Ruby

Medlem
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ruby last won the day on May 2 2014

Ruby had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Ruby

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  17.05.2014
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Brønshøj Kirke
 1. Det er et særskilt 2 personers bord hvor kun brud og gom sidder. Jeg tror det er en amerikansk tradition. I hvert fald er det fra min amerikanske venindes bryllup at jeg kender det. Det viste sig at være så fedt. For det første var det super hyggeligt at vi sad der og alene. For det andet betød det at vi frit kunne gå rundt til alle de andre borde og hilse på, uden at man forlod dem ved ens eget bord. Det betød at vi fik snakket meget mere med vores gæster end hvad vi ellers ville have nået. Derudover kom vi udover alt det med familien og hvem der skal sidde hvor og hvorfor. Det fungerede bare så fint!
 2. Jeg synes alt virkede... Jeg er bare så taknemmelig for at alt gik som det gjorde. Kunne ikke ønske mig en bedre dag. Ting jeg vil fremhæve som virkede særligt godt - vores STD magneter. folk elskede dem, og det gav os en del mere tid til at få alt på plads inden invitationerne skulle ud. - at være alene om aftenen inden og om morgenen. Det betød at jeg blev helt rolig og fredfyldt - at hår/make up damen først blev færdig 5 min inden jeg skulle ha kjole på og af sted. Fik slet ikke tid til at blive rigtig nervøs - at gå alene op i kirken. virkede så naturligt og godt! - Photo booth. kl 00-04. Var alt for sjovt og gæsterne elskede det!! - Vores sweetheart table til middagen!!! - At vi ventede med at åbne gaver til næste dag - Gæstebøgerne med 'fill in-form'. så sjov at sidde og læse i nu. - at min veninde bandt min buket. Jeg blev overrasket over hvor meget det betød for mig at en jeg kendte havde bundet den til mig. Svært at fremhæve det hele, alt var så vellykket... :) Virkede ikke så godt... - jeg satte mig på min goms jakke på vej ud til fotograferingen. Hvilket betød at hans blomst på jakken, var helt flad og måtte af da vi kom der ud. Typisk mig. - til middagen lagde jeg ved et uheld hele min hånd i tallerkenen med olie til brødet. HAHA - jeg sad så jeg, som den eneste, ikke kunne se salmenumrene. Kiggede mig lidt rundt omkring for at se om jeg kunne se hvad side folk var på, men opgav. - Bussen der transporterede gæsterne til feststedet lugtede af tis, fortalte nogen af gæsterne... - blomsterdekorationerne på bordene var meget mindre end aftalt/forventet - strømpebåndet ville ikke blive på.... så det lå i tasken hele aftenen. - vi var åbenbart alt for sent ude mht vielsesattesten, og fik den kun i tide fordi en sød kommunal medarbejder forbarmede sig over os. (Tak Judith fra borgerservice!) Held og lykke til alle B2B's. Det er ligeså fedt som folk siger det er!
 3. Hvis det var mig ville jeg leje en lækker hotel suite for en overnatning og med morgenmad (ca 1500kr) Og så ville jeg sørge for en masse små overraskelser af familie og venner. Det vil gøre dagen helt speciel og fyldt med kærlighed. F.ex. få en god ven eller et familiemedlem til at stå for en brudebuket. Jeg synes det føles helt specielt at få en buket der er lavet specielt til en af en man kender. Så ville jeg spise ude og få en god middag, men måske få en god veninde eller lign til at lave en dessert til jer, der kan spises på hotelværelset. Igen en overraskelse, hvordan den ser ud og hvad det er, og man kan mærke der er blevet lagt kærlighed i at lave den. Måske få venner og familie til at skrive små kort/lykønskinger til jer, som I kan læse sammen om aftenen. I kan så hygge og hvad I nu skal om aftenen, og om morgenen spise morgenmad sammen på hotellet og starte jeres nye liv sammen.
 4. Så er det i morgen!!!!!

  1. britsen914

   britsen914

   Kæ.pe stort tillykke med i dag... :)

  2. Rikke aka rapanden

   Rikke aka rapanden

   Tillykke med i dag, håber I har en fantastisk dag :-)

 5. Du er fantastisk! Tak! Så er det i gang med at folde kirkehæfter!! :)
 6. Ja, det er sku nok den version jeg må ud i., :)
 7. Hej alle B2B, Nu er der kun få dage til vores brylluppet, og det er måske derfor jeg ikke kan tænke klart eller også er jeg bare ikke alt for klog. Men jeg kan simpelthen ikke finde ud af at folde kirkehæfterne. Jeg har fulgt en skabelon jeg fandt herinde, hvor der på et landscape a4 ark er 3 kolonner. Jeg har 4 ark i alt. Hvordan i alt verden får jeg samlet og foldet det til et hæfte? I kloge piger, hjælp mig!
 8. Mange tak!!
 9. Kære GoldRumble Du har hjulpet mig før, med en salme på engelsk. Du har vel ikke også "Op, al den ting, som Gud har gjort" på engelsk ? //Ruby
 10. Jeg sad og så Forensic Files, da jeg fandt på det. Og lavede dem dagen efter. hahah.
 11. Her er mine. Der manglede stadig lidt sløjfer på nogen af dem, da jeg tog billedet. Jeg købte sølvbordkort i Panduro til 24 kr for 10 stk. Dagen efter så jeg dem i Søstrene Grene til 4 kr for 10 stk. Bare et lille tip. Båndet købte jeg for 6 kr per rulle. Så hvis jeg havde købt alt i søstrene Grene ku jeg have lavet dem for 40 kr i alt.
 12. Panik. Der er 5-6 ugers ventetid på prøvelsesattest. Vi skal giftes om 2 uger!

  1. Show previous comments  3 more
  2. LinogDalton

   LinogDalton

   Skriv endelig når du har fundet en løsning! Krydser fingre for jer!

  3. Ruby

   Ruby

   Efter grådkvalt opkald til kommunen hvor jeg var i kø i 38 min, og blev mere og mere panisk, sagde sød dame at hun godt kunne se vi havde travlt og hun ville lave den med det samme så vi havde den i dag. Har lige tjekket post, men der var desværre ikke kommet noget. Men er meget fortrøstningsfuld. Der skal sku nok blive bryllup! :) Phew!

  4. LinogDalton

   LinogDalton

   Åh det er godt at høre!!! Vi må håbe den er med posten snart...

 13. Panik. Der er 5-6 ugers ventetid på prøvelsesattest. Vi skal giftes om 2 uger! FUCK!

 14. Super! Ikke sådan når man ikke har prøvet det før. ;)
 15. Tror vi springer det over. Starter man med at skære i nederste lag?