muller

Medlem
  • Antal besvarelser

    191
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About muller

  • Status
    Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
  • Fødselsdag 01/29/1978

Kontakt

  • Hjemmeside
    http://

Profile Information

  • Vielses dato
    28. august 2004
  • Type vielse
    Kirke
  1. Hej Nille-pigen Hvor er det sjovt - jo, du kan tro at jeg kan huske dig, sagtens!! Vi havde jo - trods det at vi kun gik i skole sammen et kort stykke tid - nogle gode snakke og jeg kan saaagtens huske dig Hvor vildt at vi skal mødes herinde - og hvor vildt at du kunne huske mig Hvordan har du det? Hvad har du lavet siden og hvem er prinsen på den hvide hest?? Dengang kan jeg huske at din kæreste vist nok hed Christoffer - kan det ikke passe?? Glæder mig til at høre fra dig!! Louisa Hej søde Har skrevet en pm til dig, ellers ender det med at vi overskriver din planlægningstråd, med minder fra "gamle" dage... Pernille
  2. Hej Louisa Hvor ser det hele bare fantastisk ud, frieriet, ringen, kirken og sådan kunne jeg blive ved. Jeg ved ikke om du kan huske mig, men vi gik i 1.g på Slagelse Gymnasium...du kan prøve og se om du kan kende mig. Pernille
  3. Jeg skal snart ind og se den, med nogle veninder, manden gider ikke! -synes det er en pigefilm. Nu glæder jeg mig endnu mere!
  4. Nu har jeg indsendt min protest! Mit efternavn skal ikke tages af andre! Godt initiativ!
  5. Det virker som om du slet ikke er glad for at de kommer med til jeres bryllup, at du hellere ville være fri...hvorfor er de så inviteret? Jeg ville da være super glad, hvis nogle af vores gæster først havde aflyst pga en legal grund, men så godt kunne alligevel. Så jeg kan slet ikke forstå din harme, over at de gerne vil komme og fejre dig og din kommene til jeres bryllup.
  6. Hvor er de bare for nuttede!!!! Savner sådan at have hund, men må ikke i lejligheden...ØV! Hvor er I heldige, bare det var mig!!!
  7. badedyr/leg grill
  8. boyband/gele maling
  9. Jeg synes 1000-1500 kr er det mest rimelige, hun skal jo passe to børn både om dagen og natten.
  10. Jeg købte min brudekjole under 2 måneder før brylluppet, og det var min drømmekjole!!! -Så det kan godt lade sig gøre! :jupi:
  11. Hvis du har lyst til at have orange sko på, til dit bryllup, så go for it!!!!
  12. UUUUhm, hvor lyder den bare god. Den må jeg lave næste gang der er fødselsdag!
  13. Jeg skal have 1100 kr tilbage, det er altså skønt, selvom jeg kunne ha´håbet på noget mere!
  14. Der findes ikke ord til at beskrive din kommende svigermor :shoot: Hvis jeg var dig, ville jeg simpelthen have for meget stolthed til, at tage imod hendes smålige penge. Så hellere spare lidt på brylluppet, end at have mulighed for at skulle høre på svigerforældrenes offring! Det er bare for meget!!! til dig!
  15. Hej Maria Vi har det på samme måde som jer, det er bare min mand som er skruk, og mig som ikke er. Jo mere han presser på, jo mere trækker jeg mig tilbage. Så for et par mdr. siden sagde jeg til ham, at nu måtte han lade være at sige noget som helst om børn og babyer i 1 mdr, og det lod han så være med, hvilket har resulteret i at jeg er ved at blive lidt skruk!!! Så jeg tror bare du skal lade ham være lidt i fred for børnesnak! Håber at det vil lykkes!