning jeg har valgt, og er derfor nysgerrig efter at se løsninger. Min kjole er nu afleveret tilbage til Høvring, der har fået lov til at tage fat i den store saks og klippe kjolen kort. Meningen er så, at der skal laves et strutskørt af det nederste han klipper af. Spændende, spændende... Vi skal mødes næste gang til november, så skal nok opdatere. Det er lidt underligt at tænke på, at min brudekjole ikke findes mere
 2. Tak Nej, det er jeg ikke ;) I min verden er der ikke forskel på tøj. Der er da ikke noget af mit tøj, jeg sådan lige frem har lyst til at spilde på, men jeg går ikke og bruger energi på det/er nervøs for det. Så skulle alt blive i skabet/være pakket ind i plastik, og så kan man lige så godt lade være med at have det :D Og så har man jo slet ikke glæde af det. Jeg elsker den kjole, og den skal bare bruges (og spildes på)
 3. Så er der ENDELIG et (sølle) billede af den korte kjole uden skørtet over. (Elsker, elsker, elsker den kjole!)
 4. Hvor skønt at se kjolen færdig! Og sikke nogle smukke, smukke omgivelser og lækker mad! Tillykke med bryllup og baby.
 5. Jeg har faktisk tre forskellige farver i mit skørt Du kan jo enten have forskellige beige/hvide nuancer eller gå amok med noget med pang ;)
 6. Og vil også fungere med din! Klart. Du kan jo overveje om der skal tilføjes noget farve. i form af farvet bånd, farvede roser eller om dele/den hele skal farves. Personligt er jeg VILD med hvidt tøj.
 7. Helt fair pris. Kan ik helt huske det. Men omkring 4-5000
 8. Ja Det har jeg ;)
 9. Iiih, hvor er det svært at få lavet en beretning. Det var de to bedste dage i mit liv, den vildeste oplevelse og det mest ægte, ærlige, åbne, personlige og tilstedeværende bryllup, jeg overhovedet kunne forestille mig! Fyldt med tårer, glæde, hjertevarme, dans, fest og bare SÅ MEGET os. Dagene op til Lørdag inden kirken Gæsterne ankommer Ankomst til kirken Buketten Præludium Tale Vielse Sang Postludium Kys og kram foran kirken Kørsel fra kirke til recpetion Reception Location Festen -oppyntning Festen -pladser og bordplan Mors tale Mandens tale Toastmaster Bestman og svigermor Kys, kys og mere kys Bordplan til hovedret Introduktion og bordplan til forret (et tilbageblik) Pausedans Brudens tale Mosters seje sang
 10. Nu endelig med billeder af hvad der skete med brudekjolen... http://www.bryllupsklar.dk/forum/71119/kjolen-efter-brylluppet-omsyningfarvning.html/page__view__findpost__p__1263322
 11. Jow, jow... Det er jo det mest fantastiske sæt jeg har fået -og selv fundet på. Har ikke rigtig nogle billeder af mig i dem og det er lidt synd, for man kan ikke helt se det uden en krop i ;) Meeeen, jeg har fluks her til morgen -for skønne med-zillas- taget billeder af delene, så håber jeg, I kan forestille jer det. 1) Cocktailkjolen. Kan styles med og uden bælte. Blomsterne er ført længere op end den oprindelige kjole, da blomsterskørtet ellers ville se så kort ud. Den går vel til midt på lårene. 2) Totalt yndig dansekjole. Virkelig en af favoritterne. Her er det det nederste af skørtet fra brudekjolen, der er blevet til en nederdel, som tages ud over cocktailkjolen. Som I kan fornemme er skørtet KÆMPE. Her er det ikke bredt helt ud. Det er langt over "hel sol" og så lækkert og blødt. 3) Dansekjolen kan også laves med høj talje. Sååå fint. 4) Nederdelen kan bruges med hvilken som helst top. Har brugt den til hverdag med en sort bluse og sorte læderstøvler. Kunne have lavet tonsvis af outfits her, for den kan også styles med en stroptop eller en fin bluse Nederdelen har det fineste silkebånd i samme materiale om roserne, så den kan bindes forskellige steder på kroppen og passe. 5) Nederdel kan også bruges som kort babydoll kjole. Billedet giver ikke meget indtryk. Men forestil jer den sidder over barmen. Lange stænger og høje stiletter. Det er virkelig fint! 6) Og her som babydoll med bælte. Nok min favorit. Den er blevet MEGET brugt. Elsker at danse i den, fordi den svinger sådan rundt. Læderbæltet er ikke sort, men en fantastisk støvet grå, som passer virkelig godt til.
