nissensmor

Medlem
 • Content count

  442
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About nissensmor

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  28.04.2012
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

2,718 profile views
 1. Jeg smeltede xxg chokolade i 2 ½ dl. fløde som de fleste opskrifter "siger". Men jeg fik mere en fast "smørlignende" creme end det "fluffy" flødeskumagtige. Jeg ville slet ikke turde med husblas. Ugens bagedille har dog været muffins efter et billigt bogkøb i Netto. Jeg tænker, at de opskrifter kan være lige så gode som en pundkage - bund. Men det må komme an på en prøve. Det er og blive cremekonsistents, jeg kæmper med.
 2. Hej Laura Så er kageriet igang igen. . Har du oplevet at cremen efter at have kølet bliver mere som smørcreme end som "fluffy" pisket fløde? PS Tv2 east "Mad med mere" har en karamel creme på hjemmesiden
 3. Hej Susan..hvordan går det :)

  1. Susan B

   Susan B

   Jamen hej med dig... Jeg har det godt, har været på arb siden mandag slutter først min vagt uge på søndag kl 24.00. Så har jeg været på arb i 80 timer, er ved at være godt træt nu.

   Jeg er ved at planlægge vores fælles 40 års fødselsdag, det er som at planlægge bryllup igen.

   har allerede 3 flytte kasser med ting selv om festen først er d. 6/4-13.

   Håber også at du har det godt ?<...

  2. nissensmor

   nissensmor

   Arbejde - Arbejde - Arbejde. ;) Men dog ikke i stil med dit. Hvordan går det med slikbuffet? Hver gang jeg finder et billede med slik, sender jeg lige en tanke til dig.

 4. Jeg er super enig med Fru. Kræmmergaard. Hvor ser I fantastiske ud og en superlocation til et bryllup.
 5. Susan b. Billeder -husk - vi skal have billeder. :-)
 6. Mums en side Ja, man skal helst kigge på den, når kreditkortet er laaaangt væk.
 7. www.6pm.com USA. mest fordi de var så bililge. Billedet er af en anden model, men stilen er den samme.
 8. Super beskrivelse Shedevil Ofte kan det også betale sig at skrive til sælgeren. Der er sælgere, som trods anmærkning, sender til DK alligevel fx ved slik. ( ellers så er det på Amazon, hvor man kan købe "hard candy" trods anmærkning).
 9. Jeg skal nok selv svare på de andre spørgsmål senere, men må lige drøne forbi og sige: LOL
 10. Ja se det er jo der jeg laver en fejl. Jeg delte IKKE tungkage på 5 cm. Men stod med et megabredt lag i bunden. Fordi jeg så, at Cakeboss havde megatykke lag i hans kager. Efter prøvesmagning tænkte jeg: WOW det var da mest sandkage med fyld på ...
 11. Nej og ja --- lånt på bibliotek, da jeg ikke kunne låne Meyerbogen. Men jeg synes,at det var nogle spændende skærekage opskrifter(altså før de bliver til popcakes) fx. skærekage med: 1. oreokiks 2. Snickers 3. Bailey 4. cola og skumfiduser(?) 5. Daim Med hensyn til mit spørgsmål - så var jeg nysgerrig på højde på din sandkage eller tungkagedel. Er de omkring 5 cm høje eller ??
 12. Hej Laura Hvis du får mulighed - se lige "Sørbys kager på pind" . Der er altså også nogle spændende skærekager.
 13. Jeg har fået lidt ny hjæp.....LOL.. på en knallerthjemmeside. (Ved at søge på reflekterende/spejl maling). Man kan finde noget der ligner i Graffitbutikker og autoudstyr. Men så fandt jeg 2 urtepotter igår på tilbud, som jeg købte.
 14. Tak namibianbride. Udfra det, som jeg har læst på andre sider, er "det reflekterende" som er problemet. Der er nogle amerikanske piger, som har prøvet med sølv, men de "siger", at det kommer: - " for mat" ud på vasen eller lysestagen.
 15. Det er jo nærmest som et drinkskort.....LOL......ymmy ...den skal prøves og den skal prøves . Men de ser godt nok ikke særlig luftige ud. Du har prøvet tunge kager(som nederste bund) Hvad synes du? Cake boss´kagerne ser nogle gange ud til at være 2 lag tung kage. Jeg tænker mere om smagsoplevelsen bliver - (det er svært at forklare) - en "ægte" lagkage er en let oplevelse. Sandkage skal næsten være luftig......nej jeg kan ikke forklare det ....Hvor høj et lag sandkage har du brugt.? Flækker du sandkagedelen lige som man kan flække lagkagebunde? Eller skal laget være 7 cm højt for at holde?