Stinelucia

Medlem
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Stinelucia

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 02/02/1980

Profile Information

 • Type vielse
  Vi skal vies hjemme i haven af min gudfar.
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Nykøbing sj.
 • Interesse
  jeg bor på et lille landsted i det skønne Odsherred tæt på skov og strand. Jeg bor sammen med mine 2 piger, min kæreste, vores 3 hunde, 3 katte og 4 skønne heste.
  Jeg har redet siden jeg var 6 år og i mine pony år var jeg springrytter på klub plan LB/LA.
  Nu er jeg mest til til lange hyggeture/distance og let dressur.... Men et enkelt spring i ny og næ er heller ikk af vejen ;0)
 1. Vi har i invitationen skrevet at folk skal medbringe deres ynglingskage til at gøre vores dessertbord unikt.Så håber på en masse forskellige dejlige kager. HVis den ide havde interesse ;-)
 2. Vi skal giftes her d. 22/9-12 og min datter på 8 år vil gerne komme med et festligt indslag sammen med sin søster på 4 år (begge mine piger) Er der nogle der har nogle overskuelige ideer evt. en sang eller lign.? Det må gerne være henvendt til min kommende mand som en slags tak for den du er:-) På forhånd tak
 3. Min kjole er en meget enkel ivory farvet kjole med champagne farvet bånd. mine piger på 4 og 8 år har hvide kjoler på med champagne farvet bånd. mine 2 veninder/voksne brudepiger har fået lov til selv at købe/bestemme deres kjole... Der er bare de kriterier at den er creme/champagne farvet og meget enkel.
 4. Jeg "smider" manden hjem til hans forældre. Så kommer mine veninder (og mine 2 piger) og hygger og overnatter (dem der ikke har små børn)Vi skal gøre haven klar og pynte bilen osv. på selve dagen laver vi morgen bord og hygger. frisøren og hende der skal ligge makeup (begge bekendte) kommer i løbet af formiddagen. Vielsen skal være hjemme i haven, så mine veninder holder samtidig lidt styr på gæsterne/drikkelse osv. inden vielsen. De "rydder" også op når vi er kørt...... Og formentlig også lidt ballade;-)
 5. Min veninde har denne til salg, hvis den kunne falde i din smag. http://www.dba.dk/brudekjole-silverfox-design/id-83245772/
 6. Nyt: Hele mit outfit Lånt: Øreringe lånt af min veninde Gammelt: En guldhalskære med hvide perler. Lånt af min mor som fik den af sin mormor. Blåt: Tænker lidt jeg får en enkelt blå blomst i brudebuketten eller en blå sten på neglen, når jeg skal ha lavet negle.
 7. Sikke en hyggelig tråd ;-) Jeg (vi) skal giftes den 22/9-12 kl. 14.00 hjemme i haven. Det er min gudfar der vier os. Hvis alle kommer blir vi 47 voksne og 16 børn. Festen skal holdes i det lokale festlokale. Jeg er 32 år og kæresten 38 år. Vi har kendt hinanden knap 2 år. Mine piger på 4 og 8 år skal være brudepiger. Han har 2 drenge på 14 år. Vores bryllup er meget "nede på jorden". Jeg mangler at købe/bestille: Gommens tøj Bordbynt/blomster Drikkevarer Sko til pigerne Ordne haven, så den ser bare lidt præsentabel ud. Ellers er der forholdsvis styr på resten.
 8. ..... Man skal jo som brud bære noget nyt, noget gammel, noget lånt og noget blåt på. Sad og snakkede om det med min mor forleden og så blev vi lidt i tvivl. Skal det være 4 forskellige ting eller kan fx. en gammel halskæde gå for både noget gammelt og noget lånt? Nogle der ved det om denne gamle tradition? -Stine.
 9. Vi skal vies derhjemme i haven af min gudfar der der sidder i byrådet. I min kommune må dem der sidder i byrådet gerne vie folk. Måske det er samme regel i din kommune? De er ofte friske på lidt af hvert :-) Håber i finder ud af det. Stine.
 10. Jeg har min mor ved siden (Har tættest forhold til hende) så min bonusfar derefter min far og hans kone. Min KM har sin mor, stedfar og 2 sønner ved sin side. Jeg synes du/i skal gøre hva du/i føler for, det er jeres dag ;-)
 11. Sidder og kigger på kysseklokker. Synes det er en sød ide. Men køber man klokker til alle gæsterne eller 1. pr. par eller??? Hilsen Stine
 12. Ja vi skal ha lavet et eller andet. Men åhh... Jeg synes det er svært. Har været inde på familieadvokaten.dk og læse om de forskellige. Men synes let man (Jeg) blir forvirret. Vi har begge 2 børn fra tidligere forhold. Gæld. Vi bor i hans hus (Som jeg jo gerne ville fortsætte med at bo ved dødsfald- gud forbyde det-) Nogle kloge hoveder der kan anbefale noget frem for andet? Stine.
 13. I min kommune kan man søge om at få et medlem af byrådet ud og vie en uden for kirken. Prøv at undersøg om det er det samme i din kommune. Det får vi. Held og lykke.
 14. Min kjole er champagne farvet. Mine piger på 8 og 4 år skal være brudepiger... Ville det være helt forkert at give dem hvide kjoler på? Tænker lidt de skal ha noget blomsterpynt i håret/buket der matcher min buket, så der ligesom er en rød tråd alligevel. -Stine
 15. Faldt over denne side http://ballonsalg.dk/shop/bildekoration-140c1.html?gclid=CMnSqrOtnq8CFcMXzQodAFqBcA