for-glem-mig-ej

Medlem
 • Content count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About for-glem-mig-ej

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  25.06.2011
 • Type vielse
  Kirke
 1. syntes også de virkede flinke anette, og sagde jeg ikke kom til at gå ud af deres butik uden at være 100 % tilfreds, da jeg snakkede med dem i tlf omkring problemet, og der følte jeg også at det skulle nok gå- men desværre.... Håber da ikke du læser min erfarring og tænker, hold da op en fin betjening hun fik? Håber da du bliver tilfreds.
 2. nu er jeg ikke supe meget til stropper, men syntes kjole nummer 2 (dog uden stropper ;-) ) er den flotteste med udskæringen på nummer 3 er flottest.
 3. kan nu selv give min erfarring. Da vi skulle op til sidste prøvning/tilretning ca. 14 dage før, var kjolen pludselig for kort (intet ser mere dumt ud) trods jeg havde fundet sko som var 1 cm lavere end ved valget af den, hvor vi havde fået info om at kjolen sagtens kunne ligges 5 cm ned, det kunne den pludselig heller ikke mere! så stod 14 dage før mit bryllup og kunne vælge en ny kjole, udvalget var minimalt da de ike havde taget nye hjem efter jeg havde valgt min og de fleste jo var væk eller jeg kunne vælge at have et mindre skørt indenunder, så den ikke fik den ønskede effekt- jeg var ret knust, og rassende for fælte mig ærlig talt lidt røvrendt. De kunne ikke sige hvad der var sket med kjolen, dne kan muligvis være krøbet i rens. jeg fik lov at få en taske og 1 armbånd med hjem som kompentation til en værdi af 500 kr. Til festen blev kjolen ved med at give sig (stropløs kjole) og til sidst kunne den ike strammes mere ind, og jeg måtte gå konstant og hive op i den, man ser tydeligt på diverse bilelder hvordan den hænger ned og slet ikke holder min barm der hvor den skal. Stroppen og knappen der skulle holde slæbet kunne ikke hold enoget som helst, så slæbet røg hele tiden ned = ingen dans. Da jeg ved aflevering til rens konfronterede dem med at slæbet ikke kunne holdes op fik jeg at vide af ekspedienten "at det vidste hun ikke noget om, det var jo ikke hende som havde solgt mig den" jeg sagde også at kjolen havde givet sig meget og derfor var blevet alt for stor, det vidste hun godt de ville gøre og derfor lavede man også et stort stykke til at snørre ind med, det gjorde de ikke ved min, og den burde ha været syet meget ind ifølge hende, men det kunne hun ikke sige noget om det var jo igen ikke hende som havde solgt mig den Jeg kan ikke sige om jeg blot har været ekstrem uheldig med min oplvelese, men syntes at jeg da nu ville fortælle om min oplevelse af en kjole til 10.000 kr. købt der.
 4. ja, jeg har et billede liggende, herinde på salgstråden. http://www.bryllupsklar.dk/forum/index.php?showtopic=69129
 5. Jeg googlede dem og fandt dem her http://www.bolcheriet.dk/forside.aspx de sender naturligvis Jeg har vist ikke så meget liggende :fløjt: men skrev wedding lavender (lavender = lavendelfarve) og der kom super meegt frem. men ellers er lilla meget in lige nu, så jeg fandt også en masse i butikkerne herhjemme, eks de lanterner jeg har til salg i lilla og hvide.
 6. Ja, musikken kunne ikke skrues mere ned :_( på et tidspunkt undlod de trommerne, for at sænke det tilstrækkeligt, der var skruet ned hvad der skrues ned kunne Noget med lofthøjden havde overrasket dem, der var meget højt til loft.
 7. jeg fik jason til at synge, og det var så smukt! alle roste det til skyerne. dog vil de fleste præster havde det lige efter i er blevet viet.
 8. prøv e-bay de har ALT og ellers er der den der bolche butik i løkken som laver bolcher ligesom man gerne vil have dem. Hilsen fra en som også havde lilla tema
 9. prøv e-bay de har ALT og ellers er der den der bolche butik i løkken som laver bolcher ligesom man gerne vil have dem. Hilsen fra en som også havde lilla tema
 10. Jeg gik ind til canon in D Såååå smuk men desværre kan jeg slet slet slet ikke huske den :-( jeg var ellers sikker på jeg ville tude helt vildt, men musikken hørte jeg slet ikke, fokus er et helt andet sted
