kristinaR

Medlem
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kristinaR

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 04/14/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  02.02.2013
 • Type vielse
  Kirkelig
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Struer
 1. Ej hvor vildt! Det kunne være mig der havde skrevet det! Jeg var dog ikke forlovet med min x-kæreste men jeg troede også ham og jeg skulle giftes! Vi har været barndomskærester og gået i skole sammen i mange år, og så fandt vi igen sammen som voksne, men han døde desværre.. Men har samme tanker som dig, helt nøjagtig! Jeg ved ikke om han skal have min buket, eller om det skal være min afdøde datter (hun døde for 9 år siden) ... Av, for pokker.. Jeg tror at jeg, i din situation, vil lægge den hos min datter, fordi hun i hvert fald gerne skulle have været hos mig den dag. Men jeg er meget ked af dit tab Det har du nok ret i, men jeg er bare splittet. også af flere grunde, fordi jeg vil jo ikke "bare" lade buketten "gå til spilde" den vil jo visne og dø når den bliver lagt på en grav. Har også overvejet at få den rammet ind, men ved sgu ikke rigtig ... Jeg ville også først have den rammet ind, men jeg ved egentlig ikke om jeg ville blive træt af at se på at den bare hang der.. Jeg synes ikke, buketten går til spilde, for jeg giver den og en masse kærlighed videre til en person jeg ville ønske var sammen med mig den dag..
 2. Ej hvor vildt! Det kunne være mig der havde skrevet det! Jeg var dog ikke forlovet med min x-kæreste men jeg troede også ham og jeg skulle giftes! Vi har været barndomskærester og gået i skole sammen i mange år, og så fandt vi igen sammen som voksne, men han døde desværre.. Men har samme tanker som dig, helt nøjagtig! Jeg ved ikke om han skal have min buket, eller om det skal være min afdøde datter (hun døde for 9 år siden) ... Av, for pokker.. Jeg tror at jeg, i din situation, vil lægge den hos min datter, fordi hun i hvert fald gerne skulle have været hos mig den dag. Men jeg er meget ked af dit tab
 3. jeg er lidt i en knibe.. Jeg vil gerne gemme en enkelt blomst, og få den forsølvet.. Men resten af buketten vil jeg gerne lægge på min bedste vens grav. Jeg er dog lidt nervøs for at foreslå det for min h2b, da min afdøde bedste ven også er min x-forlovede. Og hvordan den afdødes familie vil have det med det, da de jo regnede med at det var ham og jeg der skulle giftes. Så det går jeg og ruger over..
 4. Jeg havde lidt samme problem, til det slog mig: det er sgu min dag! Og så forventer jeg at de for en gangs skyld opfører sig voksent. Mit valg blev: begge to. På hver sin side. Så føler ingen sig overset, og de er begge med til at have en afgørende betydning for mig. Vi må vel godt selv dreje traditionerne selv;)
 5. Jeg har en rigtig god veninde, som gjorde lidt på samme måde. Hun havde den tætte familie med til vielsen, hvorefter familie og nære venner var med ude at spise. Derefter rykkede de hen i festlokaler de kunne leje gennem boligforeningen, og her var der fest og glade dage. Familien havde fået at vide at de var velkomne her, og at der nok ville være mange unge mennesker og gang i den. Og det fungere rigtig godt:D Nu er I jo heldige med at I holder det i en sommermåned, og derfor har I jo mulighed for at leje en pavillon, og dem kan man få med virkelig meget plads. Men det med at skifte location virker rigtig godt - det er ligesom at holde en ny fest, hvor de "gamle" gæster er velkomne, hvis de vil..
 6. Hvilken papirstørrelse har i brugt? Almindelig A4?
 7. Mega flot:D Hvordan fik i båndet sat fast på glasset?
 8. Det er en virkelig flot tekst - er det noget du har tilkøbt til words?
 9. Måtte lige sammenligne køkkenrull røret med mine servietringe. Og de har samme diameter. Så umiddelbart kan du sagtens anvende køkkenrullen og det må man jo sige er en billig løsning Haps!
 10. Det lyder faktisk også virkelig smart. Tak for ideen, jeg vender den lige med min h2b:D
 11. Det var faktisk helt smart, det der. Hvor mange mennesker har I med? Jamen hvordan fortalte i gæsterne det? Og hvordan stod Jeres borde?
 12. Det var faktisk helt smart, det der. Hvor mange mennesker har I med?
 13. Hvordan sørger I så for at I kommer til at sidde ved siden af hinanden, dig og din h2b?
 14. Hvor er de flotte - de er garanteret også gode som pynt i centerpieses:)
 15. Skide god idé:D Det er heller ikke så almindeligt;)