AndersTania

Medlem
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About AndersTania

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday
 1. ps hvilken hjemmeside er de kjoler du postede fra? :-)
 2. Hvor er dine! Den første var et genialt bud men ville dog gerne have den en smule kortere! Min kjole er stropløs og stor prinsessekjole, så derfor jeg gerne ville kunne smutte i en lettere :-) Andre der har gode bud på dansekjoler? Eller vil flashe den I evt. selv har haft på/skal have på? :-)
 3. Har I købt dansekjole (altså en anden kjole end brudekjolen) til at tage på efter brudevalsen så I kan give den gas på dansegulvet? I så fald post løs med fotos af jeres kjole! Mangler inspiration!
 4. Tusind tak for jeres feedback! Jeg har været så heldig at jeg fik et rigtig godt tilbud fra en kok der selv ville tage tjenere med (til 150,-) i timen, idet kokkens tilbud var bedre end det catering vi havde overvejet så er de 150 ok til tjenere så vi har nu fundet en samlet løsning! Jubii :-)
 5. Jeg er ved at finde serverings personale til vor bryllup, dem jeg har fundet er private men ønsker 150 i timen - jeg synes det er ret dyrt og synes jeg kan læse at andre herinde har kunne gøre det billigere? Nogle af jer der kender nogle der kan gøre det billigere? Evt. dem I selv bruger/har brugt? Vi søger ca.4 tjenere (gerne mandlige) - vi bestiller catering mad udefra og bliver ca. 90 gæster - Bryllup er 20 juli på Sydsjælland HJÆLP!
 6. Super flot som din tante fik dit hår til at fylde i knolden! smukt!
 7. Nogle af jer skønne kommende brude der kan anbefale en frisør i kbh der laver brudehår med exstensions og evt. makeup?
 8. Vi skal giftes d.20 juli 2013. Anders og Tania <3
 9. Hvor fine frisurer! skønt med inspiration! Det er jo så svært at beslutte sig til den store dag! Tak fordi I delte! Kom endelig frisk I andre - hvilke frisurer inspirerer jer til den store dag?
 10. I må også meget gerne anbefale hvis I kender til en dygtig frisør i kbh der kan lave brudehår med extensions og evt. makeup ?
 11. Ja satser ¨på både slør og diadem - og stor prinsessekjole! ;-)
 12. Og hvis det skulle være opsat overvejer jeg denne stil - kom med jeres smukkeste fotos! Så vi kan inspirerer hinanden :-)
 13. Hjælp jeg er så meget i tvivl om jeg skal have langt løst krøllet hår, nok med exstensions eller opsat hår med exstensions (for ekstra fylde) - Mangler inspirations fotos! Hvordan skal jeres hår være? Indsend gerne det foto der har inspireret jer til jeres kommende frisure! Eller indsend foto af hvordan jeres smukke brudehår så ud (hvis I allerede er blevet lykkeligt gift)! Og skriv gerne hvilken frisør I brugte til hår og make-up hvis det var en fra kbh området I brugte! Er der nogle frisører/make up artister i KBH I kan anbefale? Jeg bor i kbh K og skal giftes i Kbh K :-) Jeg overvejer selv nedenstående foto eller opsat! Er som sagt virkelig i tvivl!
 14. Tak for jeres tid og svar 😊 Vores kok til bryllupsfesten har dog tilbudt at lave bryllupskagen nu, så det bliver nok nemmest - men tak for jeres henvisninger ! 😊
 15. Bryllupsfesten skal holdes på Rosenfeldt Gods, Vordingborg (sydsjælland)