nissensmor

Medlem
 • Content count

  442
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by nissensmor

 1. Jeg smeltede xxg chokolade i 2 ½ dl. fløde som de fleste opskrifter "siger". Men jeg fik mere en fast "smørlignende" creme end det "fluffy" flødeskumagtige. Jeg ville slet ikke turde med husblas. Ugens bagedille har dog været muffins efter et billigt bogkøb i Netto. Jeg tænker, at de opskrifter kan være lige så gode som en pundkage - bund. Men det må komme an på en prøve. Det er og blive cremekonsistents, jeg kæmper med.
 2. Hej Laura Så er kageriet igang igen. . Har du oplevet at cremen efter at have kølet bliver mere som smørcreme end som "fluffy" pisket fløde? PS Tv2 east "Mad med mere" har en karamel creme på hjemmesiden
 3. Hej Susan..hvordan går det :)

  1. Susan B

   Susan B

   Jamen hej med dig... Jeg har det godt, har været på arb siden mandag slutter først min vagt uge på søndag kl 24.00. Så har jeg været på arb i 80 timer, er ved at være godt træt nu.

   Jeg er ved at planlægge vores fælles 40 års fødselsdag, det er som at planlægge bryllup igen.

   har allerede 3 flytte kasser med ting selv om festen først er d. 6/4-13.

   Håber også at du har det godt ?<...

  2. nissensmor

   nissensmor

   Arbejde - Arbejde - Arbejde. ;) Men dog ikke i stil med dit. Hvordan går det med slikbuffet? Hver gang jeg finder et billede med slik, sender jeg lige en tanke til dig.

