Luise N

Medlem
 • Content count

  118
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Luise N

 1. Hej allesammen. Jeg ved ikke hvor jeg skal skrive anbefalinger henne, så nu bliver den skrevet her. Jeg har for længe siden efterspurgt en god fotograf fra nordjylland eller viborgområdet, men fik ikke rigtig nogen respons herinde. Heldigvis henvendte fritidsfotograf Rune Steiness fra Aalborg sig selv på en PM til mig. Efter at have set hans billeder på hans hjemmeside, besluttede vi os for at bestille ham fra kl 14-00.30. Alle aftaler blev lavet pr mail og vi havde ingen mundtlig kommunikation inden selve dagen. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Han var helt igennem professionel og rigtig behagelig som person. Vi fik 1500 billeder en cd-rom, som allerede var redigeret og klar til afhentning om mandagen. Vi har fået nogle super flotte billeder og prisen var yderst rimelig. Mange af vores gæster gav udtryk for at de var imponeret over Runes måde at være på. Han var alle steder for at tage billeder, uden man lagde mærke til ham og følte sig dårligt tilpas med det. Dette resulterede i rigtig mange gode stemningsbilleder - akkurat som vi havde håbet på. Han var meget venlig overfor vores gæster og hyggesnakkede med dem. Samtidig gav han plads til at vores gæster også havde muligheder for at tage billeder. Tjek nogle af Runes billeder på hans hjemmesider: http://runesteiness.tumblr.com og http://www.flickr.co...s/runesteiness/ Det er helt sikkert, at vi bestiller Rune næste gang vi skal bruge fotograf:) Kærlig hilsen Luise Her er et par stykker af vore fantastiske billeder:
 2. Jeg har skrevet en PM til dig:)
 3. Jeg har sendt en Pm til dig:)
 4. Hej Naja. Tak for rosen. Vi er super glade for dem. I teksten har jeg skrevet links til Runes hjemmesider. Prøv om du kan se dem. Jeg kan lige prøve at finde linket når jeg kommer fra arbejde:) Hilsen Luise
 5. Jeg har sendt dig en PM med prisen:)
 6. Hej... Jeg har fundet nogle fine bordkort holdere ved Somethingblueshop.dk, som jeg påtænker at bruge til bordnumre. Jeg synes, at jeg engang har set dårlige anmeldelser af denne side herinde. Er der nogen der har erfaring med shoppen?
 7. Mmmmm... det lyder alt sammen lækkert... God inspiration. Jeg lavede en kage til bryllup sidste sommer med hvide bunde, jordbærmousse med asti og mørkhakket toblerone. Kagen var smurt op med hvid chokolade ganache smørcreme. Den var lækker og frisk. Har set fyldet med jordbær/lime mousse med asti og mørkhakket toblerone. Jeg finder ofte inspiration og opskrifter her, hvis nogen skulle være interesseret:)
 8. Ihhh, hvor er de fine!!
 9. Tænk at jeg fandt min kjole til første kjoleprøvning ved Lucca Bride i Aalborg. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at det var den rigtige. Jeg følte mig som en prinsesse og den passer perfekt til min personlighed. Billederne er ikke fantastiske og jeg var nødt til at hive lidt op i kjolen, da de kun havde den i en str. 34 - utroligt jeg overhovedet kunne i den Jeg skal have et større underskørt på, så kjolen fylder mere bag til Jeg har fjernet billederne igen, så der ikke er en forkert person der kommer til at se dem
 10. [quote name=Andrup pigen )' timestamp='1322168929' post='1166869] Øv øv jeg kan ikke se den der sker ikke noget når jeg trykker på filen Du kan ikke se den fordi jeg har fjernet billederne:)
 11. Tusind tak allesammen..... Ihhh hvor er der lang tid til jeg skal have den på. Glæder mig til jeg skal til at finde alt tilbehøret:)
 12. Det var en super god oplevelse at prøve kjole derinde. Anne Lise var rigtig god til at hjælpe - lidt fedt det er hende der har designet alle kjolerne
 13. Ihhhh tak allesammen. Jeg er simpelthen også bare SÅ lykkelig. Jeg har allermest lyst til at vise den frem til alle med det samme, men skal nu nok holde mig i skindet - godt jeg lige kan dele den med Jer
 14. Jeg er i tvivl om hvor mange personer man kan tage med til kjoleprøvning. Egentlig havde jeg kun tænkt på at tage min mor og svigermor med, men har to søstre som også meget gerne vil med. Bliver det for mange? Har I nogle erfaringer?
 15. Tusind tak for Jeres svar piger. Jeg skal have min første kjoleprøvning d. 19 november og glæder mig helt vildt :-) Jeg har besluttet at tage min mor, svigermor og min lillesøster med. Jeg regner med at jeg skal prøve kjoler et andet sted også, så kan jeg tage min storesøster med der:-)
 16. Hej... Vi er lidt i samme situation som Jer. Vi blev gift i Las Vegas sidste år uden familie og venner og har valgt at få en kirkelig velsignelse næste år. Jeg tror vi skiver noget i retningen af: Da vi har valgt at få en kirkelig velsignelse og fejre vores bryllup vil det glæde os at se Jer i Aars kirke lørdag d. 1. september 2012 kl. 14.30. Vi er stadig kun i opstartsfasen med invitationerne, så jeg følger lige med hvis der er andre med gode ideer ;)
 17. Vi skal i gang med designe vores indbydelser, men er lidt i tvivl om hvor mange informationer vi skal give vores gæster i den. Skal vi vedlægge ønskeseddel, oplyse hvilke andre gæster der er invitereret , skrive dagens program osv. Eller skal vi lave en hjemmeside. Hvad har I andre gjort?
 18. Vi har snakket om at frabede sange til vores bryllup. Ingen af os er specielt gode til sange, som folk har brugt lang tid på at skrive, men som alligevel ikke helt kører når når man skal synge dem. Vi er selvfølgelig interesseret i andre festlig indslag, men hvordan får vi det skrevet på en pæn måde i invitationen??? Kan vi skrive det under praktiske oplysninger/informationer?? Håber nogen kan hjælpe os...
 19. Rigtig godt forslag. Tror det er det vi satser på at skrive
 20. Skriv det som det er - At indslag er velkomne men at I godt vil undgå festsange - Jeg syntes generelt at festsangene rundt omkring kører meget godt når de skal synges. Derimod er det ret tit at folk stort set ikke har brugt tid på at skrive sangemen men har hentet dem på internettet og lige ændret nogle navne o.l. Det værste er når samme tekst/melodi kommer som festsang 2-3 gange ved en bryllupsfest. Det har jeg været ude for enkelte gange. Ja, det har vi da slet ikke lyst til at komme ud for Totalt ØV
 21. Det kan du selvfølgelig have ret i.... også en lidt humoristisk måde at skrive det på:-)
 22. Super god tale. Jeg er virkelig rørt
 23. Ihhh... tak allesammen. Nu har vi noget at gå ud fra og diskutere igennem