Vitydahl

Medlem
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Vitydahl

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 01/31/1982

Profile Information

 • Vielses dato
  26.05.2012
 • Type vielse
  Kirkelig vielse
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Næsbyholm slot
 1. Vores ser sådan ud : Kl 14 : vielse Kl 14.30 : afsked med gæsterne udenfor kirken, riskast osv ( vielsen tager kun 30 min ). Kl 15: champagne og bryllupskage på slottet ( der er 5 min transport mellem slot og kirke) kl 15.20 vi smutter ned i slotsparken og får taget billeder mens gæsterne spiser færdig og tjekker ind på værelserne kl 17: historiker fortæller interesserede gæster om slottets historie, spøgelser osv. samt viser rundt. kl 17.30: Gæsterne er klædt om til middag og mødes til velkomstdrink samt gruppebilled og evt parbilleder kl 18 : middag kl 22.30 kaffe og chokolade kl 23.00 brudevals som skifter over i selve festen med coktailbar og DJ....... 01.00 -03 pølsevognen er klar med natmad...
 2. Det er nok et spørgsmål om hvor meget der skal spares op, og hvad type bryllup man vil have... Torben friede i januar i år, og vi skal giftes til maj...dvs lige under halvandet år... men jeg er stort set færdig med at planlægge...synes ikke det er så slemt og kunne sagtens gøre det på 6 mdr... men vores bryllup kræver heller ikke så meget "gør det selv" kreativitet... vi skulle blot finde stedet, booke kirken, booke hestevogn, fotograf, musik, finde kjole, bestille kage, tøj til gommen og så mødes med kokken og aftale menu samt blomsterdekoratøren og aftale farver og blomster... og så ellers møde op :-) og så enkelte småting som finde morgengaver, vælge toastmaster osv... holder man det hjemme i et telt i haven så er der nok flere detaljer man skal tænke over og lave selv osv... Jeg er stort set færdig nu...mangler kun at finde en frisør og en fotograf :-) ( fotografen har vist sig ikke at være helt nemt når man helst ikke vil give over 3000 for den lille pakke med kirke, location og gruppebilled ) :-)
 3. Den kirke vi skal giftes i har vi intet tilhørsforhold til overhovedet... den ligger 70 km fra hvor vi bor, og vi faldt tilfældigt over den... vi skal holde festen på slottet 1,5 km derfra og syntes derfor det var mest praktisk med den kirke da vi så kan køre hestevogn mellem kirke og slot, så skrev og spurgte om vi kunne blive gift der... og det var ikke noget problem, vi skal dog betale 1000 kr for opvarmning, lys osv.. men det er jo til at overskue..... :-)
 4. De fleste af vores gæster kommer også fra kbh området, men vi holder det på Næsbyholm slot og der kan man blive viet både inde og ude, men vi vælger den lille lokale kirke 1,5 km derfra...så kan man køre hestekaret frem og tilbage ;-) vores gæster overnatter alle på nær 6 stk, og så åbner vi gaver næste morgen mens der spises brunch..... det ligger 40 min fra kbh i bil.... ( 4171 glumsø ved søro ) men vi har ikke oplevet nogen har snakket om problem med transporten... har desværre ikke kendskab til noget nærmere kbh.
 5. Hej med jer Jeg kan simpelthen ikke finde en frisør og makeup person i området næstved/sorø/glumsø området der kører ud ( eller en længere væk der kører derned )... hvad gør i andre? Får i en ud til at sætte hår og lægge makeup eller kører i til en salon og får det gjort? og hvad regner i med at det koster? Jeg havde tænkt omkring 1500 for hår og makeup (evt + noget kørsel), er det urealistisk? ville helst have det ordnet på slottet da jeg skal have langt slør på og synes det er upraktisk at skulle køre rundt selv efter der er sat hår og lagt makeup og sløret sidder på... og tænker det er hyggeligere at ordne det på værelset med et glas champagne og min gode veninde Nogen der har en de kan anbefale der kører ud i det område? skal også have lavet prøveopsætning før selve dagen... :-)
 6. Synes noget af det lyder billigt ( på den gode måde) hvor har du fundet en karet til 2500? vores koster 4500 og har ikke set dem billigere ( karet med 2 friserheste incl pynt og champagne)....og en fotograf til 1900??? er det en ven eller noget? har ikke fundet noget til under 3500 for den mindste pakke ( kun kirke og location) og leder ellers efter en overalt på nettet :-) det lyder fornuftigt nok alt sammen prismæssigt, og det ser ikke ud til der er glemt noget... måske Morgengaver?? :-)
 7. Vi ville ha hyret Albrechtsen Foto herindefra, men desværre var han optaget på datoen. Så nu satser vi på at få min gode vens kammerat til at tage billeder... han tog bryllupsbilleder til deres dag vi var med til, og de blev rigtig gode, og så kan vi nok få ham billigt ( max 2000 kr ) da vi kender ham lidt og han kun er hobby fotograf :-) Må indrømme at jeg synes det er alt for dyrt med de fotografer ( altså på den måde at det er for mange penge i forhold til hvad jeg vil bruge på billeder) , man får jo ikke ret meget for 5000 nogen steder, og jeg syntes selv 5000 er rigtig mange penge :-) fandt faktisk en i jylland som for 5000 tog billeder af hele dagen frem til brudevals, lavede ca 200 billeder klar til udprint, lavede en hardcover fotobog med min. 300 billeder samt 4 A4 udprint og nogle små samt flere andre ting, OG hans billeder så rigtig gode ud.... meeen desværre var han også optaget på lige vores bryllupsdag :-(
