Anita Jensen

Medlem
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Anita Jensen

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 04/12/1990

Profile Information

 • Vielses dato
  17.05.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Aars
 1. Vi har netop fået afbud fra mandens bedste ven, da han og kæresten ikke kan acceptere, at de ikke begge er inviteret. Vi er os dog rimelig sikre på, at det er hende der er "problemet". Vi har flere venner, hvor partneren ikke er inviteret - hvilket de alle har accepteret og har fuld forståelse for... For os handler det om, hvorvidt vi skal invitere få venner med partner eller flere venner uden partner... Så stol på jer selv og vær ikke forpligtet til noget... 😊
 2. Stort tillykke med dagen. Sikke et dejligt vejr i har fået. Krydser finger for, at vi andre er lige så heldig når den tid kommer. Håber I har haft en vidunderlig dag og jeres aften bliver mindst lige så skøn.
 3. Skøn tale, som har de vigtigste elementer med. Jeres kærlighed til hinanden, jeres lille familie og om ham. Elsker specielt bemærkningen med den lille lykke.
 4. Skøn - er der mere at sige??
 5. Stort tillykke med brylluppet! Trist at høre din far ikke kan deltage. Håber I får en uforglemmelig dag, som I altid vil huske med glæde i hjertet. Godt at din far har mulighed for, at se en video af jeres store dag - det betyder helt sikkert alverden for ham. I ønskes al held og lykke fremover.
 6. Fuldstændig enig med de andre! Utrolig smukt!
 7. Jeg har også lige sendt en venneanmodning
 8. Fantastisk gave, som han vil kunne bruge i mange år. Og dermed mindes en af de bedste dage i jeres liv
 9. Er der nogle herinde, som har købt kjoler på **Udelukket pga ulovlige forretningsmetoder - firmaet må ikke omtales på bryllupsklar.dk**.com ? Synes der er rigtig mange fine kjoler til billige penge. Men er usikker på, hvorvidt det fungerer med at købe brudepigekjoler.
 10. Ganske kort: jeg fik en klump i halsen!
 11. Tillykke med forlovelsen. Jeg sidder selv og kigger på budget. Det er rart at få en fornemmelse af, hvad andre har brugt på de forskellige poster. Det kan være svært at få en fornemmelse for, hvad der er realistisk. Hvis du får nogle gode ideer Helenegh, så skriv gerne... ;)