Halck

Medlem
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Halck

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 01/07/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  2800
 1. Jeg ville vælge DiskoBil, med den begrundelse at du selv nævner at du næsten føler at du kender ham.. Han lyder nemlig super reel og behagelig herinde..
 2. Har været på Azoerne og der er bare helt fantastisk. Der er ikke super-varmt, men ca. shorts+t-shirt-vejr... Bravotours har rejser dertil, du kan læse mere på deres hjemmeside..
 3. Lilly og Bride Fashion (i Virum/Holte) sagde begge ca. 6 måneder.. Hvilket faktisk fik min veninde til at udskyde sit bryllup ;) Var med mig ude at prøve kjoler i januar og havde selv overvejet at blive viet i maj, men da butikkerne sagde 6 måneder, helst, så har de bestemt sig for august næste år ;) Har dog en anden veninde der fandt kjole ca. 3 måneder før pga en lille dejlig pige der lige skulle ud af maven før hun kunne prøve kjoler.. Men der var en butik der afviste hende da hun sagde at der kun var 3 md. til brylluppet.. Så afsted på shoppetur ;)
 4. Jeg synes sagtens at du kan nøjes med kagen ;) Og så kan du evt. købe noget lækkert til kaffen, så dem der ikke er så meget til kage kan få tilfredsstillet deres søde tand der..
 5. Uh, den er tricky.. Hvis I serverer for meget, kan man ikke spise aftensmad og hvis i serverer for lidt bliver folk måske for fulde ;) Jeg tænker masser af frisk frugt og så noget tapas-agtigt (i mangel af bedre ord)= Små mad-ting der lige kan spises i en hapser. Det kunne være små sandwich, pizzasnegle, salte mandler, mini-frikadeller, canapeer, pindemadder... Når I først skal vies kl 13.30, så har de fleste mulighed for at spise frokost inden. Vi skal vies kl 12 så vi regner med nok af ovenstående til at regne for frokost.
 6. JA!!!! Har selv været med på "et afbud" og har samme situation med vores bryllup. Mine kusiners kærester var ikke inviteret i første omgang, men da der kom afbud til middagen er de nu inviteret med. Langt de fleste mennesker kan jo godt forstå at der kan være begrænsninger i lokale/budget og er jo bare glade for at komme med. Hvis folk har et problem med at blive inviteret på et afbud, kan de jo bare lade være med at takke ja ;)
 7. Jeg synes helt klart at i skal prøve at overbevise dem om at jeres "bryllupskage" til receptionene altså er en slikbuffet og se om de ikke siger god for den.. Det er jo ikke fordi der er den store forskel i kalorier, indtag og udseende fra en kage til et slikorgie ;) Krydser fingre for at det kommer til at gå som du gerne vil have det!
 8. Jeg synes godt man kan ønske sig penge til et bestemt formål/ønske som er for stort til én gave. Jeg synes det er lidt tamt "bare" at ønske sig penge uden formål. De kommer nemt til bare at indgå i husholdsningsbudgettet. Så skriv på ønskesedlen at i ønsker jer penge til bryllupsrejsen sammen med alle de andre ting og så kan folk jo selv vælge ;) Og glæd jer til alle de sjove måder I vil få pengene på ;)
 9. F ;) Men de er allesammen flotte
 10. Jeg har kun haft tyl på antennen én gang og der mener jeg at vi brugte tyllet fra risposen..
 11. Sikken en god idé. Jeg vil dog lige komme med en advarsel mht idéen om at skøjte i Tivoli.. Jeg inviterede nemlig min H2B på skøjte tur på Kongens Nytorv til hans fødselsdag, da han aldrig havde skøjtet før. Havde lånt min fars skøjter (ikke ishokey-skøjter) da de bruger samme størrelse. Desværre var isen meget ujævn og der var ikke rækværk hele vejen så han endte på røv og albuer og med et ordenligt sår på skinnebenet der krævede et stort stykke plaster. Han tog det heldigvis meget pænt og er holdt op med at brokke sig over aret ;) Så tjek lige om isen er flad og om der nok rækværk ;) God tur!
 12. Jeg bruger Frederiksberg Skrædderi til min kjole og jeg ved at de laver kjoler fra bunden (min mor skulle selvfølgelig spørge ) og jeg ved at de også retter jakkesæt (der var to mænd derinde samtidig med mig). Jeg ved så ikke om de laver jakkesæt fra bunden men du kan jo give dem et ring hvis det ellers er i nærheden af jer.. Alternativt kan I måske købe et i en butik og få det tilpasset?
 13. Man kan købe runde "engangs-duge" i metro. Mine forældre brugte dem til deres sølvbryllup og de var slet ikke papirsagtige. De var faktisk rigtig lækre og tykke (og dyre, vist nok 50,- stk). Ellers kan det være i kan få fat i lagner eller metervarer i den rigtige bredde til de borde i skal have. Med hensyn til plads så mener jeg at man som standard regner med 60 cm bordkant pr. person. Så hvis i kender bordets omkreds eller diameter kan i regne ud hvor mange der kan sidde.
 14. Har selv været gæst til have-bryllup hvor vi var en del der "bare" var inviteret til vielse og reception (bobler+kage). Efter et par timer kørte brudeparet for at tage billeder og de gæster der skulle med til fest kørte til forsamlingshus og dem der ikke skulle med videre, de tog hjem derfra. Det fungerede rigtig fint. Har også været til glo-bryllup i kirke og der gik vi bare efter vielse + ris-kastning. Når I nu ikke skal giftes i en kirke (hvor glo-bryllup er mere "lige til") så synes jeg i skal "inviterer" dem I tænker gerne vil til glo-bryllup (eller som henvender sig selv) til boblerne og kagen ummidelbart bagefter.. De forstå nok godt at smutte inden festen går igang. Jeg vil i hvertfald se det som en ære at få lov til at komme med, hvis det var mig ;)
 15. Jeg er helt sikker på at din familie/kollegaer/venner/naboer vil sætte pris på at du øver dig nu. Så kan du også teste opbevaringsmetoder. Jeg vil satse på at du nok skal bage dem i slutningen af august for at de smager bedst. Jeg kan anbefale opskriften på specier fra "God mad, Let at lave". Min farvorit er chokolate chip cookies, men det duer sikkert ikke til et stempel, da de mere er lidt klat-kage agtige ;)