CarBonCb

Medlem
 • Content count

  698
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

CarBonCb last won the day on July 7 2013

CarBonCb had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About CarBonCb

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 10/09/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  10.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Amager

Recent Profile Visitors

4,967 profile views
 1. Synes jeg havde et billede af vores ringe i æsken - men det havde jeg ikke - så du får et model billede. Min ring er 90mm med brillianter i, og min mand valgte en lidt smallere. Begge i 18 kt hvidguld.
 2. Vi endte med selv at arrangere! Men vi kan varmt anbefale Somak Safaris i Kenya! De leverede uovertruffen service og en fantastisk safari tur!
 3. Bryllupsrejsen Så er vi netop hjemvendt fra en fantastisk tur! Vi var først i Kenya på safari og der efter tog vi til Tanzania hvor vi dasede på Zanzibar. Helt igennem perfekt rejse!
 4. Bryllupsrejsen Vi er netop hjemvendt fra et fantastisk eventyr i Afrika! Den bedste rejse nogensinde! Vi oplevede SÅ meget! Den tur kan vi leve længe på! Og nu kan vi snart fejre vores 1 års bryllupsdag - DET ER STORT! Håber i alle nyder sommeren!
 5. Hurra! Har netop i dag modtaget vores flybilletter og rejsedokumenter til vores bryllupsrejse! Så må de næste 35 dage godt gå lidt hurtigt tak!

  1. Camilla_krøier

   Camilla_krøier

   Lækkert, hvor skal I hen?

  2. CarBonCb

   CarBonCb

   Vi skal til Kenya på safari først, og så slutter vi af med 7 dage på Zanzibar på badeferie!

  3. Camilla_krøier
 6. Så er der 89 dage til bryllupsrejsen! <3

 7. ~~Bryllupsrejse ~~ Så er jeg tilbage foran skærmen! Jeg ELSKER at være kone og jeg ELSKER min mand! Og nu skal vi sørme også snart ud og rejse!! Det har været en livslang drøm for mig, at komme til afrika og se de vilde dyr i deres naturlige omgivelser! Zoologisk have kan bare ikke gengive løver og elefanter! Og min kære mand elsker også dyr, og kunne vildt godt tænke sig at komme på safari! Så vi rejser en tur til Kenya i juni, hvor vi skal på safari og se "The big 5" (løve, leopard, sort næsehorn, elefant og bøffel), efterfulgt af luksus ferie på Zanzibar! Iiih jeg kan næsten ikke vente!!!
 8. Wauw hvor ser det bare eventyrligt ud !
 9. Jeg hang mit op i badeværelset mens jeg tog et bad - og det blev fint og glat!
 10. Iiih det har da taget mig alt for længe at få læst op på jeres store dag! Det ser da ud til at Kastrup fortet er lykkedes meget godt! Og hvor er det bare nogle lækre billeder i har fået taget!!!
 11. Jeg måtte pga eksaminer og læseferie komme med nogle datoer hvor det passede mig bedst - og så var der ellers frit slag for mine veninder! Jeg synes at dagen blev SUPER fed - netop fordi jeg ikke anede hvad jeg skulle
 12. Stort tillykke med jeres bryllup. Sikke et smukt billede, hvor på amager er det taget Og hvem er jeres fotograf og hvem satte dit hår Tusind tak for de rosende ord Billedet er taget i Valby parken - vi ville egentlig have været på Kastrup fortet, men pga hedebølgen så var alt det grønne svitset, hvilket vi heldigvis fandt ud af ugen før! Og så blev det Valby parken i stedet Billedet er taget af min kammerat (TMJ FOTO) Og håret er sat af Rasmus fra BUCH!
 13. Min veninde fik lavet en voksmodel - og den blev så sendt frem og tilbage til resultatet var perfekt!! Så jeg tror bare du skal ringe og tage en snak med ham
 14. Jeg fik udvidet min ring (som andre guldsmede ellers ikke turde kaste sig ud i) og fik også indgraveret den + min mands - det kostede os 380kr i alt! Jeg var meget overrasket over at det var så billigt! Er helt igennem tilfreds! Og man kan slet ikke se på min ring at der har været "pillet" ved den! Ege Art får mine varmeste anbefalinger!