Cays

Medlem
 • Content count

  259
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Cays last won the day on March 13 2016

Cays had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Cays

 • Rank
  Hvis jeg sover mindre kan jeg bruge flere timer på bryllupsklar
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  07.09.2013
 1. Jeg har ca. 60 stk som jeg selv har lavet.. -dem kan du leje hvis du er interesseret?? Hvis du er, så skriv mig en pb.. :-)
 2. Hejsa Jeg overvejer lidt at lave sådan en morgenlig til min kommende mand.. Jeg kan huske der var en her inde som gjorde det, hvor hun blandt andet havde købt nogle strømper, og klistret et skilt på hvor der stod "så du ikke få kolde fødder".. Og der var også en del andre ting i, med et strejf af "morskab" over.. Er der nogle der ved hvilken det er jeg snakker om?? Kan slet ikke finde den.. Har søgt og søgt.. :-( På forhånd tak for hjælpen!!!
 3. Ellers er der tit deals på foto-kurser.. -så kunne han evt. Lære lidt mere om at tage de rette billeder?? :-) Noget der vil komme jer begge til gode i mange år fremover.. :-)
 4. Jeg bruger også tit shape wera når jeg er ude og har noget stramt på... -jeg elsker det.. -føler lige det giver kroppen det sidste..
 5. Man kan også lave sådan nogle fine blomster af organza... Her er et par billeder.. (Tyv stjålet her inde fra..)
 6. En helt fantastisk tale!!! :-D
 7. Jeg har købt på spreadshirt.dk (eller .com, kan ikke lige huske det.. ;) )
 8. Jeg vil gerne give 150kr for dem hvis du stadig har dem til salg??
 9. Hejsa.. Jeg har siddet og googlet nettet tyndt for at finde lidt sjove/anderledes og romantiske opstillinger til fotolokations-billeder med børn... Men jeg kan intet finde...???!!! Vi har 2 børn 2 1/2 og 5 år.. -og vil gerne have et par billeder med dem også... Er der nogle af jer der kan hjælpe med lidt inspiration????? :-) På forhånd tak!! :-)
 10. Hejsa.. Jeg er så heldig at både min Make up dame og frisør kommer hjem til mig og gør mig klar til den store dag.. Men sidde nu og er ved at kigge på tidsplan for formiddagen.. Men hvad skal først??? Hår eller Make up?? Hvor lang tid tager det at komme i kjolen?? -er der andet der skal afsættes tid til?? (Ud over morgenmaden??)
 11. Melder mig lige tl mail ved besvarelser.. ;-)
 12. Hejsa.. Vi har møde med vores fotograf i morgen... :-) Er der noget vi skal huske at spørge om eller fortælle??? Så har vi i dag været ude og kigge på de udendørs fotolokations vi havde overvejet.. Og tror det kan blive rigtig godt.. MEN hvad gør vi hvis det bliver regnvejr?? -så skal vi jo have et indendørs sted... Men her er vi på total bar bund... Hvad gør i andre?? Har I nogle gode forslag?? :-) Glæder mig til at høre jeres svar..
 13. Den har været oppe før her inde.. -og det er en gammel myte/skrøne.. -der er ikke noget om det.. :-)
 14. Jeg kom lige til at tænke på en tur i comedy zoo.. Det er noget vi har snakket om mange gange, men aldrig fået gjort.. :-)
 15. Tak for alle jeres besvarelser.. @datteren, hvornår har du sidst været til fest der nede? Mens lydafbryderen har været installeret?? -for vi ville virkelig ønske at vi kunne holde brylluppet der nede..