nilleB

Medlem
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About nilleB

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 12/10/1974

Profile Information

 • Vielses dato
  01.09.2012
 • Type vielse
  Kirkelig velsignelse
 • Køn
  Kvinde
 1. Uha uha, kort er godt, når det gælder taler.. Min mand (vi er jo gift på rådhuset for en del år siden, men skal på næste lørdag kirkelig velsignes og holde bryllupsfest herefter) sidder i dette øjeblik og kæmper med at skrive talen. Jeg har sagt til ham: når du holder tale, så husk: stil dig op, så alle kan se dig, tal højt så alle kan høre dig og sæt dig hurtigt ned igen, så alle kan lide dig!!!
 2. Jeg er helt enig. Jeg mener stadig ikke, man kan skille par ad. Men som tidligere nævnt er det nok, fordi det er mange år siden, vi studerede, og idag har udelukkende vennepar, hvor vi som oftest ses hele familien. Til vores kirkelige velsignelse og bryllupsfest om ca 14 dage bliver vi 55, og hver og en er nøje udvalgt og med til det hele, da vi gerne vil signalere, at her er man inviteret, fordi man har en stor betydning i vores liv. Af samme årsag kunne vi ikke drømme om at holde reception først. Jeg må indrømme, at jeg synes, der er noget mærkværdige over at invitere nogle til receptionen og ikke til festen. Personligt ville jeg føle mig fravalgt, hvis jeg "kun" var budt til reception og ikke festen. Medmindre man har en ekstraordinær årsag hertil.
 3. Nu er det jo nok, fordi det er mange år siden, vi studerede, og efterhånden har vi "kun" vennepar, hvor vi kender begge parter lige godt (selvom nogle af vores vennepar oprindeligt var den enes ven/veninde). Men vi kunne ikke drømme om kun at invitere den ene part af et fast forhold, jeg synes simpelthen, det er ubehøvlet og respektløst, og jeg ville bestemt ikke synes om, hvis min mand eller jeg selv blev valgt fra! Men jeg er jo nok blevet "gammel" og "sat":-) det er jo godt, at vi har divergerende meninger herinde -mangfoldighed er glimrende. Det skal lige siges, at vi har sorteret andre fra til vor kirkelige velsignelse og efterfølgende bryllupsfest, således at de, der er inviteret med, er mennesker, vi VIRKELIG sætter pris på og ikke vil undvære på denne dag. Men som nævnt ville jeg aldrig skille par ad.
 4. Hm hm, jeg er stadig undrende over, hvad nogle tilsyneladende forventer.... Måske er det blot, fordi jeg er "gammel" og i stand til at glæde mig over, at vores søskende og venner OVERHOVEDET havde planlagt noget. Jeg gentager som tidligere skrevet; jeg blev så rørt og glad over initiativet, at jeg/vi såmænd ikke tænkte videre over, hvad vi egentlig skulle. Tjah, sådan er vi jo så forskellige - det er jo godt nok med mangfoldighed:-)
 5. Åh, hvor lyder det dog dejligt - og hvor jeg forstår dig:-)
 6. Vi har bestilt en dygtig sangerinde til at komme at synge tre sange, deriblandt "From this moment on" , Shania Twain. Sangerinden er så dygtig, at det lyder lige godt, hvadenten hun synger med eller uden musikledsagelse
 7. Ohøj, hvor jeg dog er flov over at tro, at vores søskende og venner ikke ville overraske os..... To timer efter jeg skrev i går, skulle vi til middag hos venner og pludselig var hele stuen fyldt med søskende og venner, der holdt en stille og rolig og meget, meget hyggelig polterabend for os begge. Fantastisk oplevelse! Jeg må tilstå, at fornemmelsen af og taknemmeligheden over, at de havde hygget sig med at planlægge, lært hinanden at kende og glædede sig til at overraske os, overstrålede, hvad vi egentligt skulle, så det var en rigtig god oplevelse. Idag er jeg glad og rørt over al deres ulejlighed og alle har nævnt, at det er skønt, at de har mødt hinanden inden brylluppet, så de har fælles relationer. Herligt! Nu glæder jeg mig endnu mere til den 1. september.
