Grillmama

Medlem
 • Content count

  237
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Grillmama last won the day on September 1 2013

Grillmama had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Grillmama

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Ja, vi afleverede vores vaser og så lavede hun alle dekorationerne i vasen direkte. Så dagen inden ind der hentede vi allevaserne med blomster dekorationerne direkte i.
 2. Jeg har været i samme situation. Mine forældre blev skilt for over 10 år siden, og min (sted) far har været der for mig hele vejen. Han er min støtte, og jeg kunne ikke ønske en bedre (sted) far end ham. I mine øjne er han min far. I de 10 år er jeg blevet færdig på HF, begge mine søstre er blevet gift. Jeg har fået 2 dejlige niecer, og selv blevet færdig uddannet som sygeplejerske. Og min egen far har ikke oplevet noget af det fordi min mor og (sted) far har været der. Jeg blev færdig uddannet som sygeplejerske i Januar, og da jeg spurgte om min far ville komme og fejre mig, sagde han først ja, men da han hørte at min mor og stedfar også ville komme, sagde han nej. Den dag jeg færdig, valgte jeg at spørge min (sted) far om han ikke ville følge mig op. For i det øjeblik, var han mere min far end min egen far. Derudover fik jeg aldrig tilbage melding fra min egen far om han ville komme til hans egen datters bryllup. Jeg fik dog en mail på min bryllupsdag... Men jeg må indrømme, at det er den bedste beslutning jeg har truffet. Jeg vil IKKE på noget tidspunkt fortryde at det er min (sted) far som fulgte mig. Det var så stor en ære for mig og ham at vi kunne dele det øjeblik sammen. For, for mig der er min sted far min far. Så mit råd er: Du skal gøre det som er rigtig for dig, lige meget hvor vred, sur eller skuffet folk bliver. Det er din dag, og hvis du føler det er det helt rigtige at det er din stedfar som følger dig op, Så er det dit valg.
 3. Vi havde 3 lag, hvor den øverste skulle i fryseren. Derudover havde vi kage med hjem som ikke blev spist, og vi var 42 mennesker
 4. Jeg regner med at vil have 10,- per lagen da de jo er brugt en gang.
 5. Jeg bor i silkeborg, min mand arbejder i Århus jeg selv arbejder i Kjellerup. Og ja tænker også det bliver dyrt :-)
 6. Ja jeg ved ikke hvad jeg skal bruge dem til. Der var 5 som gik tabt pga. pletter så har 29 som ingen ting fejler. Og vil gerne sælge ud af dem.
 7. Min mor havde min taske, men jeg fik ikke brug for den.
 8. Vi brugte dem til vores bryllup. Vi lagde dem dobbelt og så kunne man ikke se igennem dem. Så nu har 34 lagner i overskud
 9. Vi havde 3 til at hjælpe. Den ene kom sammen med kokken ca. 13.00 og gik omkring kl. 01.00 og fik 1500,- De 2 andre kom ca. 16.30 og blev der indtil kl ca. 02.00 og fik 1000,- hver.
 10. Dette er vores invitationer, bordkort samt menu kort. Jeg lavede dem alle sammen i sammestil, og elsker stadig hvordan det hele endte :-)
 11. Vi holdte vores bryllup i Linå forsamlingshus. Det kostede 3500,- at leje fra torsdag kl. 17.00 til Søndag kl. 14.00 Derudover havde vi en kok som lavede den mest fantastiske mad på stedet til 350,- per person, og 3 serveringspiger til 3500,- i alt. Vores samlede pris per kuvert endte ud i at være 516.66,- for 42 gæster. Det var rigtig dejligt både fordi man kunne være ind og ude hele aftenen. Og det eneste vi skulle gøre var at sætte stole og borde på plads søndag samt feje gulvene.
 12. Jeg fik lavede boudoir billeder til min mand. Han er stor foto fan og elsker at tage billeder. Men overvejede at give ham en oplevelse, hvor han kunne lave sin egen whisky. Hans familie kommer oprindeligt fra skotland, så det havde været en perfekt gave. Hvis ikke jeg havde fået taget de billeder.
 13. Jeg havde en stropløs BH på, hvide mormor trusser på og havde været i bad og glattet mit hår. (Har tykt kruset hår) Derudover havde jeg gjort noget ekstra ud af mig den dag. Jeg skulle også bare kigge, men endte med at købe min drømme kjole. Vi havde ikke et ordentligt kamera med, så det blev med mobilen, og min mor og svigermor skiftes til at græde, så mine billeder var ikke særlige gode. Så et godt kamera, og en som ikke lige tuder så nemt, er en god ide
 14. Jeg har det helt klart ligesom dig. Vores dag var helt perfekt, og vi kunne ikke have ønsket os noget andet eller bedre. Jeg elsker at kigge på billederne fra dagen, og har da også lavet en mappe med de bedste billeder i en ny mappe. (Ja jeg er lidt skør. Det tog næsten 7 timer at lave, men hvor er jeg glad for den) I går blev takkekortene lavet og så venter vi bare på de kommer. Min elskede kjole skal jeg have bestilt en PH-neutral kasse til så den kan holde sig flot i lang tid. Alt i Alt en dag jeg ville gøre om hvornår det skulle være.