camillaoghanserik

Medlem
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About camillaoghanserik

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 07/31/1989

Profile Information

 • Vielses dato
  14.06.2014
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde

Recent Profile Visitors

869 profile views
 1. hjælp. til juni har jeg og min mand været gift i 2 år og nu skal vi flytte om 2 måneder, så alt skal pakkes ned også min brudekjole og mine brudesko, MEN nu tænker jeg kan man kun bruge sine brudesko kun den ene gang? som var til vores bryllup? eller kan man bruge dem til en sort kjole eller nået??? De hvide med lidt sten foranden, men meget enkel?
 2. Nej jeg er heller ik jomfru.
 3. Vi blev første ringforlovet i 2010, hvor vi købt nogen ringe sammen både til mig og ham. Da han så friede sidste år bestemt vi begge to at bruge sammen ringe. Nu hvor vi så skal giftes næste weekend har vi så fået håndlavet vielsesringe.
 4. Jeg kaster ikke min, jeg vil heller gemme min
 5. Jamen tror os jeg venter og giv ham gaven, om morgen efter bryllup, os få at se ham blive overraske, da det er en fly billet.
 6. Jeg skal få lavet: Rette bryn Klip og farve hår, som fik gjort i går. Sættes hår Manicure, på tirsdag. Makeup, få min søster til på dagen. Fjern hår på ben og under arm. Også tænker jeg på måske selv lig en ansigtmaske, få dage inden jeg skal giftes næste weekend.
 7. Hjælp! Står og skal giftes her den 14 juni. Og nu står jeg og ved ikke hvornår man skal give morgengave, mine svigerforældre siger det er på bryllupsdagen, andre siger dagen efter? Hvornår gav i jeres morgengave? Eller hvornår vil i give jeres kommende mand den? Knus fra den nervøs bryllup brude.
 8. I mine øre lyder det til i er godt med 😊 om talen, har jeg helt på sammen måde, da jeg aldrig har været den stor taler, men har lovet mig selv at gøre det. Jeg er ikke kommet igang med min tale i nu, og skal giftes her den 14 juni
 9. Jeg er 24 og h2b er 30 år, ingen børn men har prøvet et år.
 10. Min svigermor laver min, som er hvid og lyseblå, har desvære ik billede af det i nu
 11. Jeg prøve første gang og købt min kjole 4 måned inden bryllup skal giftes her den 14 juni
 12. Jeg tager min kommende mand efter navn Andersen. Isted få mit, hansen
 13. Jeg og min søster, prøver at finde hendes brudepige kjole i hm i Kolding stor center
 14. Det er lidt begge del. Men måske lidt at de har sagt det, da jeg synes det har ødelagt overraskelse få os? Bare fordi de ik kommer.
 15. Hjælp hvad gør man? Min kommende mand var oppe hos sine forældre i dag få at hjælp med nået, der oppe spurgt han om de havde hørt nået om vores polterabend ( få sjov) og det havde de og de ville ikke med heller ikke hans søster og vores go venner, da de synes det var dyrt, også fortalt de os hvornår det var og hvor. Så kom min forlovede så hjem og fortalt det til mig, hvor jeg selvfølge blev pisse sur, da synes det er forkert at sig det. Men hvad gør jeg/ vi nu, skal vi sige det til dem der holder polterabend eller skal jeg sig nået til hans forældre. Vi skal giftes om 3 måned, så synes det trist at blive sur på hans forældre, men hvad ville i gøre?