OsFire

Medlem
 • Content count

  240
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

OsFire last won the day on April 14 2012

OsFire had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

About OsFire

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  20.04.2012
 • Type vielse
  Strandvielse - kun os to og vores to børn
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Århus
 1. Det har jeg aldrig hørt om før!! Vi er på vej på apoteket i Skagen - ber til de har det!!
 2. Hjælp!! Jeg skal giftes IMORGEN, og så sidder jeg lige her og mærker en stikkende fornemmelse og ganske rigtigt, jeg har fået et forkølelsessår!! For helvede hulan.. Sådan et får jeg måske 1 gang hvert andet år, og så får jeg det lige nu!!! Hjælp! Kom med alle jeres bedste tricks til at få det hurtigt væk (eller alternativt; bedste tricks til at skjule det!)
 3. Hey tillykke - jeg så lige at det var ved at være nu :)

 4. Ja Ham, vi skal have taget billeder af. Han skal tage billeder af os på fredag til vores bryllup i Skagen (han er selv fra Aalborg), så kan jeg give en tilbagemelding derefter?
 5. Vi skal borgerlig vies på en strand i Skagen - bare os to og vores 2 små børn. Jeg forstår jer til fulde.. Det her er så meget vores drømmebryllup Vores er ikke hemmeligt, men vi vil stadig ikke have nogen med, som vidner. Vi har hyret en fotograf og han bliver det ene vidne. Det andet vidne, bliver en ansat på det feriested, vi skal bo på Det ville de gerne være med til (de ville gerne stille to til rådighed, men vores fotograf ville gerne være det andet vidne, så problem løst ). Jeg tror også, at din bedste chance er herinde. Hvis jeg boede lidt tættere på, ville jeg gerne komme
 6. Altså, hvis det var os, er det totalt no go. Men vi har også børn og ville ALDRIG udsætte dem for det. Min mand ryger og mange i både hans og min familie ryger. Men de ryger kun udenfor hos os, og ikke i nærheden af børnene. Så nej, her ville rygning indenfor i et forsamlingshus aldrig komme på tale. Både af hensyn til børn og andre ikke-rygere.
 7. Jeg har købt skørt derinde til 14,99 pund (+3,99 i porto), og det er super super fint
 8. Jeg har det på samme måde.. Vi skal giftes på fredag. Om 6 dage!! Det her sted er fyldt med skønne kvindfolk
 9. Der står på tuben hvor tit den må bruges Nej, der står, hvor ofte den skal/kan bruges for bedste resultat. Læser det ikke, som at den kun må bruges 2 gange om ugen
 10. Den levede klart op til mine forventninger Hvor ofte tror I man må bruge den? Kunne godt tænke mig at bruge den en del gange inden brylluppet om 8 (!!!!!!) dage!
 11. Ha' en vidunderlig dag, søde dig! Det bliver så kæmpe stort for jer. Jeg har helt sommerfugle i maven på jeres vegne. Må det bliver fantastisk og uforglemmeligt - jeg glæder mig til at høre alt og se dig som den smukke brud, du kommer til at være!!
 12. Til min datter på 8 mdr, har jeg købt smækbukser hos nordcraft.dk.. Lilla med svampe-detaljer. Min datter på 2,5 år skal have en hvid tylkjole på med lilla detaljer, en super lækker blød langærmet hvid t-shirt og ditto strømpebukser.. Hun elsker elsker elsker kjoler. Fik hun lov, gik hun rundt i det døgnet rundt, så det skulle hun selvfølgelig have lov til, når vi skal giftes Kan ikke lige ligge billede ind, da jeg er på fra Tlf. Men den er købt på eBay.
 13. Så er min kommet. Håber, jeg får tid til at prøve den idag Er meget spændt og forventningerne er sky høje :-D
 14. Her må han ikke se noget af det Vi tror ikke en disse på overtroen i det, men jeg synes, det er vanvittig fedt for første og eneste gang nogensinde, at han bliver overrasket på den måde, når jeg kommer gående
 15. Hvor er de smukke alle sammen! Jeg kan også rigtig godt lide detaljen med perlerne, og samtidig også nr. 4's luftighed .