Cays

Medlem
 • Content count

  259
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Cays last won the day on March 13 2016

Cays had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Cays

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 1. Jeg har ca. 60 stk som jeg selv har lavet.. -dem kan du leje hvis du er interesseret?? Hvis du er, så skriv mig en pb.. :-)
 2. Hejsa Jeg overvejer lidt at lave sådan en morgenlig til min kommende mand.. Jeg kan huske der var en her inde som gjorde det, hvor hun blandt andet havde købt nogle strømper, og klistret et skilt på hvor der stod "så du ikke få kolde fødder".. Og der var også en del andre ting i, med et strejf af "morskab" over.. Er der nogle der ved hvilken det er jeg snakker om?? Kan slet ikke finde den.. Har søgt og søgt.. :-( På forhånd tak for hjælpen!!!
 3. Nu har du jo fundet på lidt.. Men da du skrev var mine tanker enten et foto-kursus.. Har en veninde som gør det meget i fotografering og hun fik et fotokursus af hendes kæreste i fødselsdagsgave.. Det var et kæmpe hit.. Så kunne han blive dygtigere inden for hans interesse..??!! Derudover ved jeg at man kan købe Georg Jensen kortholdere som man kan få indgraveret.. Der kunne du jo gøre den personlig med noget dato eller navn eller lign?? (Ved bla. At der er en på trendsales.dk som sælger dem..) Måske det var noget??
 4. Jeg synes at den er super flot!!!!! Og det med barmen kan skrædderen hjælpe med.. -jeg har selv fået syet puder ind i min kjole.. ;)
 5. Ellers er der tit deals på foto-kurser.. -så kunne han evt. Lære lidt mere om at tage de rette billeder?? :-) Noget der vil komme jer begge til gode i mange år fremover.. :-)
 6. Jeg bruger også tit shape wera når jeg er ude og har noget stramt på... -jeg elsker det.. -føler lige det giver kroppen det sidste..
 7. 3. Mads og Camilla :-)
 8. Man kan også lave sådan nogle fine blomster af organza... Her er et par billeder.. (Tyv stjålet her inde fra..)
 9. En helt fantastisk tale!!! :-D
 10. Jeg har købt på spreadshirt.dk (eller .com, kan ikke lige huske det.. ;) )
 11. Vil gerne prøve at kigge hvad jeg har, men jeg bor på Sjælland, så ved ikke om det kan betale sig?
 12. Hvad er jeres farver? Jeg har muligvis et par ruller tapet liggende.. Og hvad er billigt? Og hvor bor du? -da de jo nok godt kan blive dyre at sende?! Sikke en masse spørgsmål.. ;)
 13. Vi har først samtale med præsten om tirsdagen, hvor vi skal giftes om lørdagen.. -så det er også meget kort tid før!! Men jeg havde lige et par ting jeg manglede svar på.. Så jeg ringede til ham og vi havde et lille "møde" i tirsdags.. -det hjalp mig i hvert fald.. ;) Så hvis du har nogle tvivls-spørgsmål så ring og snak med præsten..
 14. Jeg vil gerne give 150kr for dem hvis du stadig har dem til salg??
 15. Hejsa.. Jeg har siddet og googlet nettet tyndt for at finde lidt sjove/anderledes og romantiske opstillinger til fotolokations-billeder med børn... Men jeg kan intet finde...???!!! Vi har 2 børn 2 1/2 og 5 år.. -og vil gerne have et par billeder med dem også... Er der nogle af jer der kan hjælpe med lidt inspiration????? :-) På forhånd tak!! :-)