MLauritsen

Medlem
  • Antal besvarelser

    62
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af MLauritsen

  1. Min PA indeholdte Mysteriet på glyptoteket... det var altså MEGA fedt!!
  2. Du tager sorgerne på forskud - Bekymrer dig om noget andet, som er vigtigere... Self tager forældrene hensyn, og har i selv sagt at de måtte tage dem med, for at være sikre på de kom, er det også lidt tarveligt at gi udtryk for at de skal være udenfor festlokalet. Hvis der er larm går de vel med barnet. Det skaber en dårlig stemning, og du kommer til at ligne en negativ bridezilla Jeg sagde at alle børn var velkommen til reception, som var et par timer ude ved slotspavillonen, og derefter skulle de passes - Alle under 13-14år . Dog hvis der havde været spædbørn måtte de godt komme med - op til forældrene. Det fungerede. Bekymrer dig om noget andet er mit råd.
  3. er ENIG i hvad alle de andre siger - det er dit bryllup - Fotografen burde få tingene til at fungere - og et indslag i brylluppet er også noget der kan være svært at arrangere hvis man ikke har budgettet. Jeg fik barndomsvenindens musical kor (30-40 mennesker ) til at komme og synge. Det var aftalt flere måneder i forvejen. Dit bryllup - Mega stress at du skal lave alt muligt der ikke er planlagt
  4. Vi serverede mini-smørrebrød. Nemt at forberede selv - eller få andre til... og lækkert... Hvis de ikke skal ha kage til reception, ville jeg nok servere petit-four, frugt Men self noget salt - folk har siddet længe i en kirke og skal ha et eller andet...
  5. Jeg holdte både reception og festmiddag samme sted. Jeg gjorde det klart i indbydelsen. Eks Kirke 13.00 - Reception 15.00-17.00 Kl 17.00 gik vi. og alle der var til reception var der ikke længere tid. :-)
  6. Du har så evigt ret, men du må kunne nikke genkendende til at det er lidt skræmmende at vide at der bliver lagt planer om en bag ens ryg ;) Her kæmper jeg også med at blande mig udenom. Jeg har kun sagt at de skal respektere at hvis manden og jeg bliver poltret samme dag, så er det mine forældre der skal passe - og især min ældste dreng kan ikke klare at der kommer 20 mennesker og henter hans mor og far uden at han ved hvad der sker og vænner sit til tanken. Han er så også kun 4 år og en sensitiv dreng. Vores 2-årige datter er mere robust, hun kan klare det meste uden forberedelse. Så det har veninderne lovet at tage hensyn til. Derudover går jeg også med de der tanker "bare jeg ikke bliver latterliggjort". Selvom jeg ved mine veninder vil mig det bedste. Jeg ved de aldrig ville sætte mig til at sælge kys, eller klæde mig ud eller lade mig klatre 30 meter op og rappelle ned el.lign. Men derudover kan jeg godt gå og frygte det lidt, det er jo meget sjældent at man ikke ved hvad folk planlægger for en?! Og det er så ærgerligt at skulle ødelægge stemningen ved at sige fra. Her har jeg været lidt ked af det i en periode fordi jeg ved at mine veninder direkte har været uvenner over planlægningen, min barndomsveninde har sat sig selv i spidsen af den her planlægning. Mens min mest nære veninde (som er den der Kender mig bedst) som kun har mødt den anden en gang har modsat sig noget af det de har talt om, så har der været diskussioner som vidst blev ret personlige..... Og Jeg hAr fået noget at vide uden at få noget at vide, så det har været vildt frusterende. Nu er der ro på hønsegården og jeg ved stadig lige så lidt som før - bortset fra at jeg VED der er en planlægning igang.... Så nu tæller jeg så småt weekender, for både manden og jeg fylder 30 i løbet af de næste mdr, og jeg arbejder hver 2.-3. Weekend, så der er faktisk ikke mange friweekender tilbage?? Glæder mig over at de gider arrangere noget og håber vi får en hyggeligt dag..... Frygt ej - De skal nok korrigere med alle andre og som du selv siger ved du godt at de ikke vil dig noget ondt Det er uvidsheden man frygter - og åh nej, skal jeg nu sige nej tak til noget de har arrangeret - de kender dig og lytter. Var selv ude i at veninden og søsteren blev uvenner - og at mine søskende afslørede alt det mine veninder havde planlagt (selvom de selv havde godkendt det). Og jeg måtte sidde med min svigerinde som reddede trådende ud med alle - og derfor er det også vigtigt du fortæller at du intet vil vide, for så bliver du blandet ind i det, og i deres uvenskab - de skal kunne løse det uden du skal vide noget. Du skal bare tage det som det kommer. man bekymrer alt som B2B :-)
