Luckyme

Medlem
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Luckyme

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  24.05.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg har brugt denne hjemmeside meget : http://www.aliexpress.com/ - mange af dem sender gratis til danmark. Alt fra papirsugerør til blonder. Man skal bare bruge de rigtige søgeord.
 2. Orv ja, det havde jeg ikke tænkt på. Det ser også ret fint ud. Og prisen ser meget tiltalende ud! Hvor får I mad fra så? Vi sørger selv for maden. Nogle venner af familien står for det, så vi kommer til at spare en del penge Det er også det vi kan lide ved stedet - at vi ikke er bundet til et bestemt cateringfirma og at vi må gøre hvad vi har lyst til. Det er meget populært sted, så hvis man er interesseret i at leje et lokale skal man være hurtige. Hele 2014 var booket allerede sep. sidste år. Vi tog den sidste ledig dato
 3. tak for tippet! men ærgerligt at jeg lige har købt gennem nettet.
 4. Vi har lejet knivholt hovedgaard's østre lade i Frederikshavn. Det er den mindste lade de har og den er på 1000 m2, men den kan deles op i to. Billigt at leje og flotte natur omgivelser. Kan varmt anbefale stedet!
 5. Hej jeg er meget interesseret i en saks. Har du flere?
 6. Hov jeg fandt ud af det - Tusind tak Skal nok smide en masse billeder op
 7. Jeg kan netop ikke finde tråden "Salg" :/ Det er nok mig der er blind... men har ledt og ledt
 8. Hej piger, Kan simpel ikke finde rundt her :/ Vil gerne sælge min nye brudekjole, da den er for stor. Jeg vil nemlig prøve at anskaffe mig en str. mindre. Hvor og hvordan opretter jeg en slags annonce?? På forhånd tak!!
 9. Hvor er det godt gået!! Bliv ved med det gode arbejde! Bare at holde vægten er ikke nem, og især ikke når man er gravid! Held og lykke med det videre forløb!
 10. Hej Susanne, må jeg spørge hvor du har købt det henne? har du evt. en hjemmeside??
 11. Sådan fungerer det faktisk også hos os: hver vores lønkonti, fælles konto med to dankort (Vi overfører hver måned et fast beløb til, hvor alle vores fælles regninger og udgifter bliver trukket) og en fælles opsparingskonto, hvor vi hver måned overfører et fast beløb. Nogle måneder bruger vi mere end hvad der er på fælles kontoen, men så overfører vi bare mere i de måneder. Andre måneder bruger vi mindre, så er der bare mere til næste måned Det der er tilbage på vores egne lønkonto kan vi frit bruge, og det er som regel gaver til hinanden eller forkælelse for en selv eller hinanden. Det fungerer super for os.
 12. TAK Mamasan! Håber bare også at den er lige så smuk når jeg får den på!
 13. Jeg har givet 6300 kr for min. Jeg har købt den fra USA, så har ikke modtaget den endnu!