Little Miss Sunshine

Medlem
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Little Miss Sunshine

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  30.06.2012
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Kære allesammen. 1000 tak for alle jeres fine besvarelser. Nu er det på lørdag, vi skal giftes, og jeg har fundet noget gammelt. Det bliver et fint lille vedhæng i guld, hvor der inden i er en lille diamant. Selve vedhænget er en hestesko. Jeg skal dog have det syet fast i min bh, og ikke i en halskæde. Et sidste spørgsmål er dog, om det gamle også må være noget lånt eller skal det helst tilhøre en selv? Jeg har nemlig en lille lommetørklæde, som jeg vil bruge som den lånte del. :-) Endnu en gang 1000 tak! :-)
 2. Kære Zillaer. Måske et lidt sumt spørgsmål, men mht. det gamle, man som brud skal have med på den store dag, skal det så være noget rigtig gammelt neller kan det fx. være et smykke, som jeg selv fik, da jeg for et par år siden blev udlært? Håber at I kan hjælpe mig. På forhånd tak.
 3. Prøv at tjek vores musiker ud. Han har nogle ledige datoer i juli. bryllupsmusik.info/ Han spiller på keyboard. Dinnermusik under selve middagen, og derudover har han en "sangerinde" med også. :-) Ja, og så spiller han selvfølgelig op til dans efterfølgende, mens sangeren synger. Dem kan du også hører på Youtube.
 4. Nu ved jeg ikke lige, hvor henne i landet, du bor, men vi har hyret denne duo: Bryllupsmusik.info/ Det er duo bestående af en mand, der spiller på Keyboard og en pige/dame, der synger. :-) Kan se på deres hjemmeside, at de lige nu tager 7400 kr. for 6 timer. :-)
 5. Må jeg spørger, hvor igennem du har købt en tur i Lambourgini henne? Har selv været inde at lurer, men det er alle sammen igennem sådan nogle oplevelsesgavekort. :-)
 6. Hold da op, ja det er godt nok smukt! Ja, det er VILDT smukt! Det må næsten være sådan noget, du hentyder til. Der er har du nemlig de smukkeste omgivelser og selv mulighed for alle de ting, du gerne vil. De tilbyder blandt andet, at du kan købe servering, dekorationer osv. igennem dem. Kunne dette evt. være en mulighed? :-)
 7. Prøv lige at google Nedre Kjærsholm Hovedgaard. Jeg tror, at det lige præcis er sådan noget, du efterspørger!! :-D
 8. Mette, jeg er nu i gang med at lave indholdet til de fine bordhæfter, hvor jeg fælger din flotte guide. :-) Hvilket Word Program har du anvendt? - Altså hvilken årgang. Jeg har selv Word 2007. Jeg kan ikke finde den teksttype, som du har brugt til overskrifterne? Hvad hedder denne skrifttype? Hvordan har du lavet stolene ved din bordplan? Hvordan har du indsat tallene? På forhånd tak. :-)
 9. 1000 TAK for hjælpen, søde piger! :-) Det er bare lige med at se logikken i det nogle gange. ;-)
 10. Hvordan har du gjort det? :-) Mener du at jeg skal lave to dokumenter, og så lime det sammen? :-)
 11. Arg!!!! :-) Jeg har ihvertfald det nye Publicher. Må lige undersøge om min printer kan vende papiret. :-)
 12. ØV, ØV. :-( - Men tak for hjælpen! :-)
 13. Hej tøser Er det muligt, at der i WORD findes en funktion, hvorved at man kan anvende skrift på både for og bagside af papiret? - Altså fx kan man vælge en funktion, der hedder liggende eller stående. - Findes der også en funktion, hvor man kan anvende begge sider af papiret? :-) PÅ forhånd tak! :-D
 14. Hej Stinna Hvor fint. :-) Mange tak skal du have! Knus fra mig
 15. Hej Mette Jeg har faktisk været inde at lurer din meget, meget flotte bryllupsplanlægning! :-) Det er virkelig gennemført. 1000 tak for det overstående link! Det er bare alletiders. :-)