msmountains

Medlem
 • Content count

  562
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by msmountains

 1. Sidste gang jeg blev klippet, fik jeg argan-olie i mit hår, og jeg er simpelthen nødt til at reklamere lidt for dette fantastiske produkt! Efter mit frisørbesøg var mit hår så silkeblødt og så så sundt ud, at jeg slet ikke havde lyst til at vaske det igen Mit hår er ret slidt og porøst, og skulle meget gerne blive meget sundere frem mod brylluppet til sommer. I følge frisøren, går det ind og opbygger håret indefra, og indtil videre (2 uger +) virker det faktisk som om hun har ret. Jeg fik nogle dråber af REF's arganolie i håret første gang, den er ret dyr, men så købte jeg noget 'tilfældig' 100% ren arganolie på Trendsales, og det virker absolut lige så godt. Det lugter lidt spøjst af ristede nødder/kaffe... men lugten forsvinder meget hurtigt fra håret. Mit hår er rimelig langt, og jeg bruger kun en bitte dråbe - mindre end en-kronestørrelse - til hele håret. Jeg foretrækker at komme det i helt tørt hår. Jeg har prøvet utallige dyre produkter - kure, serum mm. fra Redken, Kerastase osv., og nu er det ENDELIG lykkedes mig at finde noget der virker! EDIT: Lige nu har Fakta arganolie-serum (mærket hedder 'Hair Do') til kun 38kr for 50ml. Nemmere at fordele end olien og fedter slet ikke. Nå, jeg lyder da vist helt frelst... hvilket jeg også er - og var bare lige nødt til at missionere!!
 2. Den er SÅ flot! Og som Lena siger - med mindre du har supermodelmål vil den formenlig være lidt længere på dig end på billedet. Hvis du stadig synes den er for kort når du får den på, så tænker jeg at der kunne sys et lag tyl på indersiden for neden, så bliver den både længere og mere brudeagtig. Men den er fantastisk som den er - uden leggings og i den første farve! Og med mindre du skal lege cheerleader, er der næppe nogen, der ser dine trusser
 3. Jeg synes uanset hvad, at du skal tage ud og prøve nogle i rigtige butikker, også selvom de ligger udenfor dit budget, så du er sikker på hvilket snit og hvilken stil du skal have. Mange bliver overraskede når de får kjolerne på! Der er jo en masse tilbud og lagersalg hen over efteråret, hvor du kan finde kjoler til 1500-2000kr, så det ville jeg vente på hvis jeg var dig. Og så kan du evt. tjekke weddingbee etc. hvis du alligevel vil bestille en fra Kina - der er virksomheder der er bedre end andre! Men husk at du 90% sikkert skal have tilrettet en kinakjole efterfølgende, og ofte ryger der en del hundrekronesedler på i told, så der er ikke nødvendigvis noget at hente på det rent økonomisk.
 4. Definitivt en kinaside. Mange af den slags virksomheder har folk til at skrive falske, positive anmeldelser for sig - men kig lige her: http://www.keryet.com/store/izidress Jeg ville styre i en gigantisk bue udenom! For at finde ud af om det er en kinaside, behøver du som regel bare kigge på priserne Hvilken kjole er det, du er faldet for?
 5. Det var nok en slåfejl, 10.10.10 var en søndag Og nej, mig bekendt er der ingen kommuner der forestår vielser på søndage, desværre. Så skal det være fordi man er heldig og kender en som kender en i byrådet e.l.
 6. Jeg synes det lyder aldeles fantastisk Nøj, hvor ville jeg elske at blive inviteret til sådan et bryllup. Jeg kan ikke se at der skulle være problemer i det overhovedet. Det lyder ikke til at du tænker at kjolen absolut skal præsenteres for din mand på traditionelt vis, og om talerne lyder 'kære brudepar, nu er I mand og kone lige om lidt, gør da heller ikke spor! Det eneste jeg kom til at tænke på, er at man jo må håbe at de fleste holder lidt igen med de våde varer til middagen så de ikke er fulde til vielsen Jeg tror også bedsteforældre og andre der normalt ville gå tidligere hjem, sagtens kan tage sig en god eftermiddagslur lige den dag. Held og lykke med planlægningen - jeg siger definitivt GO for it!
