CarBonCb

Medlem
 • Content count

  698
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

CarBonCb last won the day on July 7 2013

CarBonCb had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About CarBonCb

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 10/09/1986

Profile Information

 • Vielses dato
  10.08.2013
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Amager

Recent Profile Visitors

3,517 profile views
 1. Synes jeg havde et billede af vores ringe i æsken - men det havde jeg ikke - så du får et model billede. Min ring er 90mm med brillianter i, og min mand valgte en lidt smallere. Begge i 18 kt hvidguld.
 2. Bryllupsrejsen Vi er netop hjemvendt fra et fantastisk eventyr i Afrika! Den bedste rejse nogensinde! Vi oplevede SÅ meget! Den tur kan vi leve længe på! Og nu kan vi snart fejre vores 1 års bryllupsdag - DET ER STORT! Håber i alle nyder sommeren!
 3. Hurra! Har netop i dag modtaget vores flybilletter og rejsedokumenter til vores bryllupsrejse! Så må de næste 35 dage godt gå lidt hurtigt tak!

  1. Camilla_krøier

   Camilla_krøier

   Lækkert, hvor skal I hen?

  2. CarBonCb

   CarBonCb

   Vi skal til Kenya på safari først, og så slutter vi af med 7 dage på Zanzibar på badeferie!

  3. Camilla_krøier
 4. Så er der 89 dage til bryllupsrejsen! <3

 5. Wauw hvor ser det bare eventyrligt ud !
 6. Jeg hang mit op i badeværelset mens jeg tog et bad - og det blev fint og glat!
 7. Jeg måtte pga eksaminer og læseferie komme med nogle datoer hvor det passede mig bedst - og så var der ellers frit slag for mine veninder! Jeg synes at dagen blev SUPER fed - netop fordi jeg ikke anede hvad jeg skulle
 8. Stort tillykke med jeres bryllup. Sikke et smukt billede, hvor på amager er det taget Og hvem er jeres fotograf og hvem satte dit hår Tusind tak for de rosende ord Billedet er taget i Valby parken - vi ville egentlig have været på Kastrup fortet, men pga hedebølgen så var alt det grønne svitset, hvilket vi heldigvis fandt ud af ugen før! Og så blev det Valby parken i stedet Billedet er taget af min kammerat (TMJ FOTO) Og håret er sat af Rasmus fra BUCH!
 9. Min veninde fik lavet en voksmodel - og den blev så sendt frem og tilbage til resultatet var perfekt!! Så jeg tror bare du skal ringe og tage en snak med ham
 10. Jeg fik udvidet min ring (som andre guldsmede ellers ikke turde kaste sig ud i) og fik også indgraveret den + min mands - det kostede os 380kr i alt! Jeg var meget overrasket over at det var så billigt! Er helt igennem tilfreds! Og man kan slet ikke se på min ring at der har været "pillet" ved den! Ege Art får mine varmeste anbefalinger!
 11. Taaaak!!!! Den kræver også blod, sved og tårer at holde ved lige Tusind tak Det har du egentlig ret i Jeg var bare helt bombet da vi skulle til at lukke og slukke
 12. Bilen!! Jeg havde da næsten lige glemt bilen!!! Det var bare den fedeste oplevelse! Både min mand og jeg er lidt bil freaks - og vi elsker hurtige og specielle biler! Så en gammel muskelbil var da lige et hit! Vi kendte ham der ejede bilen - og han var faktisk mega hyggelig at tilbringe 20 minutter sammen med, da vi kørte ud til vores location! Det var skønt lige at komme ud og få luft (og blive blæst igennem! Og håret klarede den, på magisk vis! Godt gået Rasmus frisør !!!!!) Det her er Mads ynglings billede (han kan godt lide når han ser sur ud? ) - og se lige de vilde effekter i baggrunden - vi prøvede at få det til at ligne at vi kørte - så vi ventede på at der kom en bil forbi!! Haha! FAIL Vores fotograf fik os også ud i nogle lidt anderledes vinkler! Og der er faktisk kommet nogle ret gode, knap så traditionelle billeder ud af det (EEEK! Se lige dræbersvanen i baggrunden! Den og dens mage så mig som deres største rival den dag )
 13. Takker!! Og ja! Vi har købt 2 stks gennem sådan en "deal" - så det bliver rigtig fint at få lidt til væggene herhjemme