Malene C

Medlem
 • Content count

  1,606
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Malene C last won the day on April 11 2013

Malene C had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

About Malene C

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 07/24/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  13.07.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Amager/København
 1. Hej alle bk'ere Det er nu lige over et år siden vi blev gift og vi har endnu ikke rigtig været på bryllupsrejse! Pengene var der simpelthen bare ikke efter brylluppet. Men nu har vi sparet sammen i et år og har derfor råd til det nu. Så skete der altså bare det her lige da sommerferien startede, at vi fandt ud af at, jeg er gravid! Det var ikke planlagt men vi er virkelig glade for det. Og det giver os lige den motivation vi manglede for at komme på ferie før barnet kommer. :-) Så er spørgsmålet jo bare hvor vi skal hen... Vi - især jeg - er blevet helt SOLGT på maldiverne. Men jeg kan ikke helt finde ud af om man skal vaccineres for noget når man tager dertil. Det ligger i det indiske ocean. Er der nogen der ved om man skal vaccineres før man tager dertil? Jeg spørger fordi jeg aldrig er blevet vaccineret i forbindelse med en rejse og min læge siger at man ikke vil vaccinere gravide (giver også fin mening), så hvis maldiverne kræver vaccination, kan jeg nok ikke tage dertil... :-( Så hvis det er tilfældet at vi ikke kan komme til maldiverne, er der så nogen af jer der har nogle gode alternativer til hvor vi kan tage hen? Det jeg er faldet for ved maldiverne er, at det ikke er overturistet, turkist og klart vand, lækre strande, dykning/snorkling i koralrev, sejlture. Altså afslapning men med mulighed for også at kunne lave lidt aktiviteter. Vi tænker at tage afsted i november, så det skal jo også være et sted, hvor det er godt vejr på det tidspunkt. :-) Håber der er nogen der kan hjælpe. Tak. :-)
 2. Tak for hjælp og gode råd... Jeg må vidst lige tjekke jægerrens lidt ud.
 3. Hej Alle Nu er det ved at være tid til at få renset kjolen, så den kan blive lagt pænt væk for nu... Men jeg må sige at jeg er meget nervøs for det - den skal jo ikke gå i stykker under processen, så jeg vil helst sende den et sted hen, jeg ved har styr på det!! For jeg har hørt om folk der sender kjolen til rens og får en ødelagt kjole tilbage... Er der nogen der kender til et sted der kan rense en brudekjole - og som ved hvad de laver? Jeg bor på Amager, men tager gerne lidt væk for at finde et ordentligt sted. Min kjole er en stor tyl-sag med blonder og pallietter, så der er nogle hensyn vaskeriet skal tage til kjolen... Her er lige et link til et BILLEDE AF KJOLEN, hvis det evt, kunne hjælpe på anbefalinger af steder. Håber der er nogen der kan hjælpe lidt her.
 4. Du behøver ikke bruge den dj de kan skaffe. Vi havde selv sørget for en dj der kom og spillede for os...
 5. Jeg er nødt til at spørge hvorhenne I har kig på? Beskrivelsen og priserne lyder nemlig ualmindeligt meget om der hvor vi holdt vores bryllup. nemlig Tårnby selskabslokaler. Er det her I har kig på, for så kan jeg komme med en masse erfaringer mht. Stedet her. :-)
 6. Jeg havde fuldstændig samme oplevelse. Det er slet ikke så besværligt. Og jeg havde en stor tylkjole med langt slæb på. Intet problem der. Jeg synes til gengæld at det med posen ser meget besværligt ud! Især hvis du har en stor kjole, eller en kjole og flere skørts inden under, som du skal have....
 7. Tak for svaret. Det giver god mening det du skriver.... og vi skal nok sørge for at være sikre på det hele før vi betaler billetterne.. (Wink) I det her tilfælde har jeg dog ikke kunnet finde konkurrence dygtige billetter fra hverken Norwegian eller Easy jet. Men tak. Jeg er begyndt at tænke det samme... Og det prøver jeg nok også.. Tak.