 7. Jeg synes det ser godt ud som det er! Men jeg er også mest til det lidt enkle. Troldegrene tror jeg bliver for meget i forhold til mønstret i bordløberen.
 8. En anden herinde som havde nogenlunde samme kriterier, endte med at leje Assing Møllebycentret. Der skal I dog også selv stå for maden - og alt andet.
 9. Så blev det jo til en lille gættekonkurrence FANTASTISK flot kjole, den sidder jo som en drøm på dig!!
 10. Vi brugte også ikea-lagenerne. Selvom de er lidt tynde, kan man altså ikke se bordet igennem - og da især ikke hvis det skal dækkes og pyntes. Selv havde vi ikke andet en en enkelt grøftekantsbuket stående på hvert bord, og vores bordplader var mørke, det så fint ud.
 11. Aaaah, Cheaters... Det er faktisk rigtigt nok - måske noget arrangeret i forhold til filmingen, 'offerets' måde at afsløre sin kæreste på og andre detaljer, men ellers er der rent faktisk tale om afsløring af reel utroskab. Only in America :D
 12. Det er helt sikkert en gammel ramme, så du vil få svært ved at finde mange af den slags i forskellige størrelser hvis de skal være ens. Men behøver de være ens? Jeg tænker at det fede ved vintage er det unikke, så hvis de bare er i samme gamle stil, vil det (i mit hoved) se meget bedre og mere autentisk ud hvis de er forskellige. På Gul og Gratis og DBA er der flere der sælger gamle rammer i flere størrelser.
 13. Pas nu på med at prøve for meget af alle mulige ting som din krop ikke er vandt til - for så bruger den energien på at bearbejde alt det nye fremfor at blive rask!! Hvile, varme og væske er godt, og er der kun snotnæsen tilbage, så går det nok snart over. Ellers må du bevæbne dig med næsespray på den store dag - som jo nok skal blive ganske fantastisk alligevel GOD BEDRING!
 14. Okay, med 400 stk er der formentlig også mere end én flødebolle pr gæst, med mindre i skal have et vanvittig stort bryllup Ej, jeg synes det er en FED idé - og flot ser det også ud!
 15. Jeg tænker ensfarvet, men er enig med Lena i, at det ikke skal være for 'pæne' blomster. Hvad med spanske margueritter eller gerbera? De kommer i næsten alle farver, orange ville f.eks. være fantastisk til kjolen - som er SÅ fin iøvrigt
 16. Haha... husk nu: Alt med måde - også mådeholdet! Men hvis nu du kunne begrænse dig til et glas / en dåse om dagen, er jeg sikker på at det vil hjælpe på det.
 17. Håber det lykkes for dig!! Når det er så mange kilo det drejer sig om, tænker jeg at også små ændringer i aktivitetsniveauet, ud over den deciderede træning, kan gøre en stor forskel. F.eks. være i bevægelse rigtig meget i løbet af dagen. Min mand tabte en del kilo sidste år, han lavede bl.a. sjove rutiner med at gå rundt mens han talte i telefon, røg cigaretter (hvilket han dog er holdt op med!), børstede tænder osv En skridttæller kan være en kæmpe motivation. Ikke fordi det er effektiv træning, men fordi din forbrænding jo selvfølgelig naturligt lægger sig på et højere niveau. Vil bare lige sige en ting vedr. light-sodavand... Ikke for at tage dit 'gode' fra dig, men fordi det er vigtigt at tænke over... Alle de kunstige og kemiske stoffer der er i det, gør at din krop bruger energi på at nedbryde dem, istedet for at forbrænde det andet du intager. Giver det mening? Men når det er sagt... her blev der drukket 1 cola zero om dagen da manden tabte 20kg, og det gik helt fint. Så det kommer selvfølgelig an på dit forbrug. Jeg kan ellers anbefale at lave is-the og søde den med rent, økologisk steviapulver fra en helsekostforretning. Det er pænt drøjt i brug, da stevia søder 400 gange mere end sukker!! Held og lykke med vægttabet - YOU CAN DO IT!
