HALP

Medlem
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HALP

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  31.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Roskilde
 1. Jeg bruger ca. halvdelen af nougat som chokolade, så fx. 100 gr. nougat og 200 gr. chokolade med ca. ½ liter fløde. Man skal bare passe på ikke at bruge formørk chokolade, max 70% - alternativt er at bruge 100 gr. 54% (alm. mørk chokolade og så 100 gr. 70%. Men der er mange muligheder - ellers søg lidt på nettet og så er der jo en god grund til at få lavet en masse prøvekager ;-)
 2. Hej Jeg laver min med Nougat og mørk chokolade, det synes jeg får den til at blive mere rund og blød i smagen :-)
 3. Du kan købe hvide enkelt stk. tekstil Duni duge (dem der ligner stof) hos ringsted-festudlejning til 65 kr. stk. :-)
 4. Hvis I skal til grænsen ved Fleggaard kan jeg anbefale jer at køre til noget der hedder dansk-vinlager (sæt evt. det sædvanlige for og bad hvis du vil se hjemmeside) der kan du smage på et hav af vine og de er super dygtige- og det koster det samme som i Fleggaard. Vi endte med at købe en vin der hedder Piccini Chanti Riserva- 6 flasker for 199,- (koster de også i Fleggaard hvis I kun kommer dertil) og den er meget mild og frugtig - jeg drikker nemlig heller ikke meget rødvin, men denne her syntes jeg var super lækker. Ellers er det også muligt at prøvesmage i Fleggaard - dog skal du være heldig hvis du finder en medarbejder der reelt kan rådgive dig. Held og lykke med jagten på rødvinen :-)
 5. I Aldo kan du få gennemsigtige og sorte til 40-50 kr pr. Par og i Bianco kan man kun få sorte til 50 kr. :-) dem de har er dog ikke i hjerter men formet som forfoden på ens sko - super fine og er storforbruger af dem fra Aldo :-)
 6. Hej Linaerik Det er jo en smagssag. Mange forbinder jo alkohol og fester med hinanden, men omvendt er det jo jeres dag og hvad der betyder noget for jer der betyder allermest. Derfor synes jeg det lyder som et yderst rimeligt kompromis med vin og øl og så alkoholfrie drinks bagefter. Dog vil jeg anbefale jer at få fat i nogle/en bartender der er super til at lave drinks for at folk ikke får en flad fornemmelse af de "mangler" alkoholen. Jeg har været en del gange i Abu Dhabi og Dubai og da min H2B skulle med dertil første gange syntes han det var mega mærkeligt at man ikke kunne få vin alle steder eller alkohol, men hurtigt fandt han ud af at de lavede super lækre alkoholfrie drinks der smagte som de rigtige og hurtigt "glemte" han at han manglede alkoholen. Så alt i alt synes jeg det er helt ok at I laver jeres bryllup på jeres måde og ikke går efter hvad gæsterne synes - de skal nok indordne sig :-) (vi har selv gjort det i nogle henseender til vores bryllup)
 7. Havde desværre også hørt meget dårligt om Nicolai - men jeg var måske lidt heldig da jeg var der og få deres butiksbestyrer Karina som gav super service. Dog så vi mange af de andre ekspedienter med kunder og var MEGET glad for jeg ikke var havnet hos dem for det var virkelig ikke noget at råbe hurra for. Jeg har dog ikke købt min kjole hos dem men hos Askepot og Valentino i Tønder - kan klart anbefales 10000000 gange bedre service, masser af plads og noget mere lig den oplevelse du havde i Lilly. Samtidig var min kjole 4000 kr. billigere i Tønder end hos Nicolai og I Nicolai sagde de ikke der hørte et bælte med til min kjole - men at det da så rigtig fint ud med et til.... det kostede så bare lige 2500 oveni kjolen. :-( I tønder viste de mig samme kjole og med et bælte til - dog var det ikke samme bælte som de prøvede at sælge til mig i hos Nicolai - da jeg så sagde jeg gerne ville prøve kjolen med det bælte jeg også have prøvet i Nicolai (som de sælger seperat i Tønder) kunne ekspedienten i Askepot og Valentino godt se det passede meget bedre - så hun byttede bare om - uden begregning - ikke den service du på nogen måde kan få i KBH. Så mit råd er tag evt. til Jylland - eller hvis du har fundet et drømmekjolen så ring rundt og hør forhandlerne af kjolen hvad den koster - der er mange forskellige priser på samme kjole i DK :-)
