akrotøsen

Medlem
 • Content count

  640
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

akrotøsen last won the day on January 7 2013

akrotøsen had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About akrotøsen

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  03.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Fredensborg
 1. søg på "soft tulle veil" eller "silk tulle veil". Det er bløde tyl typer som ikke kan "stå selv" eller puffer op.
 2. Jeg købte lækkert blødt tyl på ebay og syede det på en kam fra samme sted :-) Det var billigt og flot! Det lyder som om du skal søge på "Soft tulle" eller "silk tulle", "veil" og "single tier" fx på ebay.
 3. Den største post er maden/feststedet, så her kan det virkelig betale sig at få en god pris! 200kr pr. kuvert til 50 pers. koster 10.000 hvor en kuvert til 500kr løber op i 25.000 kr.! Så start med de store ting og gå derfra. Hvad er need to have og nice to have? Musikkere koster typisk 10.000kr., så hvis det er noget I vil have skal der prioriteres efter det :-)
 4. Jeg havde også slør og hair piece. Tænkte MEGET over hvordan det kunne gøres! Du kan fornemme hvordan jeg havde det på billederne:
 5. Tror ikke man skal være så bange for at se dum ud på billederne Den ene dag vil du se godt ud på billeder, husk at makeuppen bare sidder og håret er perfekt og du har en kjole på der klæder dig super godt og giver flot facon! Du ER fotogen på din bryllupsdag. Samtidig vil du have en følelse indeni dig som skinner igennem på billederne. Så du kan sagtens få taget flotte billeder hvor du kigger ind i kameraet, for du vil være SMUK!
 6. Vores kirke havde også dåb før vi blev viet, men der var ingen pynt af den grund. Vi købte nogle ekstra blomster fra blomsterhandleren som lavede buket og dekorationer, og så satte min mand dem op før vielsen. Der var forskellige blomster i hver anden og lys i hver anden række. Vi havde "sommerblomst" i gul, orange og lilla tema så blomsterne var forskellige. Jeg synes det var rigtig fint og indrammede altergangen. Selvfølgelig "pynter" gæsterne ret godt i kirken med deres fine tøj, men med blomster eller lys mødes gæsterne af noget fint og indbydende når de kommer, og man kan se, "at her sker noget specielt".
 7. Et konkret forslag til location kunne være Fredensborg Golfklub. Der holdt min søster bryllup sidste år. Kuvertprisen var ca. 350kr for 4 retter, derudover vin og blød bar. De holdt reception for 90prs og middag for 50-60 personer og betalte lige over 60.000kr. med ALT. Det der så kommer udover er jeres tøj, fotograf, kørsel, dj. brudebuket osv. Men det var prisen for selve festen og receptionen. Og vi skulle ikke røre en finger - dog kiggede vi forbi aftenen inden og satte bordkort på :-)
 8. Om du fortryder? Det er svært at sige, men vi fik taget mange super fede og anderledes billeder, for jeg ville have billeder som i sig selv var flotte og spændende og ikke bare et portræt. I dag ville jeg da gerne have haft et enkelt eller to hvor man kan se os begge to og vi ser frem. De mest klassiske vi har er taget med infrarød kamera :-P Men vi har super portrætter af os hver for sig hvor man kan se hvordan vi så ud. Hvis du ikke har lyst til et fotoshoot så husk alligevel at bruge de 10 min hist og her på lige at få taget nogle gode billeder sammen, ligesom du selv foreslår :-)
 9. Hvad skal der synges, er det med/uden musik og giver i løn?
 10. Jeg havde et langt enkeltlags slør på, det var lidt længere end slæbet på kjolen. Jeg tog det af og på flere gang i løbet af dagen. Havde det på i kirken, tog det af til receptionen, på til fotoshoot, af til middagen og på til brudevals Det var der ingen problemer i! Jeg havde lavet det selv og syet på en kam som let kunne stikkes i frisuren. Havde også et hairpiece fra Lena på. Sløret var så diskret selvom det var langt så tror ikke der var nogle som rigtig tænke over det. Uden slør: Med slør: Synes man kan tage det af og på som det passer en bedst :-)
 11. Dem der lavede "ballade" i vores lejlighed havde også sat en æresport op til os da vi kom hjem dagen efter brylluppet. Den var rimelig simpel, men vi bor også i lejlighed. Du spørger hvorfor? Fordi det er hyggeligt at andre også går op i ens store dag :-)
 12. Vi fik sengetøj og håndklæder med vores monogram broderet på (maskinebroderi) Jeg synes også brugskunst og pynteting er personlige for det minder mig om brylluppet og også det som ifølge gavekoordinatoren blev taget først, fx fik vi Orefoss vase, And og Ælling fra ArchitectMade og Georg Jensen Cobra stager.
 13. Tror ikke du skal bekymre dig så meget om græspletter. Min kjole var i brudesatin og med slæb, men kjolerne er syet i flere lag, så det var kun undersiden der blev beskidt, oversiden og dermed den synlige del forblev hvid :-)
 14. Jeg var også meget følsom! Men så de sidste dage blev det afløst af fokus på opgaver og på dagen hvor jeg ellers altid havde troet jeg ville være tudemarie var jeg et stort SMIL hele dagen! Også op ad kirkegulvet :-)
 15. Jeg synes det lyder rigtig fint at gå til bords kl.17.30! Middagen er lang. Vi nåede fx kun liige at danse brudevals inden midnat og måtte så tage et enkelt indslag bagefter Har I overvejet at servere bryllupskage om eftermiddagen? Betragt det evt. som "eftermiddagskaffe" istedet for reception. At skære kagen for osv. er et højdepunkt på dagen, men kommer efter min mening mere sin ret hvis man gør det om eftermiddagen og ikke først sent om aftnen/natten, hvor folk så heller ikke kan spise mere mad :-) Så hygger gæsterne med et stykke lækker kage imens I åbner gaver.