 12. Jeg har en gang set sådan en flip flapper/lusefanger på nogle bryllupsbilleder. I ved, dem man lavede som barn. Er der nogen, der har set den på et bryllupssite, og kan huske hvor? Jeg søger en skabelon til computeren, så jeg kan printe dem. http://papirfoldning.dk/da/ugensfold/2007-16.html
 13. Tak Ja, det er sjovt at se "sin" kirke i andres billeder.
 14. Min skønne polterabend... Fra fredag kl. 18 til søndag kl. 06 Kapringen: Jeg havde ingen anelse OVERHOVEDET. Jeg vidste hvad flere af mine venner skulle den weekend. Der var en, der skulle til Nordjylland med svigerfamilien og en, der havde jobs (musiker) og en, der skulle lave forsøg til speciale. Fredag: Jeg skulle spise hos svigermor med HTB og svigerveninde (min kærestes søster er lige så meget min veninde ) . HTB er totalt underlig hele dagen, og det er han normalt ALDRIG! Han er åbenbart lidt spændt på om det hele kommer til at spille. Jeg får arrangeret, at vi skal i IKEA inden middag, og det stresser ham nok lidt, for vi skal jo hjem til svigermor til tiden ;) Hjemme hos svigermor sidder vi i sofaen og hygger. Min svigerveninde viser nogle videoer hun har optaget på sit videokamera og piller lidt rundt med det (hun filmer mig så finder jeg efterfølgende ud af) Pludselig lyder der en larm, en råben og en skrigen ude på gaden. Jeg kigger lidt irriteret op og ser et skilt, hvor der står: "Canazei er mit opium" Jeg står på snowboard hvert år i Canazei -eeeelsker det. Jeg bliver helt forvirret og tænker: "what?!" Og nej, jeg tænker underligt nok slet ikke polterabend! Så ser jeg en masse andre skilte, der banker mod ruden og der bliver råbt og skreget. Jeg kigger ud af vinduet og ser alle mine skønne, skønne venner.
 15. Jeg har brugt begge dele. Usaltet og saltet. Og jeg må indrømme, at jeg ikke kan smage forskel. Hvis jeg SKULLE vælge, så synes jeg det saltede smager en smule bedre. Prismæssigt er der forskel. Smørbart er smør blandet med olie -så det bliver blødere.
 16. Personligt synes jeg Elements fra Royal Copenhagen er rigtig flot! Men det er lidt dyrt... Kunne Liebe være noget? http://liebeshop.dk/shop/-2s.html Eller dette italienske: http://www.houseofelves.dk/group.asp?group=101
 17. Og de laver den til 65 i alle skåle
 18. Du kan evt. prøve dem i Magasin eller lignende og så finde den billigt på nettet Det gjorde jeg. Jeg mener, jeg læste en masse erfaringer på nettet og resultatet var, at de fleste skulle en skålstørrelse op og blive i deres omkreds. E er større end DD -nogle gange tilsvarende (afhængigt af mærke).
