Jaa jeg skal giftes

Medlem
  • Antal besvarelser

    57
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

1 Neutral

About Jaa jeg skal giftes

  • Status
    Aktiv bruger
  • Fødselsdag 02/11/1988

Profile Information

  • Vielses dato
    16.08.2014
  • Type vielse
    Kirke
  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    Frederiksborg slotskirke
  1. Ah, det giver jo go mening :-) Ja, men det gode er jo, at I ikke blev gift. Døgnfluer er ikke til meget. Mht. "salget"; så er få penge jo bedre end ingen. De oprindelige penge ER jo tabt. haga. Man kan vist næppe kalde det en døgnflue. Vi var kærester i ni år og har som sagt to børn sammen. du har ret mht til pengene men vil dog gerne have noget mere. Nu må vi se.
  2. Jeg må sige jeg er enig med Diskobil. Det er bare ikke et fair bud. Jeg står i en rigtig møg situation hvor min forlovede og faren til minr to drenge fra den ene dag til den anden flyttede ud og ind hos en anden. Jeg står nu alene med to små drenge på henholdsvis 4 år og 8 måneder og er studerende. Derfor ville jeg blive meget glad for at få nogle af pengene igen. Men må sige at jeg synes det er frækt at byde 2500 for noget der har en værdi af 7000 Puha din historie giver mig kuldegysninger! Har selv en næsten identisk historie. Havde dog heldigvis kun 1 barn. Håber du har nogen støtter omkring dig i denne svære tid og at det lykkedes at få nogen af pengene hjem igen. Det eneste positive er at I i det mindste ikke nåede frem til alteret. Stort kram herfra. Håber du kommer helskindet igennem. Tak for din søde kommentar. Det er helt ubeskrivelig hårdt. Jeg var ikke et sekund i tvivl om at vi skulle blive gamle sammen og nu bor han hos en anden og det skete blot en uge efter vi var på bryllupsmesse.
  3. Jeg kan godt forstå det forvirrer med datoen. Men vi valgte at udskyde brylluppet et år for at lave en lillebror til vores søn. Det viste sig jo at være alletiders ide.
  4. Jeg må sige jeg er enig med Diskobil. Det er bare ikke et fair bud. Jeg står i en rigtig møg situation hvor min forlovede og faren til minr to drenge fra den ene dag til den anden flyttede ud og ind hos en anden. Jeg står nu alene med to små drenge på henholdsvis 4 år og 8 måneder og er studerende. Derfor ville jeg blive meget glad for at få nogle af pengene igen. Men må sige at jeg synes det er frækt at byde 2500 for noget der har en værdi af 7000
  5. Tak for forsøget ellers
  6. Det er muligt at få en halvdags fotografering for 6900
  7. Ja jeg har henvendt mig og de kunne kun tilbyde at lade nogle andre overtage bookingen.
  8. Altså vi har booket heldagsfotografering men ønsker du blot en halv dag er det også muligt. Det koster 6900 hos dem hvilket jo svarer til det depositum jeg har ude. Jeg tænker det kunne være faur at dække 5500. Så ville man kunne spare 1500. Er du interesseret?
  9. Da jeg står i den ulykkelig situation, at brylluppet er aflyst mit i planlægningen ville jeg høre om, der er nogle herinde der vil overtage vores bryllupsfotograf? Der er tale om Colorize photography. Vi har et depositum på 7000 kr. ude så hvis nogle ville være interesseret ville jeg blive rigtig glad, da jeg nu står som enlig mor til to små drenge.
  10. Nogle der vil overtage bryllupsfotograf (colorize) 15. august i år? Bryllup aflyst :/

    1. diskobil

      diskobil

      50% står der på deres hjemmeside .:) og ja det lyder højt.

  11. Du kan farve marcipanen hvid med hvid bolsjefarve. Det er et hvidt puljer du ælter ind i marcipanen. Det kan sagtens blive helt hvidt. Mine veninder havde brugt til min søns dåbskage. Der skal vist bare bruges en del farve for at få det helt hvidt.
  12. Jeg kan ikke helt være med i jeres tråd, da jeg ønsker at tabe noget mere end 5 kg :P Men jeg blev bare lige nødt til at blande mig. For det første sejt kæmpet. Hepper på jer Det der med at man taber sig under det månedlige og tager det på bagefter er der altså en vældig god fysiologisk grund bag. Du taber en masse væske/blod (i form af det slimhindelag der er opbygget i livmoderen), hvilket så langsomt bliver genopbygget efter endt menstraution. Derfor kan vægten sagtens svinge med ca. 1,5 kg før/efter. Mht. sødemidler vil jeg bare sige som jeg siger til min mor jævnligt. Aspartam er ikke godt for nogle. Lad det være. Hellere lidt sukker end det skidt. Grunden til at du oplevede at tabe dig efter du udskiftede sødemidlerne kan faktisk godt være hvis du har spist for lidt eller måske bare har fået for få kulhydrater fordi så reagerer kroppen som om den bliver sultet og holder krampagtigt fast i de energireserver den har. Det betyder, at dit hvilestofskifte sættes ned og du generelt forbrænder mindre. Det er ikke sikkert, at det er det der er forklaringen, men det kunne jo være. Men nu skal jeg nok blande mig udenom. Vil bare sige kom så piger er sikker på I nok skal nå jeres mål.
  13. hvor store er dine dollies? og hvor har du købt dem?
  14. Kan kun anbefale en ingefær citronthe. du river noget ingefær og presser en citron og hælder kogende vand over. Hvis du kan holde det ud er det godt at spise det revne ingefær i bunden af koppen.