  7. Arh.. så ikke de havde " DEALS" :-) Man skal self følge sit hjerte.
  8. Hvordan kan det nogensinde blive 2200 for 60 mennesker?! Hvis man tager den der hedder Sølv til 45 bliver det mere. Logokagerne er jo fordi de ikke er stakkede eller kræver særligt? Og 2200 er vel ok for noget, hvis det bare er noget der skal være der - og hvis det ikke er noget af det der har størst betydning. Igen var det vigtigt for mig det var mere end lækkert. Kage kun hurtigt blive ligegyldigt hvis det ikke er lavet ordenligt. Ville hellere betale ekstra på den post, men jeg er også mere kræsen på det område - og så sparrede jeg andre steder.
  9. Hov skal lige nævnes at de 4 lag ca dækker 70 mennesker til en reception.
  10. Ærligt syntes jeg det virker dyrt i forhold til hvad i får. i forbindelse med mit bryllup prøvede jeg ret mange. Jeg er ret kræsen, da jeg selv arbejder med mad og desserter til daglig. Jeg prøvede fra courture cakes, Markus grigo, Strangas, Sweet Valentine og La Glace. Alle disse er gode, og jeg endte med La Glace, pga at de lytter meget, og det at bestille kagen og prøvesmagningen hos dem er en drøm - selve konsultationen er virkelig rar! Hvis man vælger en kage i 4 lag, er den faktisk ikke så dyr (4500-5000) i forhold til de andre navne jeg har nævnt - og der er ikke grænser for pynt/udseende eller smagen til samme pris. (jo måske, hvis man vil have en overdrevet kage , der kræve rmeget mere end det sædvanlige) Hvis jeg skulle anbefale noget budgetvenligt, ville jeg HELT KLART anbefale at snakke med Lagkagehuset - det er kvalitet til rimelige penge. Jeg er ikke fondant fan - enig i at nogen er gode til at lave flotte ting med det, men mange kan ikke lide smagen.
  11. Tag hende med <3 Som andre siger fylder hun nok ikke så meget i større selskab - Og så kender de andre hende allerede og kan relatere til selve bryllupsfesten. Det syntes jeg var rigtig fint ved mit bryllup, at alle pigerne kunne grine over polterabend og oplevelserne
  12. Udover det syntes jeg det er noget PJAT at kræve det skal være inde for et tidsrum - Skulle man så sidde derhjemme og vente på folk kommer? HUSK jeres veninder, søskende mv. også har hjerner - og nok godt kan finde ud af at planlægge noget med chefen, kollegaerne mv. I får en helt forkert følelse hvis i skal KONTROLLERE det. Nyd det - Den ENE gang det sker. Giv slip !
  13. Jeg har haft min polterabend - Som var fantastisk - fordi jeg blev enig med mig selv om, at blande sig helt uden om. Hvis de elsker dig og kender dig , bliver du ikke latterliggjort - og kan sige fra. Men at "styre" sin polterabend - Så er det ikke en polterabend længere - IDEEN ER AT BLIVE OVERRASKET - og netop ikke skulle bestemme, og fejre din sidste frihed med tøsserne.... Ikke kontrollere slagets gang GIV SLIP - Jeg siger det fordi jeg havde det på samme måde - plus en masse bekymringer. GIV SLIP og STOL PÅ DEM Så bliver det fantastisk.... Nå ja, Og lad være med at forvent noget. ellers bliver du skuffet....