 8. Her ville han ryge ud med det samme...eller også pakkede jeg ungerne og gik.... Tror ikke min kæreste nogensinde ville gøre det mod mig, da han er meget modstander af utroskab, dels fordi hans forældre gik fra hinanden pga affærer, og hans gymnasiekæreste gennem 4 år var ham utro...hun røg også ud med det samme og blev aldrig snakket til siden... så her er der 0 tolerence fra begge sider. Min ex var mig utro efter 2 år i en brandert... det prøvede jeg at tilgive men 2 år senere gik vi fra hinanden efter en lang sej kamp med mange skænderier og bebrejdelser, så ved jeg ikke kan tilgive den slags, uanset omstændighederne. Ingen tvivl om at hvis den ene part er utro så er der issues i forholdet, men i min verden er der aldrig nogen undskyldning for at være utro.... uanset hvor tilsidesat man føler sig, om man ikke får dækket sine behov, har lavt selvværd eller hvad undskydningen kan være, så giver det ikke nogen ret til at gøre sådan mod et andet menneske! er man utilfreds må man lukke munden op og snakke med partneren om det, og kan det ikke løses må man forlade partneren. Så jeg ville aldrig tilgive det, heller ikke selvom vi har børn sammen. :-)
 9. Vores er også skrevet som eventyr.... du kan lige få den også : Der var engang en ung prins, og en ung prinsesse, som hver især havde gennemgået mange prøvelser og kysset mange frøer, uden at finde den rigtige.. Så en dag, skete der det, at prinsessen tændte computeren, og der skuede hun en prins så skøn, at hun måtte skrive til ham med det samme. Heldigvis blev prinsen så rørt over prinsessens smukke brev og dejlige smil, at han straks sendt bud efter hende. Da blev de så forelskede at de ej kunne leve uden hinanden mere, da de hver især var lige det den anden havde manglet, og de lod sig ej skille fra hinanden mere, fra denne dag. Nu manglede der kun én ting før det var et rigtigt eventyr... Så prinsen faldt på knæ og fik sit ja, så nu skulle der være bryllup på slottet, så de kunne leve lykkeligt til deres dages ende... Et overdådigt bal blev planlagt og der blev sendt bud ud til alle kroge af kongeriget...... Kære.............................................................................. Det ville glæde os meget at se jer Lørdag d. 26 Maj 2012 kl. 14.00, til vielse i Næsby Kirke. Ligeledes ville det varme vore hjerter, hvis I bagefter vil deltage i en eventyrlig fest, med mad, dans og hygge til den lyse morgen, på Næsbyholm slot. Der vil være mulighed for overnatning på slottet, og i den tilstødende godsbygning. Næste morgen vil der være brunch og gaveåbning Se mere under praktiske oplysninger. Vi håber I kan komme og dele denne dejlige dag med os.
 10. Jeg synes den er rigtig god... ikke for sødsuppe! heller ikke med prinser og prinsesser..... den minder meget om vores der også er skrevet som et eventyr! nok derfor jeg kan lide den :-) vi mødte også på internettet for 5 år siden...sjovt som der er så mange der gør det idag... Her er vores.....det står på to sider i invitationen, altså ved side´n af hinanden og ikke under :-) : Der var engang en ung prins, og en ung prinsesse, som hver især havde gennemgået mange prøvelser og kysset mange frøer, uden at finde den rigtige.. Så en dag, skete der det, at prinsessen tændte computeren, og der skuede hun en prins så skøn, at hun måtte skrive til ham med det samme. Heldigvis blev prinsen så rørt over prinsessens smukke brev og dejlige smil, at han straks sendt bud efter hende. Da blev de så forelskede at de ej kunne leve uden hinanden mere, da de hver især var lige det den anden havde manglet, og de lod sig ej skille fra hinanden mere, fra denne dag. Nu manglede der kun én ting før det var et rigtigt eventyr... Så prinsen faldt på knæ og fik sit ja, så nu skulle der være bryllup på slottet, så de kunne leve lykkeligt til deres dages ende... Et overdådigt bal blev planlagt og der blev sendt bud ud til alle kroge af kongeriget...... Kære.............................................................................. Det ville glæde os meget at se jer Lørdag d. 26 Maj 2012 kl. 14.00, til vielse i Næsby Kirke. Ligeledes ville det varme vore hjerter, hvis I bagefter vil deltage i en eventyrlig fest, med mad, dans og hygge til den lyse morgen, på Næsbyholm slot. Der vil være mulighed for overnatning på slottet, og i den tilstødende godsbygning. Næste morgen vil der være brunch og gaveåbning Se mere under praktiske oplysninger. Vi håber I kan komme og dele denne dejlige dag med os.
