Mamasan

Medlem
 • Content count

  889
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About Mamasan

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 07/17/1984

Profile Information

 • Vielses dato
  03.08.2013
 • Type vielse
  Botanisk Have
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

3,857 profile views
 1. Vi var vidst ca. 50 til festen og omkring 70 til reception. Vi valgte at åbne gaver efterfølgende, hvor vi sad herhjemme for os selv med et glas vin og nød det hele i fred. Vi havde ikke lyst til at bruge vores sparsomme tid på dagen, til at pakke gaver op, det er jo ikke pga. gaverne vi havde inviteret til fest.
 2. Tak! Var helt vild glade for dem, og jeg fik mange komplimenter Skoene er købt her og er dekoreret af hende her
 3. Tusind tak til jer alle sammen, med jeres lykønskninger. Både med Blyp og bryllup! Den lille lort tager livet af mig for tiden, så overskuddet har ikke været til at opdatere mere herinde.. Hej Lena, taaak! Det lyder spændende, hvad er det helt præcis?
 4. Uhhhh tillykke, hvor spændende TAAAAK! Dennis vil ikke have det bliver sagt endnu... MEN.. det er fandedme svært at holde sin kæft over for alle dem man kender, så I får den i stedet. Og så må dem jeg kender personligt herinde ikke sige det videre
 5. hvor er de bare fine
 6. ...som i: der er en spire i maven...?!? :loveshover: (eller er du bare en lurer, som mig?) Det kan godt se ud til at alt det på vores honeymoon gav bonus Men det er jo kun Dennis og jeg der ved det
 7. Og TUSIND MANGE GANGE TILLYKKE MED BRYLLUPPET BTW!
 8. Jeg overvejer (overvejede) en "love the dress" til vinter, når der er rigtig meget sne og så huskydyret med ud på slæden, men kommer nok ikke i kjolen til den tid..
 9. Ps. For de af jer der kan holde på en lille hemmelighed, er jeg nu medlem af Babyklar under samme navn
 10. MOH lagde lige nogle sting i kjolen. Blomsten blev kappet, og der blev syet lidt bling på istedet! Staretede med at have hel løst hår, men endte med at få sat nogle totter op..
 11. Uha den beretning er lidt svær at komme igang med. Ugen op til brylluppet: Mandag var vi inde ved festlokalet med vaser, pynt, kysseklokker og diverse ting til bordene, bordplan osv. og forklare hvordan det skulle sættes op. Tirsdag Bagte Dennis to portioner macarons som døde rimelig meget -ALLESAMMEN! Om aftenen faldt det mig ind at lave servietholdere (til klokken ret sent) onsdag Forsøgte med macarons igen, stadig ikke helt tilfreds, men nogle af dem kunne dog bruges, aner ikke om det var luftfugtigheden eller hvad, men det var SKIDE IRRITERENDE! torsdag Kagerne blev bagt, sandkage + chokoladekage, der blev lavet asti-lime mousse, jordbærmousse. Macarons blev samlet og pakket i dåser. Vi lavede et impulsivt menukort, som vi blev ret tilfredse med. fredag Kagerne blev samlet, og pyntet. Krise over der ikke var nok mousse blev afværget ved en hurtig impulsiv chokomousse. hehe. Bilen blev pakket med alt hvad vi skulle have til receptionen samt kagen der skulle afl. ved feststedet og så tog jeg til luksus wellness behandling med bodyscrub, massage og ansigtsbehandling Jeg var klar til at tage afsted mod Kbh en hel time før, hvilket bestemt ikke ligner mig, men så klar har jeg åbenbart været. Efter behandling tog jeg over til min MOH hvor jeg, min datter og min niece på 13 år skulle overnatte for at gøre os klar sammen. Det var såå hyggeligt, vi havde en fest! kl.24 slog det mig at vi havde glemt at lave navne til kysseklokkerne. MOH er heldigvis rap, og fandt karton og kuglepen frem og på ingen tid var bordkortene lavet. Hun var GULD værd! Vi kom i seng kl.0130. UPS! LØRDAG! Den STORE dag Vi står op kl.7 og begynder at gå i bad, samt spise morgenmad, min appetit var dog rimelig væk, så MOH løb rundt efter mig med et rundstykke med pålægschoko og forsøgte at få mig til at spise lidt ind imellem. kl.0820 har jeg fået sat alle tre pigers hår, og vi venter på at hår/make up-damen skal komme. Vi fester videre og drikker lidt mousserende vin, humøret var fantastisk! lidt i 9 kommer Martin (fotograf) og make up. Og jeg gøres klar. Martin hygger med en masse stemningsbilleder, blandt andet et tudebillede af MOH og jeg, da hun får et par diamant-øreringe som tak for hjælp og støtte. Vi havde masser af tid til at hygge, danse og jeg fik billeder af de to yngste iført min kjole.. Stopper for nu, da lilleprutten er syg, og skal have sin MOAR!
 12. YAY! Har idag fået billeder fra fotografen.. Næsten 600 stk. og de er allesammen bare SÅÅÅÅ gode! I løbet af de næste par dage skal jeg nok smide nogle billeder op med en beretning. I kan lige få sneak peak
 13. Hej venner.. Tillader mig lige at dele denne statusopdatering fra FB. Der er fundet et kamera med billeder fra et bryllups den 31. maj. https://www.facebook.com/benteoerum/posts/10200880672953977
 14. Da vielse og reception og lokationsbilleder var færdige i Botanisk have, stillede vi os ud på Øster Farimagsgade og prajede en taxa (i regnvejr), mens vi drak mousserende vin, det var såå hyggeligt vi skulle fra Botanisk have til hotel, og videre derfra en time efter, vi gad ikke "spilde" penge på en fin bil der skulle hente os for så kort en afstand.
 15. Ja, sikke en pause jeg har holdt. Med nyt hus og det sidste bryllupsplanlægning (og al den tid der gik med H2B på sofaen) har jeg simpelthen ikke haft tid/overskud til at være herinde. MEN HOLD NU OP HVOR VAR DET FEDT AT BLIVE GIFT!!! GLÆD JER!!! Vi havde den bedste dag ever.. Vejret var helt perfekt (mååske lige varmt nok), gæsterne var glade og brudeparret var ekstatiske!! TUSIND TAK FOR JERES LYKØNSKNINGER! Det er virkelig skønt lige at kigge herinde, og se man ikke jar været glemt selvom man har været væk så længe. Hvis der er interesse for det vil jeg gerne skrive en lille beretning med nogle billeder herinde. - vi venter dog stadig på fotografens billeder... YEAH jeg hepper i hvert fald på en beretning med billeder Hahaha vidste jeg kunne regne med dig ;)