 8. Hej Bk'ere Jeg synger i et kor og i den kommende efterårsferie skal vi en tur til Gran Canaria på korturné. Jeg står for at finde flybilletter dertil - selvfølgelig så billigt som muligt. Men jeg synes godt nok det er en jungle at finde rundt i det med priser på flybilletterne og alt det praktiske i at bestille dem. Jeg har indtil videre søgt på forskellige søgemaskiner - især momondo efter priser på billetter dertil lige nu. Men her kan man jo kun søge på maks 9 personer på en gang. Kommer man derover er man at betragte som en gruppe. Vi bliver nok 12 der skal af sted. Nu er det at det bliver kompliceret og jeg hægter helt af. Tager man en søgning på momondo fra københavn til las palmas fra fredag til lørdag (ugen efter) med 9 personer får jeg en billetpris på 2778 pr person. søger jeg på præcis det samme med kun 1 person koster samme billet pludselig 2794. Jeg ved godt det ikke er den store forskel, men det er en forskel, og jeg forstår ikke hvorfor???? Så har jeg prøvet at tage fat i nogle forskellige rejsebureauer, for at finde billetter som en gruppe, og de giver mig alle en pris der er mindst 1000 kr dyrere pr. person. Et enkelt af rejsebureauerne giver mig en pris på PRÆCIS samme rejse som den jeg selv har fundet via Momondo.dk. Her skal vi som en gruppe betale 3695 pr. person! Hvordan kan det være? Jeg er så forvirret!!! Nå men så tænker jeg jo at vi da bare bestiller billetterne først 9 stk og så resten. Men så får jeg at vide af min dirigent at vi så kan risikere at prisen på de sidste billetter kan stige, fordi et fly åbenbart kun har et hvis antal billige billetter, og når de er solgt så stiger prisen. Og når man køber uden at bestille som en gruppe, så skal man vel betale hele billetprisen med det samme, ikke? man kan ikke nøjes med kun at betale noget nu og resten senere vel? Åh, jeg synes det er besværligt det her.... Er der nogle kloge mennesker derude der ved noget om det her, og som kan rede trådene lidt ud for mig?
 9. Det er en Nicolai model. og mener det var en 2012 model da den vidst blev købt på deres udsalg lige før 2013 modellerne kom til butikkerne.. Men jeg ved med sikkerhed at den er fra Nicolai. Skriv en Pm til hende. Den er der nok større chance for at hun ser.
 10. Jeg synes de er blevet rigtig gode... Og der står de nødvendige informationer. Der er dog en ting der generer mit øje lidt.... Teksten på hovedkortet er ikke fordelt ligeligt ned over papiret og det generer efter min mening lidt harmonien/balancen i udseendet.. Jeg ville rykke teksten lidt så der er lige stor afstand mellem den øverste kant og det første tekst "Kære..." som der er ved den nederste kant og det sidste tekst - jeres navne.
 11. Jeg vil bare byde ind med at vi holdt vores bryllup i Tårnby selskabslokaler. Maden var FANTASTISK og der var rigeligt af den og der er åben for alle drikkevarer hele aftenen. Og jeg synes prisen er god i forhold til København ellers. Og lokalerne er lækre, men det er jo ikke i super lækre omgivelser...... Men alt i alt rigtig godt.
 12. Jeg synes så at en chokokadefontæne er fantastisk og en raclette ligeså. At det måske var meget in i 80'erne 90'erne betyder vel ikke at man ikke kan bruge det med succes nu? Vi havde chokokadefontæne til vores bryllup. Om end noget mislykket da vi ikke rigtig kunne få det til at flyde helt. Men bruges det kunne det og jeg synes det var skønt.
 13. Mit slør gik helt ned til anklerne. Jeg havde det på hele dagen, og det generede mig overhovedet ikke. Så intet problem der.
 14. Jeg ville gerne have haft packages Canon in D til indgang i kirken, men der gik noget kommunikation galt mellem os og præsten, så organisten fik ikke besked tidsnok til at øve den. Så hin spillede noget andet der mindede lidt om - og jeg ANER ikke hvad det var. det er jeg faktisk lidt ked af, er lidt nysgerrig. Også fordi jeg ikke lagde mærke til det efter jeg begyndte at gå. Ud af kirken var bare bryllups marchen, simpelthen fordi vi ikke vidste hvad vi ellers skulle vælge... Til vores første dans havde vi valgt "close to you" af carpenters. Det er vores sang. Og det blev den fordi dengang vi begyndte at date mindede den sang simpelthen bare min mand om mig.
 15. Hehe.. Sandt. Det gør jeg jo sådan set også, har jeg lige bevist