 11. vores er skrevet som et eventyr : Der var engang en ung prins, og en ung prinsesse, som hver især havde gennemgået mange prøvelser og kysset mange frøer, uden at finde den rigtige.. Så en dag, skete der det, at prinsessen tændte computeren, og der skuede hun en prins så skøn, at hun måtte skrive til ham med det samme. Heldigvis blev prinsen så rørt over prinsessens smukke brev og dejlige smil, at han straks sendt bud efter hende. Da blev de så forelskede at de ej kunne leve uden hinanden mere, da de hver især var lige det den anden havde manglet, og de lod sig ej skille fra hinanden mere, fra denne dag. Nu manglede der kun én ting før det var et rigtigt eventyr... Så prinsen faldt på knæ og fik sit ja, så nu skulle der være bryllup på slottet, så de kunne leve lykkeligt til deres dages ende... Et overdådigt bal blev planlagt og der blev sendt bud ud til alle kroge af kongeriget...... Kære.............................................................................. Det ville glæde os meget at se jer Lørdag d. 26 Maj 2012 kl. 14.00, til vielse i Næsby Kirke. Ligeledes ville det varme vore hjerter, hvis I bagefter vil deltage i en eventyrlig fest, med mad, dans og hygge til den lyse morgen, på Næsbyholm slot. Der vil være mulighed for overnatning på slottet, og i den tilstødende godsbygning. Næste morgen vil der være brunch og gaveåbning Se mere under praktiske oplysninger. Vi håber I kan komme og dele denne dejlige dag med os.
 12. Personligt ville jeg kategorisere det til at være et budget-bryllup , hvis man planlægger bryllup kun efter hvor mange penge man har til rådighed, og ikke efter hvad man drømmer om.... altså hvis man drømmer om 3 retter på en fin restaurant, men ender med buffet i et forsamlingshus fordi det er hvad der kan blive penge til. Ikke at alle har råd til deres drømmebryllup, men der er foreskel på at droppe de hvide duer og hestevognen og gå fra slot til hotel pga pris, og så på at gå i helt modsat retning af drømmen for at holde budgettet. Jeg kender nogen der holdt bryllup i en spejderhytte og sov i telt på bryllupsnatten... det var et "billigt" bryllup, men det var det de ønskede sig og så er det i min verden ikke et "diskount" bryllup når det er det de drømmer om :-)
 13. Tak for besvarelserne og de gode råd :-) Jeg er lidt utryg ved at ingen umiddelbart kender ham eller har hørt om ham. Det er ikke prisen der spiller en rolle som sådan i mit valg, men står med 4 tilbud fra 4500 til 6000 kr og så er det vel naturligt at se på hvad man får mere for pengene hos den dyre... i dette tilfælde ikke så meget tror jeg da det er en time kortere ( kun til 02 ) og det lød som en ældre herre som snakkede om hovedsageligt at spille 60-70-80 og 90'er hits... det er der nogen der kan lide, kan selv godt lide en god blanding af det gamle og det nye afhængigt af stemning og humør :-) Ens bryllup er jo ikke en dag man bare lige kan gøre om hvis ikke tingene er som ønsket, derfor søger jeg at være så sikker som muligt på de ting der er vigtige, som musikken, også derfor jeg spørger herinde før jeg går videre med noget ;-) og 4500 kan jo hurtigt blive til 5500-6000 hvis festen fortsætter til efter 3 ( hvilket jeg da håber på ) så kan godt lide konceptet diskobil kører med med fast pris ;-) jeg synes det er svært for personligt kender jeg jo ikke nogen af de firmaer der er derude, og man er så bange for at tage et forkert valg og stå på dagen med en spade der bare ikke lever op til forventningerne, eller ikke holder det aftalte ( eller slet ikke dukker op ), så sådan en som Diskobil scorer jo nogle genkendingspoints på alt den tid han bruger herinde hvor man jo nærmest føler man kender ham lidt pga alle hans besvarelser ;-) tiden er godt investeret diskobil! Jeg er jo nok lidt tilbøjelig til at gå efter det "sikre" valg... :-)
 14. Hej Piger Jeg leder efter en fotograf til vores bryllup til maj, men synes det er en jungle ( og forfærdelig dyrt ;-) ) Det skal være en der er med fra kirken og til før middagen... har ikke behov for at betale en masse ekstra for at få taget billeder af talerne og brudevalsen da jeg regner med at et par af gæsterne kan stå for den del da de lider af paparazzi-syndrom :-) Hvad bør sådan noget koste ca og hvem kan i anbefale ?