 8. Vi har valgt at holde brylluppet hjemme (skal dog siges vi har ret godt plads) men måske du kender nogen som har en stor have eller en lade mv. som I kan låne. Derefter så fandt jeg KJOLEN i Nicolai, men synes 12.500 var noget pebret også selvom jeg fik den af mine forældre. I butikken ville de desværre ikke udlevere navnet på kjolen, så jeg gik på den vilde jagt på nettet og fandt kjolen med alt info. Derefter gik min mor i krig med at ringe til leverandøren af kjolen og fik en liste med alle forhandlere i DK - og derefter ringede hun til alle forhandlere for at høre om prisen. Vi sparede 4000 kr. ved at tage til Tønder og købe kjolen. Togturen fra Roskilde til Tønder kostede 1000 kr. men vi havde en super dag og fik den bedste service ever - noget der slet ikke kan sammenlignes med det man får i Københavns området eller mangle på samme. Så køb ikke kjolen første sted du ser den, ring evt rundt og søg lidt på nettet. Så er IKEA også min ret gode ven - laver pompoms af deres servietter - man kan få ret mange ud af deres hvide serviet pakker med 100 stk. ;-) Så bliver alle vores vaser og lysholdere gamle syltetøjglas (alle glas der har været brugt til mad) jeg har fået en masse af kollegaer mv. og dem pynter vi med et enkelt silkebånd og så istedet for at købe finde dyre sten og komme ned som bund så køber jeg groft salt og kommer ned som støtte - det er hvidt og MEGET billigt - mener det er 2,5 kr. for 1 kg. Alternativt kan sand fra stranden bruges :-) Vi har så fundet et super godt og billigt udlejningsfirma som også er meget fleksible -> ringsted-udlejning og der har vi købt deres textilduge - det er engangsduge der minder meget om stofduge, men koster bare en brøkdel af hvad stof koster og er endda også billigere end at leje stofduge. Ja det var lidt af hvad vi har fundet på :-)
 9. AS2014 kan udemærket godt forstå dine fordele og ulemper og hvorfor det er svært at vælge. Min H2B ville klart kun have tallerkenservering da han følte det hørte sig et bryllup til, men så var vi til et bryllup i december hvor vi fik forret og dessert på tallerken mens hovedret var buffet, og der skiftet han med det samme mening (jeg har hele tiden været til denne løsning efter jeg har arbejdet som tjener til en masse bryllupper). Han kunne godt lide at man fik strukket benene, fik talt med lidt andre gæster og vigtigst af alt, selv kunne vælge hvad han gerne ville have på tallerkenen, ikke at han er kræsen, men synes det var dejligt at han kunne tage mere kød end grønt og da han gik anden gang kunne han igen vælge - ja selv gommen nåede op 4 gange - det vil normalt ikke ske med tallerken /fadservering. Vi skal derfor have tallerkenanrettet forret som står klar på bordet når gæsterne sætter sig (det gør at tjenerne ikke skal spæne rundt imellem gæsterne men kan have ro og mag til at få sat det på bordet inden alle kommer ind i lokalet), derefter skal vi have buffet og til sidste skal vi have tallerkenanrettet dessert. Vi gør det på denne måde da vi selv holder festen og vi vil gerne at det er fint, men igen skal det ikke være så fint at gæsterne ikke føler de kan slå sig løs, dvs. vi også vil have vin stående på bordet - så er vi sikre på alle har noget i glasset hele tiden og vi ikke behøver 6-7 tjenere (vi bliver 75 ca) men nøjes med 4 :-) Mht. I først overtager lokalet på dagen vil jeg ikke sige at det skal afgøre jeres valg om buffet eller ej, vi vælger nok det enkle buffetbord uden en masse pynt for at der kan være fokus på maden og ja måske kommer der til at stå en lille blomst ;-) Håber I finder den løsning som passer jer og så skal gæsterne nok indordne sig - husk det er jeres dag :-)
 10. Mange tak for super hurtigt svar :-)
 11. Tillykke med du har købt din kjole - den er virkelig smuk :-) Ved du evt. Hvem der har lavet den og hvilken model det er??? Leder nemlig selv efter noget i den stil og har prøvet lidt men butikkerne i Kbh er meget sparsomme med Info om deres kjoler :-( Håber du kan hjælpe :-)