msmountains

Medlem
 • Content count

  562
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

msmountains last won the day on May 13 2013

msmountains had the most liked content!

Community Reputation

42 Excellent

About msmountains

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 09/28/1980

Profile Information

 • Vielses dato
  14.07.2012
 • Type vielse
  Have
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Dronninglund, Nordjylland
 1. Den er SÅ flot! Og som Lena siger - med mindre du har supermodelmål vil den formenlig være lidt længere på dig end på billedet. Hvis du stadig synes den er for kort når du får den på, så tænker jeg at der kunne sys et lag tyl på indersiden for neden, så bliver den både længere og mere brudeagtig. Men den er fantastisk som den er - uden leggings og i den første farve! Og med mindre du skal lege cheerleader, er der næppe nogen, der ser dine trusser
 2. Jeg synes uanset hvad, at du skal tage ud og prøve nogle i rigtige butikker, også selvom de ligger udenfor dit budget, så du er sikker på hvilket snit og hvilken stil du skal have. Mange bliver overraskede når de får kjolerne på! Der er jo en masse tilbud og lagersalg hen over efteråret, hvor du kan finde kjoler til 1500-2000kr, så det ville jeg vente på hvis jeg var dig. Og så kan du evt. tjekke weddingbee etc. hvis du alligevel vil bestille en fra Kina - der er virksomheder der er bedre end andre! Men husk at du 90% sikkert skal have tilrettet en kinakjole efterfølgende, og ofte ryger der en del hundrekronesedler på i told, så der er ikke nødvendigvis noget at hente på det rent økonomisk.
 3. Definitivt en kinaside. Mange af den slags virksomheder har folk til at skrive falske, positive anmeldelser for sig - men kig lige her: http://www.keryet.com/store/izidress Jeg ville styre i en gigantisk bue udenom! For at finde ud af om det er en kinaside, behøver du som regel bare kigge på priserne Hvilken kjole er det, du er faldet for?
 4. Det var nok en slåfejl, 10.10.10 var en søndag Og nej, mig bekendt er der ingen kommuner der forestår vielser på søndage, desværre. Så skal det være fordi man er heldig og kender en som kender en i byrådet e.l.
 5. Jeg synes det lyder aldeles fantastisk Nøj, hvor ville jeg elske at blive inviteret til sådan et bryllup. Jeg kan ikke se at der skulle være problemer i det overhovedet. Det lyder ikke til at du tænker at kjolen absolut skal præsenteres for din mand på traditionelt vis, og om talerne lyder 'kære brudepar, nu er I mand og kone lige om lidt, gør da heller ikke spor! Det eneste jeg kom til at tænke på, er at man jo må håbe at de fleste holder lidt igen med de våde varer til middagen så de ikke er fulde til vielsen Jeg tror også bedsteforældre og andre der normalt ville gå tidligere hjem, sagtens kan tage sig en god eftermiddagslur lige den dag. Held og lykke med planlægningen - jeg siger definitivt GO for it!
 6. Jeg synes det ser godt ud som det er! Men jeg er også mest til det lidt enkle. Troldegrene tror jeg bliver for meget i forhold til mønstret i bordløberen.
 7. Her har jeg da ikke kigget før... TILLYKKE! Og jeg æææælsger jeres (eller mest din, fornemmer jeg - haha) borddækning, det bliver så flot!! Men hvordan gør I det med polaroidbillederne? Skal de tages samme dag, og så er der nogen der skynder sig at få dem placeret inden middagen?
 8. En anden herinde som havde nogenlunde samme kriterier, endte med at leje Assing Møllebycentret. Der skal I dog også selv stå for maden - og alt andet.
 9. Så blev det jo til en lille gættekonkurrence FANTASTISK flot kjole, den sidder jo som en drøm på dig!!
 10. Vi brugte også ikea-lagenerne. Selvom de er lidt tynde, kan man altså ikke se bordet igennem - og da især ikke hvis det skal dækkes og pyntes. Selv havde vi ikke andet en en enkelt grøftekantsbuket stående på hvert bord, og vores bordplader var mørke, det så fint ud.
 11. Aaaah, Cheaters... Det er faktisk rigtigt nok - måske noget arrangeret i forhold til filmingen, 'offerets' måde at afsløre sin kæreste på og andre detaljer, men ellers er der rent faktisk tale om afsløring af reel utroskab. Only in America :D
 12. Det er helt sikkert en gammel ramme, så du vil få svært ved at finde mange af den slags i forskellige størrelser hvis de skal være ens. Men behøver de være ens? Jeg tænker at det fede ved vintage er det unikke, så hvis de bare er i samme gamle stil, vil det (i mit hoved) se meget bedre og mere autentisk ud hvis de er forskellige. På Gul og Gratis og DBA er der flere der sælger gamle rammer i flere størrelser.
 13. Pas nu på med at prøve for meget af alle mulige ting som din krop ikke er vandt til - for så bruger den energien på at bearbejde alt det nye fremfor at blive rask!! Hvile, varme og væske er godt, og er der kun snotnæsen tilbage, så går det nok snart over. Ellers må du bevæbne dig med næsespray på den store dag - som jo nok skal blive ganske fantastisk alligevel GOD BEDRING!
 14. Okay, med 400 stk er der formentlig også mere end én flødebolle pr gæst, med mindre i skal have et vanvittig stort bryllup Ej, jeg synes det er en FED idé - og flot ser det også ud!
 15. Jeg tænker ensfarvet, men er enig med Lena i, at det ikke skal være for 'pæne' blomster. Hvad med spanske margueritter eller gerbera? De kommer i næsten alle farver, orange ville f.eks. være fantastisk til kjolen - som er SÅ fin iøvrigt