 4. Jeg er super enig med Fru. Kræmmergaard. Hvor ser I fantastiske ud og en superlocation til et bryllup.
 5. Susan b. Billeder -husk - vi skal have billeder. :-)
 6. Mums en side Ja, man skal helst kigge på den, når kreditkortet er laaaangt væk.
 7. www.6pm.com USA. mest fordi de var så bililge. Billedet er af en anden model, men stilen er den samme.
 8. Super beskrivelse Shedevil Ofte kan det også betale sig at skrive til sælgeren. Der er sælgere, som trods anmærkning, sender til DK alligevel fx ved slik. ( ellers så er det på Amazon, hvor man kan købe "hard candy" trods anmærkning).
 9. Jeg skal nok selv svare på de andre spørgsmål senere, men må lige drøne forbi og sige: LOL
 10. Ja se det er jo der jeg laver en fejl. Jeg delte IKKE tungkage på 5 cm. Men stod med et megabredt lag i bunden. Fordi jeg så, at Cakeboss havde megatykke lag i hans kager. Efter prøvesmagning tænkte jeg: WOW det var da mest sandkage med fyld på ...
 11. Nej og ja --- lånt på bibliotek, da jeg ikke kunne låne Meyerbogen. Men jeg synes,at det var nogle spændende skærekage opskrifter(altså før de bliver til popcakes) fx. skærekage med: 1. oreokiks 2. Snickers 3. Bailey 4. cola og skumfiduser(?) 5. Daim Med hensyn til mit spørgsmål - så var jeg nysgerrig på højde på din sandkage eller tungkagedel. Er de omkring 5 cm høje eller ??
 12. Hej Laura Hvis du får mulighed - se lige "Sørbys kager på pind" . Der er altså også nogle spændende skærekager.
 13. Krylon® Looking Glass Mirror-Like paint Jeg er blevet helt besat af at lave dem her men...........Krylon kan ikke købe i Europa OG levering er tricky da man ikke sender Arosole ting med fly grundt fare. USA brude som har brugt andre type spray fx, sølv eller krom(som kan få´s herhjemme) siger, at det IKKE giver det samme resultat. Så nogen ideer??? Jeg villle blive rigtig glad for hjælpen.
 14. Jeg har fået lidt ny hjæp.....LOL.. på en knallerthjemmeside. (Ved at søge på reflekterende/spejl maling). Man kan finde noget der ligner i Graffitbutikker og autoudstyr. Men så fandt jeg 2 urtepotter igår på tilbud, som jeg købte.
 15. Tak namibianbride. Udfra det, som jeg har læst på andre sider, er "det reflekterende" som er problemet. Der er nogle amerikanske piger, som har prøvet med sølv, men de "siger", at det kommer: - " for mat" ud på vasen eller lysestagen.
 16. Det er jo nærmest som et drinkskort.....LOL......ymmy ...den skal prøves og den skal prøves . Men de ser godt nok ikke særlig luftige ud. Du har prøvet tunge kager(som nederste bund) Hvad synes du? Cake boss´kagerne ser nogle gange ud til at være 2 lag tung kage. Jeg tænker mere om smagsoplevelsen bliver - (det er svært at forklare) - en "ægte" lagkage er en let oplevelse. Sandkage skal næsten være luftig......nej jeg kan ikke forklare det ....Hvor høj et lag sandkage har du brugt.? Flækker du sandkagedelen lige som man kan flække lagkagebunde? Eller skal laget være 7 cm højt for at holde?
 17. Jaffa Chocolate and fresh orange puree create this flavour match made in heaven. When you cut into the cake you will reveal a beautiful marbled pattern. This flavour is a true winner and is layered with our dark chocolate ganache. Rainbow The base of the cake is made using a white chocolate mud cake recipe which has been coloured in reds, greens and yellows to reveal an amazing marbled rainbow pattern. The kids will be amazed at the colours of the rainbow when you serve this up at their next birthday party (we are certain the 'big' kids will be impressed as well!) Marble Mud If you love white chocolate mud and dark chocolate mud (or just chocolate in general) then this is the cake for you... two flavours for the price of one and deliciously decadent too.
 18. Hazelnut Chocolate Chip This delicious hazelnut cake is dotted with loads of chocolate chips and is layered and filled with a dark chocolate ganache. This flavour is guaranteed to leave you wanting more. Red Velvet Made with fresh raspberry puree and real dark chocolate, this Red Velvet is slightly different to the traditional recipe as it is layered with a white chocolate ganache. It is certainly a staff favourite at Planet Cake. Coconut A decadent butter cake full of coconut flavour, layered with a dark chocolate ganache. A wonderful addition as a tier on your wedding cake to compliment that chocolate mud cake as a lighter alternative.
 19. White Chocolate Mud A light cake with a delicate caramel flavour, layered with a white chocolate ganache. This cake is perfect for children and daytime events such as christenings.
 20. Chocolate Mud Sumptuously rich, moist, chocolate mud cake layered and filled with a dark chocolate ganache. This cake is guaranteed to satisfy the majority and remains our most popular flavour.
 21. fakta har stadig nogle flasker til dem, som endnu ikke er med i "oliesklanen" Ebay kan også levere, jeg er en smule overrasket over hvor forskelligt produket bruges ....
 22. Jeg tænkte på - har du prøvet de "mud - cakes" som ofte er nævnt i de amerikanske opskrifter? Jeg har prøvet en gang, men jeg synes godt nok, at den var tung. Og jeg lurer lidt på, hvorfor det skal være fast, tung chokolade hvorefter resten er let - æggehvide bunde?
 23. Hej Laura ...jeg håber, at du har en supersøndag. Nå men første forsøg på "en byttekøbmandkage" mislykkedes totalt. Jeg blandede en mørdej med lidt Meyer. NU (bagklog) ved jeg ikke liiiiige hvorfor det skulle være det . Men det var IKKE en god ide Det kan spises men hvilken kage kan ikke det Men jeg spurgte en bager(forhenværende) Opr. jordbær tærte er mørdej med mazerinlag og derefter creme(både vanillie og rom) og så jordbær. Jeg tror, som alm. bradepandeting må det kunne lade sig gøre. "God mad let at lave" har en simpel mørdejsopskrift, som kan bruges, men jeg har ikke superheld med det mazerin kagebagning. Uvist hvorfor - er der ting som jeg ikke lige kan bage??? Koldhævede boller og kager med marcipan. Men en sandkage med marcipan burde kunne bruges istedet - tror du ikke?. Er Meyer kagen en sandkage eller en lagkagebund?(der er ikke meget mel i) Har du ellers en sandkage med marcipan eller marezinkonsistents?
 24. Jeg tænker en smule over hvornår "byttebyttekøbmand" er ok og hvornår det bliver for meget.??? Altså den opr. opskrift siger 325 g marcipan. "Kogebog for fattigrøve" siger, at man kan spare penge ved at udskifte en del af marcipan med kogte kartofler. Det har jeg prøvet engang, det smager ikke nok af macipan men konsistensen var ok. MEN .....hvis man udbytter et element, så bør man måske ikke udbytte andre elementer. Hvad synes du?? Lad os nu sige: til en jordbærtærte - ting til 30 personer. Så vil kagen med marcipan og jordbær være lidt "pricy".
 25. I håbet om en varmesommer søger jeg opskrifter eller retter, som kan laves før tid og tåle at "stå" en smule tid i sommervarmen.