Alexandra

Medlem
 • Content count

  204
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Alexandra

 • Rank
  Hvem sagde bryllupstosset? Mig - naaarj!!!!! :)
 • Birthday 11/26/1988

Profile Information

 • Vielses dato
  24.05.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Thorsø
 1. Det er jo mig, han bliver gift med, og ideen er jo netop, at han tænker på mig og vores bryllupsdag, når han bruger det Det er jo ligesom, det er mit navn, der står i hans vielsesring og omvendt. Jeg kunne måske bytte mit navn ud, med vores initialer på værktøjet i stedet.
 2. Hej piger, Jeg er så småt begyndt at tænke på morgengaven til min elskede, og da han er handymand med stort H og han elsker at skrue i biler, tænkte jeg at en meget personlig gave ville være et stort skruenøglesæt hvor hver nøgle er indgraveret med mit navn og vores bryllupsdato. Er der nogle herinde som har givet deres mand en lignende gave og som kan anbefale et godt sted til gravering og levering af skruenøglesæt?
 3. Tak for svar og ja jeg anvender IE Men jeg prøver lige med en anden browser
 4. Hejsa, Jeg kan ikke quote eller multi quote indlæg i min planlægningstråd. Hver gang jeg forsøger bliver mit indlæg bare som et normalt indlæg, uden det citerede indlæg i teksten.
 5. Nu med ny kirke, og invitationsprototype :)

 6. nåååeh for den. Det er jeg ked af at høre
 7. Jeg har desuden delt billedet i min skønne ven Peters facebookgruppe "Homosexual adoption and marriage" med følgende tekst: Denne smukke brud blev gift med sin brud, og er nu finaledeltager i Årets Panayotis Brud 2013. Jeg synes hun fortjener en stemme, fordi hendes historie er smuk, og for at vise at homoseksuelt ægteskab fortjener ligeså meget anerkendelse som alle andre ægteskaber. This beautiful bride married her bride, and is now a finalist in the Panayotis Bride off the Year 2013. I think she deserves a "like", because her story is beautiful, and to show that same-sex marriage deserves as much recognition as any other marriage. Jeg beklager på forhånd meget hvis nogle, føler sig stødt over dette, og føler at det er at "snyde" osv. Jeg har bare intet imod at hjælpe en "Fellow bride" og slår samtidig gerne et slag for homoseksuelles ret til at gifte sig med deres livs kærlighed Jeg ønsker dig held og lykke i konkurrencen.
 8. Jeg har givet dig min stemme
 9. Åh nej da, det er bare så surt når andres fejl har så stor betydning for ens store dag Vi skal også giftes d.24 maj 2014 og vi var ude allerede i april måned for at indhente tilbud fra feststeder, og allerede der var der 2 ud af 5 steder, som var reserveret på vores dag Jeg håber og krydser fingre for, at de har datoen ledig så I kan holde jeres bryllups der
 10. Kan klart anbefale Annette og Peter fra Århus, Annette er en fantastisk sangerinde, og de har flere bands, alt efter hvad I er til Vi har hyret deres partyband "Hit'Shake" til vores bryllup og deres pianist under middagen. Annette og Peter er begge uddannet på Musicians Institute i USA og på Det rytmiske musikkonservatorium i Århus. De har begge stor erfaring indenfor kor, og har ledet mange forskellige kor. Bl.a. Sønderborg Gospel Choir, som de startede i 1993. Annette Deltog i 2009 i Allstars på TV2, hvor hun vandt 250.000 kr. m/Bamse Allstars, som blev doneret til Diabetes børn i Århus og omegn. http://www.annettetrollegaard.dk/2965546
 11. Jubiii nu med hele to par bryllupssko ;)

 12. nu ved jeg ikke hvor du er fra, men jeg købte min kjole hos Lucca Outlet i Aalborg sat ned fra 10.500 til sølle 2500, og selv med skørt og slør oveni så holdt jeg mig under de 5000 De åbner vistnok også en i KBH nu her
 13. Hvorfor kan jeg ikke få en ring uden fejl? :'( Hvorfor skal Fredberg absolut forsøge at snydes os på den her måde! :'( Ønsker mig jo bare en smuk og fejlfri vielsesring!

  1. LukVik

   LukVik

   hvilke fejl er det? for vi har nemlig også bestilt hos dem? :-S

  2. Fuglebek

   Fuglebek

   Føler virkelig med dig - håber at der kommer noget positivt ud af alt det du har lagt i det.

  3. Miss-Rina

   Miss-Rina

   Det burde ikke være så svært! Håber i får jeres penge tilbage. Hvis i gør det, har du så overvejet Dauf&Pede i Aarhus?

 14. Arrrgh l*rte Fredberg og l*rte Nuran! Det er altså bare en ommer!

 15. jeg stemmer på nummer tre og nummer 5, men er enig i at du måske skal prøve nogle helt andre modeller og snit, bare for at se vad de kan gøre, er stropper eller halterneck helt udelukket for dig?