Lonejen

Medlem
 • Content count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Lonejen

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 12/27/1978

Profile Information

 • Vielses dato
  31.08.2013
 • Type vielse
  Markus kirke, Aalborg
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Nørresundby
 1. Vi har også været på udkig efter billig blomster, og vi har valgt et pluk selv blomster, som ligger ved klokkeholm: http://blomstermark.dk/. Vi plukker til bordene, og får bilen pyntet af ejeren. Brudebuketten ca. 400-800 kr. afhængig af priserne på markedet, og knaphulsblomst 75 kr. pr. stk bliver købt ved en blomsterhandler.Vil også gerne vide, hvis der er nogle billige butikker/forretninger som laver billig brudebuketter :-) jeg har fundet en hjemme side http://billigbrudebuket.dk/brudebuket, men selvom vi har familie ved Århus, så synes vi at det blev lidt rodet.
 2. Vi har også købt dem. De er gennemsigtige, men når der først kommer tallerkener mv, blomster, så passer det fint til vores temperament :-) min mor har vasket og syet dem, så de passer til bordets størrelse.
 3. Jeg har fået anbefalet Hans af så mange, men han var desværre optaget denne dag. Vi har fundet en dj, så tak
 4. Tusind mange tak for jeres besvarelse og mange gode vinkler på problematikken. Jeg tror faktisk at jeg har lært at jeg ikke skal være så forkantet og lad folk komme i det de har lyst til, og vær afslappet med det. Jeg sidder jo alligevel ikke og bruger tid påsat tænke hvad folk har på, på,selv dagen. Skal på ferie med min søster i sommerhus den næste, så mon ikke vi får fundet en løsning, vi begge kan leve med :-)
 5. Hvor langt vil du være henne til dit bryllup? Jeg vil være 26+4 til mit bryllup :-) med desværre 5 abort bag mig, var næste taktik at planlægge bryllup, og havde fokus på noget andet. Vi vidste dog at muligheden for en normal graviditet so far vil være der tilstede, eftersom jeg har fået hjælp til at holde på fosteret :-) Nu er udfordring en brudekjole ligesom dig :-)
 6. Kære kommende brude Jeg forsøger mig lige i dette forum. Jeg søger denne smukke kjole, Zenia fra lucca bride i en str. 42-44! Jeg er så heldig at have købt denne kjole i januar i lucca bride outlet i Aalborg. Jeg er i mellemtiden blevet gravid og er til mit bryllup i uge 29, og kan derfor ikke passe den :-( jeg har søgte over alt på nettet, og har dog fundet den på russiske og ungarske butikker, og ved oversættelse af siden, er det ikke muligt at købe den, men en visning af deres udvalg af kjoler. Jeg har også forhørt i Lucca outlet, og de kan hellere ikke skaffe den nogen steder :-( hjælp mig
 7. Jeg er også gravid til mit bryllup, men jeg vil sige at pt. er jeg i uge 19, og i uge 14-15, kunne man ikke se så meget, så måske samme størrelse som normalt eller en størrelse større, vil være mit brud :-)
 8. Tak for det, nu er der sendt en forespørgsel afsted :-)
 9. Vi havde egentlig planlagt at bruge en jukeboks som musik, men nu synes vi at vi nok hellere vil have fat i en dj. Er der nogen som kender en god dj i Aalborg eller Nordjylland, som kan spille under middagen, og sætte gang i fest senere for gæster i alle alder :-)
 10. Hejsa Som overskriften lyder, så er jeg på herrens mark vedr. Dress code til bryllup. Her tænker jeg på forventninger til gæster med tøj. Vi har ved invitationer haft det oppe og vende i forhold om man kan bestemme hvad folk skal bære eller ikke må bære ved et bryllup. Vi er egentligt meget large og vil ikke holde en almindelig bryllup på mange andre område, men påklædning fylder meget, især for mig. Sagens kerne er fra starten at ved invitation har skrevet denne sjove remse: Dresscode: kom som dig selv, i dit pæneste tøj, ingen huller i tøjet, og fine sko. I den størrelse der passer dig. Og husk nu at dine fødder vokser et nummer når du danser meget :-) Med dette tænkte vi at folk nok ikke kom i cowboy bukser eller en lædervest, som er min onkels foretrukket festtøj.... Men min søster har en kæreste som ikke kunne finde på at møde op i habit, og skjorte, da han ikke føler sig tilpas i det, men kan man forlange at han skal det? Jeg har egentlig været lidt ambivalent og sagt til min søster at han selv må bestemme, men at jeg tror at mange af gæster vil komme i jakkesæt... Først og fremmest tænker jeg at det er jo kun en dag, og det må være mere mærkelig at være en af de eneste, der har cowboy bukser på, når alle andre har habit på... Næste problemer dukker så op i weekenden til min polterabend. Min søster siger til min veninde at hun skal have sort kjole på, hvortil min veninder siger at det må man vist ikke have på til et bryllup. Min søster kontakter mig, og spørger til hvordan jeg har det med det, og tænker først at det bestemmer hun selv, men tænker så at jeg er måske lidt overtroisk hvad det angår, så ombestemmer mig, og min søster bliver mere eller mindre syg på mig, og siger at det kan man ikke læse ud af vores dress code beskrivelse, men det er vel en del af skik ved et bryllup ligesom at man hellere ikke bære en hvid kjole. Jeg sagde at det er vel bare en uskreven regel, som man overholder? Eller er jeg helt på det gale spor. Hjælp!!!
 11. Er den solgt?
 12. Vi skal have forskellige slags pizzaer
 13. Jeg er kommet i et dilemma, men heldigvis et lykkelig et. Jeg købte kjolen i januar. Jeg var solgt da jeg fik den på og måtte bare eje den. Den var en lille smule for lille, men med et lille vægttab og ellers syes ud, så var problemet løst. Tiden til skrædder er bestilt. Dilemma er nu, at jeg er gravid, håber og tror på nu på det pga. behandling efter 5 spontan aborter. Men jeg er helt rundtosset med min kjole. Jeg vil på bryllupsdagen være ca. 6 mdr. henne, hvis alt går som det skal. Jeg ved om jeg skal sætte på at den kan syes ud, men har ikke lyst til at stå 14 dage før brylluppet og skal igang med at lede efter ny kjole. Jeg ved jo hellere ikke hvor meget jeg tager på.... Overvejer at tage hen hvor jeg har købt den og se om jeg kan finde en anden kjole, men er det nu eller om 1 mdr. Ja mange tanker lige fra hjertet, som jeg bare skulle ud med :-)
 14. Hvor er det en fin gæstebog. Jeg regner også med at jeg vil i gang med at lave en :-)
 15. Vores skal holdes i vores fælleslokaler hvor vi bor. Men vi havde før det tænkte på Rold storkro og skydepavillion. Ellers kiggede vi også på hotel søparken i Aabybro. Skønt sted. Ja skal selv til bryllup til sommer på scheelsminde og har kun positiv indtryk derfra fortsat god søgning