 18. Jeg synes det ser rigtig godt ud! Meget naturligt og ikke for meget. Kan dog forestille mig at du selv ville være lidt bedre tilpas hvis den nederste streg gøres tyndere, det vil den sagtens kunne.
 19. Thailand er altid rart og afslappende - og det bliver åbenbart også mere og mere almindeligt at tage på 'daseferie' til Fillippinerne, så mon ikke du også kan få slappet af dér Men husk at det er lige midt i regnsæsonen begge steder, så I KAN risikere at ferien bliver pænt våd! Jeg har selv boet i Thailand (Phuket) ad to omgange, og været der om efteråret to år, hvoraf det ene stort set ikke havde andet at byde på end regn i både september og oktober... Så det skal I altså lige tage med i overvejelserne.
 20. Lilly plejer at have mange tilbud i butikkerne i juli.
 21. Det med at det evt. koster noget at få en kommunal repræsentant ud for at foretage en vielse, er forskelligt fra kommune til kommune. Vi skulle ikke betale noget! Og det er også meget forskelligt om repræsentanterne vil være en del af en decideret ceremoni, holde en tale e.l., eller om de bare vil 'have det overstået i en fart'. Det skal man tale om med den, der skal forestå vielsen. Der er heller ikke lavet et regelsæt for hvordan en kirkelig vielse udenfor kirken skal foregå, men her er det notat som biskopperne har sendt ud til alle stiftene. Der står noget om det praktiske på side 3, men det ser ud til at det meste er op til præsten. https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&ved=0CGcQFjAG&url=http%3A%2F%2Fkirkenikbh.dk%2Ffiles%2Fkirkenikbh.dk%2Fattachments%2F4242113_v1_ny_rettet_udgave.docx&ei=kRefUbLfHoiYhQefxoDgAw&usg=AFQjCNGdrntt8HRCY7RkR4oe5bYRjndm5A&sig2=utLubVvwmC_dQxzKCWngbw&bvm=bv.47008514,d.ZG4
 22. Jeg har godt nok aldrig været med til at der bliver talt om byen/kommunens historie osv., hverken på rådhuset eller til borgerlig vielse andre steder... Men det er helt sikkert individuelt for de forskellige byrådsmedlemmer - jeg ville bare skrive til den, der skal vie jer og spørge vedkommende ad.
 23. Vi blev viet i haven sidste år. Vi har en ret stor have, og i den ene ende satte vi et bord op med en pavillon over (det regnede on/off hele dagen!). Vi havde hverken rød løber eller pynt eller noget. Jeg gik fra huset og igennem haven med min far, mens min svigerfar og en ven af familien spillede smukke toner på klarinet og guitar. Min mand stod oppe og ventede sammen med sit vidne. Så ønskede borgmesteren velkommen, og der blev sagt ja og skrevet under (hvor mit vidne også kom op og satte sin underskrift). Min svigerinde sang en smuk sang, med bas og guitar til - før der var udgangsmusik og min nyerhvervede ægtemand og jeg gik op i en anden end af haven. Så kom alle gæsterne derop og der blev ønsket tillykke og alt det der. Det hele tog max 10 min, sikkert mindre. Men smukt var det!! I skal huske at spørge på kommunen om hvad de vil gå med til - vi fik indtryk af at borgmesteren hos os ikke synes det var helt på sin plads med en ceremoni - men hun kunne heldigvis overtales.
 24. Jeg er ret sikker på at en skjorte med knækflip bruges til smoking når man skal have butterfly på Flipperne 'bukker udad' for neden.
 25. Du må meget gerne sende mig en privatbesked og fortælle om fotograferingen og resultatet når du har fået dine billeder! Og beklager 'tyveriet' af din tråd, kilden