Guggi

Medlem
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Guggi

 1. Vi havde lejet Allegården til vores bryllup, og jeg har kun positivt at sige om det. Vi fik maden fra eatmosfære, som også selv har nogle rigtig flotte og ny-renoverede lokaler lige uden for Odense: http://www.eatmosfaere.dk/
 2. På vores 3 kort har vi: - Praktiske informationer (kontakt til toastmaster, gavekoordinator mv.) - Adresser (adresse på feststedet og kirken samt et kort med rutebeskrivelsen) - Dagens program (tidsplan for, hvad der skal ske i løbet af dagen, f.eks. hvornår bryllupskagen cirka skæres for, og hvornår vi går til bords)
 3. Vi har købt vores på Etsy.com
 4. Vi spurgte vores præst, om de foretrækker fuglefrø, idet kirken ligger i skoven, og der er derfor mange fugle. Han vendte tilbage og sagde, at fulgefrø var alt for politisk korrekt, så han foretrak ris, Så rice it is :-)
 5. Min svigermor har heldigvis overtaget tjansen, så hun tager ud og pynter kirken lørdag morgen kl. 9 sammen med moderen til den brud, der skal giftes i samme kirke efter os. Jeg tror bare, at det bliver lidt brudeslør og en enkelt rose i lysholderne, eller hvad man kalder den, ved bænkene.
 6. Jeg skal også giftes på lørdag og føler mig egentlig ikke stresset endnu, men den skal nok nå at komme torsdag og fredag, hvor der skal laves bryllupskage til 90 personer, dækkes borde, laves brudebuket osv. Heldigvis har jeg gemt det meste af min sommerferie, så jeg har fri hele denne uge og næste uge. Så lige nu går jeg egentlig bare og nyder, at jeg har tid til at gå og forberede mest muligt og bruge god tid på det forskellige. Og lave laaaange lister. H2B var i Frankrig det meste af sidste uge og er afsted med arbejde mandag og tirsdag i denne uge, så det der er mest stressende lige nu er, at vi skal nå at øve brudevals på et tidspunkt... Og så må den regn altså gerne stoppe....
 7. Jeg skal giftes på lørdag skal selv lave min brudebuket. Jeg tænker enten en buket hortensia eller en buket brudeslør. Men er der nogen, der ved noget om, hvordan man får buketten til at holde sig frisk længst muligt? Min søster snakkede om, at man vist kunne sprøjte dem med elefenthud, men så vidt jeg kan læse på nettet er det mere til bagefter, hvis den skal tørres. Jeg regner med at binde buketterne om fredagen, og så lade dem stå i vand til lørdag (selvom det vist bringer uheld???), men hortensia er jo bare lidt skrøbelige, og jeg er bange for, at de kan finde på at tørre ud efter kun et par timer. God råd til opbevaring af brystbuketter fra fredag til lørdag modtages også med kyshånd :-)
 8. Kan du ikke få en til at hjælpe med at lyne den? Jeg er heller ikke sikker på, at jeg ville kunne lyne min selv, fordi den jo sidder så tæt. De gange jeg har prøvet den i butikken skal jeg holde den ind med mine hænder i siden, for at den kan lynes, men som du selv skriver, så skal den jo sidde tæt.
 9. Vi har inviteret 97 og ender med at blive 90, så det passer nogenlunde med de 10%
 10. Jeg har også brugt øjenvippeserum og det virker :-) Jeg har brugt mærket neulash og der gik to måneder før jeg kunne se effekten men jeg har fået både længere og kraftigere vipper.
 11. Gør det noget, at der ikke er en tallerken på bordet fra starten? Det er der heller ikke ved os, men jeg har overhovedet ikke overvejet, at det kunne være et problem....
 12. Helt klart med underskørt - det giver lige lidt ekstra til kjolen....
 13. Kære kommende brude Jeg har planer om at booke en times undervisning i brudevals i Odense, og har kontaktet en danseskole, der skal have 650 kr. for en times undervisning. Er det ikke meget dyrt, eller er det bare prisen? Har I andre nogle erfaringer? Og er der nogen, der kender nogle billigere alternativer i Odense?
 14. Vi har valgt "op al den ting", "du kom med alt det, der var dig" og "det er så yndigt at følges ad". "du kom med...." er godt nok ikke en salme men vi har fået lov af præsten til at bruge den alligvel. Synes den er så smuk :-)
 15. Vi har købt nogle forskellige verdi til velkomst og så skal vi have asti til desserten.
 16. Ja jeg tror helt sikkert at det er billigere pr par hvis han er flere. Problemet er bare at det er en meget specifik dato jeg gerne vil booke det - nemlig mandag den 12. August ved middagstid. Der har vi nemlig begge en fridag og så ville jeg overraske H2B med dans og frokost. Men hvis I også kan den dag så synes jeg da at vi skal finde ud af noget :-)
 17. Tak for jeres input. Jeg havde også prøvet at skrive til Hips, og der koster det "kun" 500 kr., så det kan godt være, at det ender med det. Men har lige sendt en mail til OSF/OASK for at høre deres pris :-)
 18. Jeg synes bare det kunne være sjovt at overraske H2B med en times danseundervisning, men det kan godt være, at det ender med en "how to" på youtube istedet. Jeg synes i hvert fald 650 kr. er meget at give for det.
 19. Vi har også valgt fadøl men ellers synes jeg sagtens at man kan have dåser.
 20. Husk forresten at tage kameraet med. Det hjælper rigtig meget når man kommer hjem og man ser nogle af kjolerne på en hel anden måde - både på godt og ondt :-)
 21. Jeg ville tage BHen med, hvis jeg var dig. Og måske en elastik til håret, hvis du har langt hår. Sko kan du låne dernede, men jeg tror også, nogen tager deres egne med.
 22. 14. September 2013 :-)
 23. Nu ved jeg ikke hvilken stil, I kører, men vi bruger disse sommerfugle: http://www.prettychicblog.dk/2011/02/sommerfuglebordkort/
 24. Jeg har valgt præcis den samme :-) Du kan se mig i kjolen i en anden tråd. Prøver lige at linke til det men ved ikke om det virker: http://www.bryllupsklar.dk/forum/79478/hjaelp-hvilken-kjole-er-bedst-til-mig.html/page-3#entry1352402 På side 3 er jeg i kjolen.
 25. Ha ha... måtte lige trække på smilebåndet, da jeg læste din tekst og så billedet... Jeg havde også regnet med en blondekjole, men har endt med at købe præcis den samme kjole, som du har på :-) Jeg skulle også lige vende mig til tanken om, at jeg ikke skulle have en blondekjole, men nu er jeg sikker på, at dette er den rigtige kjole for mig.