 11. Her kommer mine upsere.... Vi havde lavet et lavbudget bryllup, og her skal meget jo klappe og man skal nok egentlig også være lidt heldig med de ting/personer man har "fundet". Jeg har i dag fået mine billeder fra fotografen, der er ikke et eneste jeg kan bruge som ordenltig bryllupsbillede, dem min mor tog var meget bedre, MEGET øv Kagen var bestilt af en privat kagebager, 3 dage inden bryllup, siger hun jeg skal betale mere for kagen pga stativet, jeg nægter! så får i stedet en stakket kage uden stativ. og så fortæller hun at jeg ikke får hjerteformen som også var bestilt da hun har lavet runde og de ligger klar, og hun kan ikke nå at lave andre. 2 dage inden skriver hun en sms at hun vil have jeg skal overføre halvdelen af pengene fordi hun mangler penge, fortæller hende at det vil jeg ikke og hun pga overførsels dage aligevel ikke kan se pengene før om mandagen og hun jo får penge ved afh. lørdag. Det værste ved den var at jeg specifikt havde bestilt med FRISKE jordbær, og det var stort set det vigtigste for mig da jeg forhørte mig, der var sp klamme smattede frosne jordbær i den kjolen, var som sagt for kort ved prøvning, men det blev "løst" med et mindre skørt, dog gav kjolen sig så meget i løbet af dagen at selvom vi strammmede den helt ind kunne den ik strammes mere og blev ved at ryge ned, så måtte gå og hive den op. Bandet/musikken var alt alt for højt, havde ellers forespurgt mig om der kunne skrues ned så folk kunne snakke sammen det kunne der, men nej.... så mange ældre gik hjem da de startede pga larmen. skulle jeg har valgt om blev det klart en Dj. kokken havde lovet mig svinekammen ikke blev tør og han ville svæbe lækre flæskesvær om, den var hamrende tør og ingen flæseksvær= meegt kedelig omgang- heldigvis var oksefileten god, der manglede også ting, som vi havde aftalt. Jeg husker intet fra jeg står i våbenhuset og skal ind(var så nervøs) og det ærgrer mig vildt, fældede ikke engang en tåre på dagen, var nærmest i trance, så piger NYD dagen. Ellers havde vi en fantasktisk dag... :17:
 12. Vi valgte ikke velour, egentlig syntes jeg ikke det er vildt grimt, men pga det trælse fnuller det laver på tøjet I stedet lånte jeg duge af min mormor, hun havde et hav af hvide duge, og ingen lagde mærke til der var forskelligt mønster (det var ikke et langt bord) Jeg syntes det var yrt at leje duge, vi skulle af med 1500 kr, så havde jeg været noget før ude, havde jeg købt en masse hvide duge som de tit har på bud for eks 25 kr i jysk sengetøjslager.
 13. Vi prioriterede bryllup, men det drejede sig også om at rykke projekt baby i 2 mdr (selvom det også virker som lang tid) Vi ville ikke bruge så mange penge på bryllup, og risikere at være dårlig eller ikke kunne nyde det som vi havde tænkt det. Samtidig tog det også fokus fra bryllup, da jeg mange gange tænkte om ikke det bryllup snart kunne overståes for så kunne vi jo komme igang med baby projektet- såå.... et godt råd kan jeg ikke give dig, for der er for og imod
 14. Er jeg den eneste der fik nedtur efter brylluppet? pludselig var alt så tomt, og dagen gik aaaalt for stærkt.

  1. Show previous comments  2 more
  2. diskobil

   diskobil

   Nej det er du ikke. Jeg har hørt om det fra mange "gamle" brude såvel herinde som i forbindelse med at man har mødt dem til andre bryllupsfester eller andre fester man har været ude til. Det handler om at man har brugt oceaner af tid på at planlægge noget som er "overstået" efter én dag. Jeg ved så også at det er noget som går over.....

  3. snuske

   snuske

   Neeejjj og velkommen i klubben ;o) Og tillykke med din nye titel :o)

  4. for-glem-mig-ej

   for-glem-mig-ej

   Dejligt at høre man ikke er helt unormal :-) Det hjælper lidt at høre folk syntes dte var en kanon fest, for syntes ik jeg fik noget med selv.

 15. Jeg havde valgt ikke at holde fri, det er hermed lavet om, i dag bliver en fridag. Egentlig sidder jeg jo bare her og skriver på bryllupsklar, men er stresset indeni, og vil ik få lavet noget på arb. Skal have pyntet fest sted i dag, og gjort hjemmmet pænt og nok også haven, kunne jo ske nogen kørte en tur forbi Ellers skal vi giftes så sent i morgen, at der også er rigelig tid der, hvor kagen og jordbærene skal hentes