 8. Fuldkommen enig med Anette. Jeg havde håbet på polterabend idag, men blev da skuffet, da jeg fandt ud af, at vore søskende åbenbart ikke har arrangeret noget som helst, da vi jo har været gift i mange år ( og kendt hinanden i endnu flere....) og vores bryllup blot er en kirkelig velsignelse og efterfølgende bryllupsfest. Lad mig være helt ærlig: jeg er faktisk lidt skuffet over, at de intet har arrangeret. Jeg var såmænd blevet meget, meget glad for en stille og rolig dag med hygge og frokost e.l. Nå, pyt med det. Men det sætter ligesom tingene i perspektiv og jeg kan ikke lade være med at tænke: vær dog glad for og taknemmelig over, at nogen overhovedet gider planlægge dit polterabend!!!!
 9. Vi skal holde bryllupsfest den 1. September på Hannerupskov i Fredericia. Der er også Hindsgavl Slot, Sixtus og Kongebrogården i Middelfart samt Trinity i Snoghøj v/ Fredericia
 10. Kvalitet koster, det er jeg helt enig i. Min mand og jeg har kendt hinanden i 14 år, været gift i 5 og har to drenge på 6 og 9, så vores kirkelige velsignelse er længe forberedt, og vi har også råd til at betale for kvaliteten!!!! Men når det er sagt, så vil jeg da håbe, at I ikke bliver skuffede. De høje forventninger, I tilsyneladende stiller med, kræver jo en del. Når jeg er gået helt amok i planlægningen har jeg en mand, der understreger, at det handler om EN DAG i vores liv. Jo større forventninger man har, jo større risiko for at blive skuffet.... Jeg kan anbefale, at man prioriterer og bliver enige om, hvad der vil betyde mest på dagen. Jeg hader f. eks primitive toiletter, men er sikker på, at placeringen af gæsterne, musikken, en dygtig fotograf, mad og vin er langt vigtigere :-)
 11. Hi hi. -fuldkommen enig
 12. Jeg er meget enig i, hvad der allerede er blevet skrevet. Min mand og jeg har kendt hinanden i 14 år, været gift i 5 år (borgerligt viet) og har to drenge på 6 og 9 år. Vi skal kirkelig velsignes den 1. September, og jeg startede selv i al for god tid og kunne konstatere, at "gassen går af ballonen" og vores omgivelser blev trætte af at høre mig planlægge og tale bryllup. Heldigvis stoppede min kloge mand mig i tide og sagde, at han aflyste brylluppet, i fald jeg ikke stoppede med at snakke om vort bryllup hele tiden. Først når der var et halvt år til, ville han være med til at tale om det og planlægge. Så kastede jeg mig over at planlægge ting ingen andre skulle vide noget om ( fik syet brudekjole, indspillet sang og læste bryllupsbeskrivelser her på siderne!) jeg nåede så lige i min tidlige bryllupsrus at få bestilt en forkert fotograf og betalt depositum, hvilket har kostet os 3500 kr. Jeg er af natur i rigtig god tid med alting, men her kunne jeg mærke, at det blev for meget, både for mine omgivelser og for mig selv. Jeg er enig i, at den der fantastiske bryllupsrus i starten skal nydes, men vær opmærksom på, at den er svær at forholde sig til for andre. Så brug dette forum og nyd rusen alene i starten, bare vent, når brylluppet nærmer sig er omgivelserne også grebet, og det er fantastisk at dele det med andre.
 13. Jeg skal kirkelig velsignes den 1. September. Vi har kendt hinanden i 14 år, været gift i 5 år og har to drenge på 6 og næsten 10.
 14. Også meget gerne til mig På forhånd tusind tak. pernilleclausen@hotmail.com
 15. Hej Maria! Tak for dit svar. Jeg har bestilt tid hos "Garn" i Fredericia. Min svigerinde har egen frisørsalon i Sønderjylland, men hun har ikke "speciale" i langthårsopsætning. Mvh Pernille