Luise N

Medlem
 • Content count

  118
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Luise N

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 11/24/1980

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  01.09.2012
 • Type vielse
  Kirkelig velsignelse. Vegas wedding 01.09.10
 • Lokation
  Rødkærsbro
 1. Jeg har skrevet en PM til dig:)
 2. Jeg har sendt en Pm til dig:)
 3. Hej Naja. Tak for rosen. Vi er super glade for dem. I teksten har jeg skrevet links til Runes hjemmesider. Prøv om du kan se dem. Jeg kan lige prøve at finde linket når jeg kommer fra arbejde:) Hilsen Luise
 4. Jeg har sendt dig en PM med prisen:)
 5. Hej allesammen. Jeg ved ikke hvor jeg skal skrive anbefalinger henne, så nu bliver den skrevet her. Jeg har for længe siden efterspurgt en god fotograf fra nordjylland eller viborgområdet, men fik ikke rigtig nogen respons herinde. Heldigvis henvendte fritidsfotograf Rune Steiness fra Aalborg sig selv på en PM til mig. Efter at have set hans billeder på hans hjemmeside, besluttede vi os for at bestille ham fra kl 14-00.30. Alle aftaler blev lavet pr mail og vi havde ingen mundtlig kommunikation inden selve dagen. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Han var helt igennem professionel og rigtig behagelig som person. Vi fik 1500 billeder en cd-rom, som allerede var redigeret og klar til afhentning om mandagen. Vi har fået nogle super flotte billeder og prisen var yderst rimelig. Mange af vores gæster gav udtryk for at de var imponeret over Runes måde at være på. Han var alle steder for at tage billeder, uden man lagde mærke til ham og følte sig dårligt tilpas med det. Dette resulterede i rigtig mange gode stemningsbilleder - akkurat som vi havde håbet på. Han var meget venlig overfor vores gæster og hyggesnakkede med dem. Samtidig gav han plads til at vores gæster også havde muligheder for at tage billeder. Tjek nogle af Runes billeder på hans hjemmesider: http://runesteiness.tumblr.com og http://www.flickr.co...s/runesteiness/ Det er helt sikkert, at vi bestiller Rune næste gang vi skal bruge fotograf:) Kærlig hilsen Luise Her er et par stykker af vore fantastiske billeder:
 6. Mmmmm... det lyder alt sammen lækkert... God inspiration. Jeg lavede en kage til bryllup sidste sommer med hvide bunde, jordbærmousse med asti og mørkhakket toblerone. Kagen var smurt op med hvid chokolade ganache smørcreme. Den var lækker og frisk. Har set fyldet med jordbær/lime mousse med asti og mørkhakket toblerone. Jeg finder ofte inspiration og opskrifter her, hvis nogen skulle være interesseret:)
 7. Hej... Jeg har fundet nogle fine bordkort holdere ved Somethingblueshop.dk, som jeg påtænker at bruge til bordnumre. Jeg synes, at jeg engang har set dårlige anmeldelser af denne side herinde. Er der nogen der har erfaring med shoppen?
 8. Ihhh, hvor er de fine!!
 9. [quote name=Andrup pigen )' timestamp='1322168929' post='1166869] Øv øv jeg kan ikke se den der sker ikke noget når jeg trykker på filen Du kan ikke se den fordi jeg har fjernet billederne:)
 10. Tusind tak allesammen..... Ihhh hvor er der lang tid til jeg skal have den på. Glæder mig til jeg skal til at finde alt tilbehøret:)
 11. Det var en super god oplevelse at prøve kjole derinde. Anne Lise var rigtig god til at hjælpe - lidt fedt det er hende der har designet alle kjolerne
 12. Ihhhh tak allesammen. Jeg er simpelthen også bare SÅ lykkelig. Jeg har allermest lyst til at vise den frem til alle med det samme, men skal nu nok holde mig i skindet - godt jeg lige kan dele den med Jer
 13. Tænk at jeg fandt min kjole til første kjoleprøvning ved Lucca Bride i Aalborg. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at det var den rigtige. Jeg følte mig som en prinsesse og den passer perfekt til min personlighed. Billederne er ikke fantastiske og jeg var nødt til at hive lidt op i kjolen, da de kun havde den i en str. 34 - utroligt jeg overhovedet kunne i den Jeg skal have et større underskørt på, så kjolen fylder mere bag til Jeg har fjernet billederne igen, så der ikke er en forkert person der kommer til at se dem
 14. Tusind tak for Jeres svar piger. Jeg skal have min første kjoleprøvning d. 19 november og glæder mig helt vildt :-) Jeg har besluttet at tage min mor, svigermor og min lillesøster med. Jeg regner med at jeg skal prøve kjoler et andet sted også, så kan jeg tage min storesøster med der:-)