Leras

Medlem
 • Content count

  136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Leras

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday 04/15/1983

Profile Information

 • Vielses dato
  21.07.2012
 • Type vielse
  Rådhus
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Københavns Rådhus
 1. Jeg bar en hvid knælang kjole til vores rådhusbryllup, var selv i 30 uge med vores søn, så jeg vil sige go for it! Super søde kjoler du har fundet!
 2. Jeg har ikke brugt dem til brudekjole, men til en masse andre rense opgaver, og jeg har altid været tilfreds.
 3. vi har haft en stående i over et år og den virker stadig helt fint.
 4. Husk også at angive på listen, hvis nogen ikke må få alkohol, eller skal have special kost.
 5. Frøavlere? Hvis der er nogen der dyrker valmuer i danmark er det som produktion af frø, til eksport. Du kan evt. høre "videnscenter for landbrug" om de kender til nogen der dyrker valmuer i danmark, men tror ikke at det er mange.
 6. Vi inviterede på helstegt pattegris, som buffet og det var super lækkert og alle gæsterne nød det. Så det kan jeg kun anbefale.
 7. Jeg tror det er passende. Vi havde nogenlunde sammemængder og vi havde rigeligt til overs, dog tænker jeg at en enkelt kasse øl, mere måske ikke ville være helt dumt når det nu er grill, men det kommer jo an på hvad jeres gæster plejer at foretrække. Rigtig god fest
 8. Jeg lavede vores hos photobox, det kan betale sige at holde øje med deres hjemmeside for jævntligt har de op til 70% rabat. Jeg syntes i øvrigt at det var en fin kvalitet, og softwaren er også til at arbejde med.
 9. Jeg er herinde sådan lidt on-of. Vi blev gift og fik Simon i 2012 og nu har vi en lille ny på vej til januar 15. Ægteskabet er godt, og vi er lige så meget kærester, som vi plejede at være.
 10. Hos os var det også mandens opgave at byde velkommen, (holde velkomstalen med alle de praktiske informationer) Bliver man gift i kirke er det manden og (evt. forlover) der tager i mod gæsterne ved kirken.
 11. Selvfølgelig kan man det! Min mor blev gift igen og det var i kirke, og vi (børnene) gav hende væk, da hun syntes at hendes far jo havde gjort det en gang. Håber at i får en fantastisk dag!
 12. Jeg blev viet på rådhuset og havde det med, for jeg synes at det hører sig et bryllup til!
 13. Det afhænger jo af jeres gæster og om i normalt er typen der hjælpe hinanden... Jeg tænker, som småbarnsmor, at det vil være lidt hårdt med to dage i træk + at man fredag aften er træt efter en lang arbejdsuge, og fredag kl. 16, der er det jo de færreste der rent faktisk har fået fri fra arbejde... Derudover så skal i også sørger for aftensmad/drikke til fredag aften. eventuelle børn skal jo i hvertfald nok have noget aftensmad... Desuden nød jeg at afsløre vores oppyntede lokale på dagen, vi havde kun svigerfar til at hjælpe dagen i forvejen så for resten var det en overraskelse hvordan det så ud. Min holdning er nok lidt at for familien ville jeg selvfølgelig stille op, men for venner ville jeg sku nok tænke lidt mere over det. Men det er kun min holdning og i skal selvfølgelig gøre præcis som i har lyst. Edit: læste lige at i uanset ville invitere fra om fredagen, hvad skal jeres gæster med børn så gøre med dem lørdag? Køre for at aflevere eller få dem hentet, for så ville jeg nok som forældre vælge at takke nej til at komme fredag, og priotere at komme lørdag uden barn. Hvis jeres gæster medbringer små børn er det begrænset hvormeget de kan lave fredag, da en eller flere jo så skal se efter/underholde børnene...
 14. det synes jeg da sagtens at du kan. det er jo noget som hører til din familie og dermed dit liv før din kommende mand. Men det er jo helt op til den enkelte hvormeget man lægger i det.
 15. Vi blev kaldt ind i bryllupssalen fra venteværelset, så blev der holdt en kort tale (ink. tilspørgsel) Bagefter var der udveksling af ringe og så skulle vi og vidnerne skrive under. Så fik vi udleveret papirene og så blev der sagt tillykke og tak for i dag. Det tog ca 5 -8 min. I vedhæftede billede kan du se et scan af den tale der blev holdt for os på Kbh Rådhus. Jeg kan dog huske fra min bedstefars 2. bryllup på Birkerød rådhus, at borgmesteren der holdt en lidt længere tale med udgangspunkt i et HC Andersen eventyr, så det variere nok fra Rådhus til Rådhus. På Kbh Rådhus, var det samlebånd, men stemningen var fin og lokalet er jo super fint, om end lidt små. Vh Lene