 19. Mosters sang Der var to ting, der VED TILFÆLDE passede så fedt sammen. Det forklarer jeg her... Vores toastmaster fik jo gæsterne til at klappe alverdens rytmer. På et tidspunkt for han sat dem i gang med "we will rock you"-rytmmen med stamp i gulvet og klap. Det lyder fedt med mange mennesker i en stor sal, skal jeg hilse at sige!!! Og så fyrede toastmaster den ellers lige af i denne stil i starten af videoen: http://www.youtube.com/watch?v=Nwr73u7rUpo&feature=related Han er sanger og synger godt! Så det spillede max! Nåh, men min moster og mine tre fætres indslag kom senere på aftenen. Og sørme om folk ikke skulle klappe og stampe "we will rock you"-rytmen. Hi hi. Og folk havde jo så øvet. De optrådte med en sang på Beatlesnummeret: "Sgt pepper's lonely hearts club band" http://www.youtube.com/watch?v=JOO8-Jp-xsg Gæsterne var trommerne. Min ene fætter spillede "trompeten" på blokfløjte (vanvittig talentfuld) og min mindste fætter spillede på elguitar. Og så sang de ellers versene og gæsterne (publikum var jeg lige ved at skrive) sang omkvædene. NØØØØJ! Det er jeg ked af ik at ha på video. Det lød såååååeh godt! Min moster har grint meget af mit nedtællingsshow. Har hverdag vidst hvor lang tid, der var til og havde en app på telefonen, så jeg også altid kunne sige, hvor mange sekunder, der var. Startede på omkring 22.000.000 sekunder i vinters ;) Her får I den: Det er otte måneder siden i dag, Klaus kasted’ sig på knæ og sa’ Josefine, vil du være min viv for hele resten af dit liv? Og Jose, hun blev bleg og rød og svimmel og fik åndenød: For kjolen, den skal fanme være flo-ot (Mellemspil) Omkvæd, alle: Kjolen, den skal fanme være flot, når endelig det skal være, endelig det skal være Stram og fræk og først og fremmest hot, så skidt med, hvad den koster, yeah 2. Det er 30 år siden i år, for nogle af os, var det i går, at Anne fik en lille pige Med en hel masse krummer i Hun var glad, og hun var sund, og hun havde en rosa mund Og det største og det rødeste hå-år (Mellemspil) Omkvæd, alle: Bruden er et fund, et rigtigt fund når endelig det skal være, endelig det skal være Hun kan sejle over bælt og sund, og så kan hun strikke, yeah 3. Det er 44 måneder sid’n (de tæller år og dag, hele tid’n) hun mødte en mand, der ku’ mere end bare lige nu Klaus kom fra CBS nu svinger han med bells Og Jose, hun har fået kam til håret Mellemspil Omkvæd, alle: Gommen han står fast, står last og brast når endelig det skal være, endelig det skal være Svinger rundt med træ og anden last og tømmer af det svære, yeah 4. Det er seks timer siden lige nu, at Klaus og Jose blev til to, der har lovet hinanden væk og kundgjort det med blæk Så for bruden og for gommen lad os rejse os alle sammen og ønske dem et kæmpestort tillykke (Mellemspil) Omkvæd, alle: Det er så smukt at følges ad, når endelig det skal være, endelig det skal være I skal ha’ et højt og klart hurra og leve længe sammen, yeah … hurrah!
 20. Øvrige indslag og taler Der var så mange vidunderlige taler og indslag. Min tale var den sidste af de mere "officielle" og der efter kom der: -en spontan tale fra min svigerveninde -en sang fra min moster. Mere om den her -tre taler fra mine venner. Kærlige, vidunderlige, åbne taler (mine venner betyder meget for mig) -tre indslag fra mine venner med video, lyd, lege og gejl Mere om dem her. Lidt billeder fra taler:
 21. Jeg har været hos Jesper Høvring i dag og kan meddele, at min kjole er ikke mere Uha, uha! Det var skønt at se den, og jeg glæder mig til, at den er færdig. Jeg får hele 5-6 outfits ud af den og det er bare helt perfekt. Skørtet er klippet kort og der er nu en cocktailkjole og et aftageligt skørt/nederdel. Mere efter den 11. november... Vil så gerne se andre billeder af brude, der har valgt at beholde kjolen og bruge den igen.
 22. Som udgangspunkt holder brudekjoler barmen, da der jo er korset i Her selv en E'er og det var intet problem. Ellers er det Wonderbra ultimative, der er den bedste (synes jeg)
 23. Vi valgte at sidde yderst for gæsternes skyld. Så de kunne se os -og vi dem. Det var skønt! Så altså bruden og (i mit tilfælde) min mor til venstre med mig tættest på gæsterne. Gommen og forloveren til højre -med gommen tættest på gæsterne. Min mor og gommen byttede så plads. alter mor forlover brud gom
 24. Gik til kirken og kørte i Christiania-cykel derfra.