  14. Det er skønt! Jeg gjorde det gerne igen... NYD DET! før du ved det, er det ovre!! <3
  15. ØV! Alle piger fortjener deres drømmebryllup. Jeg planlagde og sparede op til vores i et år - Og valgte at sige at det kun var denne ene gang, så man ikke holdte helt tilbage med ens ønsker. Jeg lovede min mand at jeg ville skrue mine forventninger ned, og at hvis der var noget på selve dagen der ikke gik efter "drejebogen" , Skulle vi bare nyde dagen, grine af det... Og jeg var helt igennem tilfreds - Fortryder dog lidt at jeg ikke fik de billeder jeg gerne ville have, Men dagen var fantastisk - Fordi jeg hele tiden havde været ærlig omkring hvad jeg ville og til sidst sat mine forventninger og detaljefiksering til side. Jeg er ked af det på dine vegne - Men du nævner min kjole, min fest.. og lidt skuffet at det blev på rådhuset - Ingen kan tvinge dig? Havde min mand sat rådhuset som et krav, var vi ikke blevet gift. Du skulle ha afstemt dine ønsker - Nu kender jeg jer ikke, men det lyder bare som om det slet ikke var i din ånd.....
  16. Åh.. Jeg er en af dem der fik min polterabend fulstændig smadret (skal nævne at den blev reddet igen) Mine søstre og veninder ville alle bestemme og kunne ikke sammen - det endte i kæmpe skænderi , og alt hvad der var arrangeret blev afsløret - Det var så grælt at jeg overvejede at aflyse og holde bryllup med min mand alene. (der var inviteret 100) Heldigvis blev det reddet af min svigerinde , der virkelig er god til at løse konflikter. Jeg havde givet min veninde liste og ligesom sagt at det kunne hun styre - uden at ville blande mig ind i det. Mit største råd er at blande dig HELT uden om - og så må de finde ud af det - og så må du tage det som det kommer.
  17. Jeg bryder mig heller ikke om det. Jeg har erfaring med begge dele pga mit arbejde. Og vil ALDRIG anbefale pulver/købe mousse... det bliver aldrig det samme. Og vil ikke ramme nogle andre i indlægget - men hjemmelavet mousse smager altid bedre en det syntetiske... basta. Men hvis man er ret ny i det, og har bedre erfaring med det end at røre en mousse, skal man da ha lov til det :-)
  18. Jeg er ked af at jeg valgte en ven til opgaven! Jeg er så ked af de billeder jeg fik taget - Og jeg får aldrig det ØJEBLIK igen ( Det er ikke hans skyld - Jeg skulle bare ha vendt den herinde. ) Jeg ville til hver en tid hyre en prof - især hvis du har tidligere erfaring.
  19. Jeg er enig med Nicoline. Ikke længere , da fedtet bliver harsk. Så en 2 uger før ville jeg også gøre det. :-)
  20. Jeg syntes i skal gøre det til reception ! Jeg syntes at kagen har sin egen tradition - og man siger at jo flere der deler bryllupskagen, jo mere lykke får i. Også lyset er bedre til at få gode billeder af øjeblikket... Det går lidt tabt, når man står der og er mæt, fyldt og lidt halvfuld. Og udover det bliver den også spist der. Men hvis i serverer mad til receptionen også, bliver aften gæsterne probbet.
  21. Sådan blev min <3 <3 den havde denne smag - http://laglace.dk/sortiment/lagkager/lucky-you
  22. JEG gik omvendt på toilettet da jeg blev gift ;) og det virker ret godt ;)
  23. Jeg blev som så mange andre gift den 7-9-13 Og jeg er ikke den der holder følelsesmæssig tale - det kan jeg ikke uden at tude hele vejen igennem. Så jeg overraskede min mand med dette kor http://www.youtube.com/watch?v=K3ERvGHfjws Da han elsker Les miserables. En alternativ måde at give sin kærligheds erklæring på
  24. PERFEKT IDÉ med cellofan og ellers pakker gavekordinator op - Gæster bliver mere sure over deres gave ikke bliver pakket op - frem for at andre gør det! Jeg havde 100 til reception - og 40 om aftenen . OG folk var så glade over at svigermor og svigerinde havde klaret det og man kunne kigge på gaverne. vi gik kort over og kiggede efter receptionen. Vi lavede takkekort personligt til hver enkel gæst og par.
  25. Hvor mange skal spise den? Jeg vil altid anbefale La Glace. De lytter til alt. og er ikke mere pebret end Strangas og Markus Grigo. og du kan selv vælge at gå all in på pynt hos dem uden merpris, hvor at de 2 andre skal ha ekstra. Men hvor ligger jeres budget? Jeg ville ikke vælge de der "fondant konditorer" Det smager syntetisk, og tit forbinder jeg det med købecreme.