Ellen-M

Medlem
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Ellen-M

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  01.06.2013

Recent Profile Visitors

500 profile views
 1. Kan ikke lige finde den vil fu linke? Jeg vil vildt gerne farve min, desværre er den polyester, og har indtil videre ikke kunne finde noget der kan kage imod, men måske hvis det er noget det kan males på?
 2. Hej jeg holdt bryllup i lundeborg. Der er et forsamlingshus der hedder aktivhuset. Jeg ved det er lidt langt fra Aarslev men smukkere omgivelser findes bare ikke. Havn og strand lige ved siden af, og der er mulighed for overnatning til gæsterne påcamping ellet hotel. Ser er plads til 70 gæster og koster 2000 kr.
 3. Brudekjolen sælges nu efter brylluppet til 3000 kr. Har kostet 9000 fra ny:-)Sender gerne billeder, det er en atelier diagonal fra bride fashion str. 42, købt i januar
 4. Brudekjolen sælges nu efter brylluppet til 3000 kr. Har kostet 9000 fra ny:-)
 5. Vi havde 4 sange og et indslag, det synes jeg selv blev for meget men det var mest fordi jeg bare var så glad og spændt at jeg bare gerne ville ud og snakke med alle gæstene:-)
 6. Vi holdt det samme sted, folk ved jo godt at de ikke er inviteret til festen, så det er ikke noget problem. Vi stillede et telt op udenfor forsamlingshuset og holdt receptionen der.
 7. Hej jeg tænker også mad er i underkanten, har du beregnet serveringspersonale med? Selvom det er buffet skal der vel være nogen til at stille frem og vaske op? Jeg har lige holdt bryllup for 68 personer. Her var regningen på ca. 3000 kr for tapas til receptionen og 13000 for hovedret og personale hele dagen. Desserten var gratis da det var en gave. Drikkevare købte vi i tyskland, øl vin sodavand spiritus bobler til velkomst og baileys islt for 6500 kr.
 8. Gør det selv bryllup er billigere men man skal være klar på vbor hårdt det er og have gode venner og familie til at hjælpe, vi sparede på location forsamlingshuse er billige, lavede selv maden til receptionen, tapas som kan købes og laves dagen før, købte drikkevare i tyskland, og valgte anlæg trem for band hvilket fungerede perfekt.
 9. Hej, vi har valgt at ændre navne i forbindelse med brylluppet, vi har indsendt navneændring på bryllupsdagen, men efter brylluppet er der så andre indstandser man skal meddele det til?
 10. Hej er der nogen som har erfaringer med en god og billig skrædder i Århus?
 11. Tak det må du meget gerne:-)
 12. Min kommende mand skal have 2 forlovere plus sin far ved alteret, det var ikke noget problem med præsten, så jeg synes bare du skal gøre hvad du finder rigtigt:-)
 13. Hej jeg fik også lavet invitationer hos vistaprint og var godt tilfreds, deres navn står ikke på det du får lavet. Men jeg blev dog overrasket over leveringsomkostningerne. For den billigste levering var 100 kr. Det tog 14 dage. Set i lyset af at vores invitstioner kostede 250 var det en ret stor andel af prisen. Det er selvfølgelig stadig billigt, men man føler sig noget taget ved næsen når man først får oplyst en pris og derefter skal betale noget mere.
 14. Wow super flotte billeder, men jeg kan nu også godt lide den minimalistiske stil, tror dog jeg gerne vil have lidt flere farver. Men tak for budene:-)
 15. Hej jeg ville høre om der var nogle som havde gode forslag til bordpynt. Da stolene er kongeblå og jeg synes det er for dyrt med stolebetræk har jeg overvejet kongeblåt tema, men er også lidt bange for det kommer til at ligne en konfirmation. Er der nohet som har forslag til blomster, pynt og farver på servietter mv?