BachL

Medlem
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BachL

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  16.08.2014
 • Type vielse
  Dreslette Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Gamborg Forsamlingshus
 • Interesse
  Fotografering & Musik :)
 1. https://www.amway.dk/product/109698,artistry-creme-luxury-eye#.Uqiuw6Xv2t8 Den er virkelig alle pengene værd ! Artistry Creme LuXury Eye Creme
 2. Tina Liv :D
 3. Hvorfor kan jeg heller ikke finde hverken personen eller gruppen ? Sidsel Bach
 4. Kunne jeg være så heldig at du ville sende de 3 hæfter til mig, også ? :I Sidselbach@outlook.com
 5. Det er godt nok ikke selvsiddende - så vidt jeg husker, men Føtex har løbefrie nylon strømpebukser uden tå til 35 kroner. Og de ER løbefri - testen af undertegnede. De er virkelig behagelige De findes også som knæstrømper uden tå.
 6. Jeg er sikker på at Tina Liv er frisk på lidt udfordring ! :D - Tænker du billeder i stil med Trash the dress ? Jeg vil helt sikkert anbefale dig at kontakte hende! - om ikke andet så fortæl hende om dine tanker..
 7. Jeg følger lige lidt med her, da vi er i samme nuancer.. Vi ved at i det forsamlingshus vi skal være, har de nogle super flotte lime stof servietter, som vi vil have dækket med. Så har jeg overvejet at alt efter hvilken pynt der skal på bordet, skal der et grønt/lime farvet bånd rundt om vaser/lysestager/bloklys eller hvad det nu lige bliver til Så overvejer jeg kraftigt at have limegrønne sko på, men jeg kan ikke finde nogle Og så har jeg købt et limefarvet strømpebånd som jeg skal have på :D Manden får muligivs grønne manchetknapper på så der er lidt lime/grønt rundt omkring Bryllupskagen skal også have noget grønt på! :D Jeg kunne håbe at mine brudepiger også vil bære en grøn kjole .. men nu må vi se Jeg har dog ikke helt besluttet mig for at det skal være en masse grønne nuancer, eller om jeg skal prøve at ramme den samme nuance hele vejen rundt Der er noget smukt ved begge dele..
 8. Vi skal giftes d. 16.08.2014 så vi er også i god tid - som sådan.. Vi har haft et halvt år til at planlægge i, ind til videre. PT har vi styr på - Kirke - Præst (vi skal have min H2B's faster til at vie os, i min kirke, så det skulle også på plads ) - Fotograf (TINA LIV) - Lokation - Vi har været ude og kigge, og ved hvordan hans ring skal se ud og min som fundament skal se ud. - Strømpebånd - "I Do" stickers til sko - Frisør til mig - I næste måned skal vi have taget billeder til STD-kort, som vi tænker skal sendes ud på mail - men måske laver vi dem som postkort lign.. Jeg er lidt skeptisk hvad ang. risposer - det skal man vel som sådan ikke selv stå for? Det er vel gæsterne der ønsker frugtbarhed over brudeparret.. Så skal brudeparret ikke lægge ordene på munden af gæsterne - det skal vel være en glædelig overraskelse om der er ris eller ej? Jeg ville nok hellere fortælle min mor at jeg synes det kunne være flot med en kurv til ris med små poser til gæsterne. Jeg har selv været med til at lave en kurv og poser til et brudepar, og det synes var var super hyggeligt - og brudeparret blev virkelig glade for det!
 9. Tina Liv !! - og jeg glææææææææder mig ! :D
 10. Jeg bliver nød til at rose jer alle - HOLD DA OP hvor er i bare for seje !! :D
 11. Hvad med at Brudepigerne står i våbenhuset og overrækker dig, som bruden, brudebuketten ? Så er de de sidste som går ind i kirken og sætter sig, hvorefter musikken starter og du kommer ind. Så har de fået lidt opmærksomhed, uden det bliver for opmærksomhedskrævende med musik osv ? Gæsterne vil uden tvivl ligge mærke til dem uanset musik Jeg har lidt samme dilemma, men jeg tror ikke mine brudepiger ville ønske samme opmærksomhed som bruden.. Selvfølgelig får bruden mere, men jeg tænker at de får lov til at gå ind som de sidste, og sætter sig forrest..
 12. Tusind tak skal du have. Jeg glæder mig sådan :D Og stort tillykke til jer! Tror det er en god dag med flot vejr :P Det håber og tror jeg helt sikkert også det gør ! - lad os krydse fingre sammen :b
 13. Jeg vil blot ønske jer et stort tillykke og velkommen til ;) - kan se at vi så indtil videre skal giftes samme dag!
 14. Du kan rulle invitationen sammen, så den er mindre end flaskehullet og lukke den med tape eller bånd, sådan at den kan vippes ud.. Så Behøver du ingen snor
 15. Ej hvor er den bare fantastisk ! :D Hvor er den fra ?