Frk. Snefnug

Medlem
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Frk. Snefnug

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  13.04.2013
 • Type vielse
  Give Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Sinding Feriecenter
 1. Hej alle. Buffeten kunne måske klemmes ind ved gavebordet i den anden ende, men så skulle tjenerne rende hele vejen gennem lokalet hver gang - vi skulle bare ha brugt nogle mindre borde, i stedet for bordtennisbordet, der vippede så meget, så vi måtte skifte blomsterpynten øverst ud. Dugene er fra duni - de der stoflignende duge. Jeg har næsten en hel rulle tilbage (omkring 22 meter), og opretter en salgstråd lige om lidt - de hvide duge er min svigermors. Lysestagerne er lånte på mit arbejde, sorry Jeg prøver lige at få lavet den salgstråd, så kan I også se lidt flere billeder... Men ellers er der et her - det kan klart anbefales at vende sløret - jeg havde ingen ris i kjolen!
 2. At der nemt kunne være 90-100 stykker (vi havde inviteret 109) - men: Der er ikke borde nok til at lave alle slags opstillinger - der er så heller ikke plads nok. Vi brugte bordtennisbordet til buffet i mangel af borde - don't! Vi havde hyret et 4 mands orkester, og det var da kun fordi der var en del der gik hjem efter middagen (som så varede 7½ time...) at vi ku lave et ordentligt dansegulv. Alt i alt: 70 personer passer meget bedre derind... Jeg har en del billeder af festlokalet - på min mands computer, så du må lige nøjes med det her - men læg mærke til at det sidste bord sidder oveni højttalerne.
 3. Jeg gav min mand et - taadadadaaaam: modeltog! Jeg havde fisket efter om han hellere ville have boudior-billeder, men eftersom han nok ikke ville have dem hængene, var det lidt synd. Alle de traditionelle mandesmykker har han enten som arvestykker eller svendegaver, så jeg valgte at give ham det han ønsker sig, men aldrig selv ville kunne bruge penge på: et kæmpe modeltog i sådan en speciel edition version, som er lidt samleobjekt agtig. Han blev meget overrasket og sku lige finde en grimasse der ku passe, men nu er han superglad for det )
 4. Hej - jeg skal nok lægge billeder ind... men pladsen derude er ikke som de helt har lovet os.. vi bliver 93, og det er med lodder og trisser... Men skal nok lægge billeder ind om noget tid.
 5. Tak skal I ha - jeg har måttet skrue lidt ned for blusset på BK den sidste tid, men skal nok ligge lidt billeder op. Hvor mange bliver I den 13.7?
 6. Husk også at med lavt til loftet, er musik en plage... Hvis man propper mange mennesker ind i et lille lokale med lavt til loftet, vil al lyd blive fanget, og det vil være svært at tale sammen med andre end dem der sidder lige ved siden af. Musikken til dans vil også lyde højere end den er, så jeg ville til enhver tid vælge et akustisk dårligt fra. Det eneste der kunne redde det, var hvis der var gulvtæpper overalt, troltex på loftet, store gardiner og vægtæpper til at fange lyden med. /Rie
 7. Hvis du køber det dyre velour i stof og stil, så koster en dug ca. 35 kr. så vidt jeg husker - de fnulrer ikke. Du skal så til gengæld selv klippe dem til i bredden, da 150 cm. nok er rigeligt bredt.
 8. Det kan jeg godt forstå Men prøv nu alligevel at høre et amatørband ad - det kan jo være at de vil gøre det for lidt kørsel og mad...
 9. Hej. Et almindelig professionelt bigband kan du være heldig at få til tarif + noget kørsel - det er så omtrendt 2000 kr. pr. mand - altså omkring 30.000 for et fuldt bigband. Men der findes jo en del amatør big bands rundt omkring som sikkert vil gøre det billigere. Hvis du slet ikke kender nogen, så kontakt Hof's big band: Flemming Nordenhof fra Ringkøbing - han kender sikkert noget på sjælland også. Held og lykke - vi var til fest med tivoligardens bigband og Bobo Moreno - og aldrig har vi danset så meget! Men de koster også 80.000 kr...
 10. Vi går til dans ved Liv og Susanne i Herning http://www.dansesiden.dk/index.html de underviser også enkelttimer.
 11. Du finder blot en sang på melodien "i en kælder sort som kul" - og dem er der maaaaaaaaange af, og så bytter du melodien ud med højt fra træets grønne top :-)
 12. Hejsa - jeg vil rigtig gerne se og høre mere omkring dem - hvordan sidder "lommen" fast - er den limet på forsiden eller hvordan? eller er den dobbelt?
 13. Hej måske skal du fortælle hvor i landet festen skal holdes, hvad jeres budget er?