MetteStampe

Medlem
 • Content count

  185
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MetteStampe

 • Rank
  Jeg er nu seriøst afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  10.08.2013

Recent Profile Visitors

670 profile views
 1. Tak Brudepigekjolerne er fra Pomp de Lux.
 2. Tak - Ja det var den bedste fest vi kunne ønske os:-)
 3. Dagen derpå Dagen efter stod vi op omkring kl. 07.00 og begyndte at gøre klar til morgenmad (den der havde lyst kunne komme til morgenmad samme sted som vi havde holdt festen) Derfor skulle de værste flaske mv. fjernes og lidt frisk luft ind i lokalet:-) Vi havde heldigvis mange til at hjælpe os med oprydningen så vi kom derfra omkring middag. Resten af dagen stod på afslapning, hygge og opladning til at skulle på sommerferie dagen efter:-) Da vi kom hjem var der lavet fin æresport til os:-)
 4. De sidste billeder fra festen... Håber I har nydt at læse min beretning - selvom der var mange billeder til sidste (også med mange fulde gæster...:-)
 5. Stemningsbilleder fra resten af festen:-)
 6. Flere sange fra min skønne mand:-) Han stod for dele af underholdningen sammen med juke-boksen når bandet holdt pause:-)
 7. Flere billeder fra dansegulvet:-)
 8. Skoene røg af lige efter brudevalsen.... Jeg er ikke så god til høje hæle så det var faktisk imponerende jeg havde dem på SÅ længe:-)
 9. Festen - Dans & musik Kl. 23.50 spillede vores musik op til brudevals. Vi havde booket et lokalt band, MAJS som spiller alt muligt musik - både nyt og gammelt. Det var en stor post i vores budget, men en vigtig post for os begge to, da vi bare ville være sikker på rammerne var optimale for den fedeste fest:-) Vi havde lejet en juke-boks som spillede under maden (man kunne få dem til at lave en playliste med dinnermusik til det tidsrum man ønskede, så det var bare at trykke på play) - Juke-boksen blev også brugt i bandets pausen, så festen ikke døde helt. Bandet var booket til at spille til kl. 02.30, men de var søde (og jeg tror de hyggede sig - forsangeren er en Steffen har spillet fodbold med, sagde at det var meget sjældent de var ude at spille hvor der var nogle der dansede til alle deres sange - det gjorde de her ) Festen fortsatte med juke-boksen da bandet var taget hjem - Vi gik i seng kl. 05.30 - glade og tilfredse med den skønneste dag længe
 10. Et par mere fra brudevalsen...
 11. Brudevals Det var først i bilen på vej til feststedet, at vi kom i tanke om at vi ikke havde øvet brudevalsen... Vi blev enige om at det måtte gå som det gik... Og det gik super fint:-)
 12. Stemningsbilleder fra bordene senere på aftenen:-)